Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
54 kiloyum :gitme: ama sen hamişsin kız ne kompleksi klava:

Ciddiyim bak insan komplekse giriyor.koca göbek,dolma misali bacaklar.eşimden utanıyorum gecelik giymiyorum bu kadar kilo aldıktan sonra inan ki..6. aydayım 9 kilo aldım.haftaya randevum var bakalım bu 9 un üstüne kaç aldım.bilmiyorumkismile

ipek bide hani düğününe gidince birisinin ertesi gün hemen ah ah oda gitti deriz ya
acaba herkes aynı şeyimi düşünüyo derim ben düşünsene tüm düğün salonundakileri
ama ne acıki kendi düğünümde aklıma gelmedi değil haniiii

24-25 ağustos gecesi tahminim,zaten hafta sonuna geliyo bakmıştım.bilmiyorumkismile
6. aydayız biz.doğrduktan sonra reset atıcam kendime.çok çirkinleştim yaaa:sinifsinif:

24-25 ağustos gecesi tahminim,zaten hafta sonuna geliyo bakmıştım.bilmiyorumkismile
6. aydayız biz.doğrduktan sonra reset atıcam kendime.çok çirkinleştim yaaa:sinifsinif:

kız allah iyiliğini versin emi
ben başkasının sana sorduğunu düşünerekden yazdım sende hangi gün çalışma yaptığını düşünüyomuşsun diyeeee

ben düğünlerde şunu düşüyorum sen oyna oyna şimdi gece göreyim ben seni.Allahım nasıl bişeydi ya bi daha asla yaşamak istemiyorum diyorum eşime.O da istesen de yaşayamazsın artık 1 kere diyokaydirigubbakcemile3

sen yeterki iste canım hemencecik yanında olabilirim :1hug:
ay canım benim çok sağol ama istemiyorum kız gelme sen yola devam et

kız boyun kaç senin

boyum 1.61, 50 kilo olsam tamamdıryerimseniben

sen de haklısın ama sonuçta hamilesin bence canını sıkma zaten doğum yapınca hooop hepsi gidicek işallah :)) valla ben hamile olsam ne bulsam yerim hiçte umursamam kaydirigubbakcemile3

neyi kızı düğünümü geceyimiCADIARZU

dimi ama

ben de hep böyle düşünüyordum :roflol:

kına gecemde eşimin teyzesinin kızı geldi benle yaşıt evli o da :)

dedi ki korkuyo musun dedim ne korkucam normal bişey hem ben çok seviyorum onu dedim dedim

hay dilimi eşek arısı soksaymış nikahtan sonra eve bi geldik bende bi stres bi stres

çekinmiyorum korkmuyorum ama nasıl olcuak ayy çok heyecanlanmıştım

unutamıyorum o akşamı eşime diyorum ya ilk gece zor ama sonrası çok güzel bişey ya

diyorum gülüyoo :kedi: kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3

bi de biz yatağımız çok gıcırdadığı için yer yatağı yapmak zorunda kalmıştık sonradan

o yatak seslerine çözüm bulduk ta öyle geçtik yatağımıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

boyum 1.61, 50 kilo olsam tamamdıryerimseniben

benim boyum 1,65 kilom kaç sana sölim mi 70 evet evet 70 yaa kafamçokkarıştı

ama ben 58 kiloyken yani evlenemden öncede o kiloda çok çirkindim böyle 60-65

arası var ya cillop gibin hatun oluyom hee bayanssulusmile bayanssulusmile

50 kilo çok az değil mi ya şahsen ben kadının kalçalısı diyorum kaydirigubbakcemile3

benimde ödüm kopuyodu o geceden ama öyle bi acı yaşamadım hiççççkaydirigubbakcemile3

ciddi bak hiç bişeye benzemiyomuş o acı.Dışardan göründüğü gibi değilmiş o gece.Ama en güzel tarafı aşık olduğun adamla olması ilk ve son kez birinin olmak.

Kızlar çok bakamıcam şimdi yazıom cevaplarınızı gelip okucam

ilişkiden kaç gün sonra test yapsak çıkarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…