yok canımcım iyiyim diyet topiklerine bakıyorumda :))
yok yok sen gelme ya da en aşağı in şeref tribününe tamam mı canım a.s.
sen yeterki iste canım hemencecik yanında olabilirim :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canımcım iyiyim diyet topiklerine bakıyorumda :))
yok yok sen gelme ya da en aşağı in şeref tribününe tamam mı canım a.s.
54 kiloyum :gitme: ama sen hamişsin kız ne kompleksiklava:
54 kiloyum :gitme: ama sen hamişsin kız ne kompleksiklava:
kaç haftalık bebğin ipekcim
hııım dur bakıyım hangi gece iş olmuştuuuu yaaaa:roflol:
hakketen haklısın yani katılıyorum sana insan utanır
kocan da utanır ama onun içinde bişe düşünebilrlerCADIARZU
24-25 ağustos gecesi tahminim,zaten hafta sonuna geliyo bakmıştım.bilmiyorumkismile
6. aydayız biz.doğrduktan sonra reset atıcam kendime.çok çirkinleştim yaaa:sinifsinif:
ipek bide hani düğününe gidince birisinin ertesi gün hemen ah ah oda gitti deriz ya
acaba herkes aynı şeyimi düşünüyo derim ben düşünsene tüm düğün salonundakileri
ama ne acıki kendi düğünümde aklıma gelmedi değil haniiii
ay canım benim çok sağol ama istemiyorum kız gelme sen yola devam etsen yeterki iste canım hemencecik yanında olabilirim :1hug:
kız boyun kaç senin
Ciddiyim bak insan komplekse giriyor.koca göbek,dolma misali bacaklar.eşimden utanıyorum gecelik giymiyorum bu kadar kilo aldıktan sonra inan ki..6. aydayım 9 kilo aldım.haftaya randevum var bakalım bu 9 un üstüne kaç aldım.bilmiyorumkismile
ben düğünlerde şunu düşüyorum sen oyna oyna şimdi gece göreyim ben seni.Allahım nasıl bişeydi ya bi daha asla yaşamak istemiyorum diyorum eşime.O da istesen de yaşayamazsın artık 1 kere diyokaydirigubbakcemile3
kız allah iyiliğini versin emi
ben başkasının sana sorduğunu düşünerekden yazdım sende hangi gün çalışma yaptığını düşünüyomuşsun diyeeee
neyi kızı düğünümü geceyimiCADIARZU
dimi amaay canım benim çok sağol ama istemiyorum kız gelme sen yola devam et
ay canım düşünceli arkadaşım benimmmm:1hug:
boyum 1.61, 50 kilo olsam tamamdıryerimseniben
suuu azdaha ben girecektim komplekse kızım ii kilon be
ben 170 boyum kilomda 62 felan
biraz balıketliyim en son 57 ye kadar düşmütüm ondada düğünden önce kimse yakıştırmadı bana yüzüm çöktü diye herkes yanaklarıma hasta niye anlamıyom
sen de haklısın ama sonuçta hamilesin bence canını sıkma zaten doğum yapınca hooop hepsi gidicek işallah :)) valla ben hamile olsam ne bulsam yerim hiçte umursamam kaydirigubbakcemile3
ben düğünlerde şunu düşüyorum sen oyna oyna şimdi gece göreyim ben seni.Allahım nasıl bişeydi ya bi daha asla yaşamak istemiyorum diyorum eşime.O da istesen de yaşayamazsın artık 1 kere diyokaydirigubbakcemile3
ipek bide hani düğününe gidince birisinin ertesi gün hemen ah ah oda gitti deriz ya
acaba herkes aynı şeyimi düşünüyo derim ben düşünsene tüm düğün salonundakileri
ama ne acıki kendi düğünümde aklıma gelmedi değil haniiii
geceyi canım gecenin acısınıbayanssulusmile
boyum 1.61, 50 kilo olsam tamamdıryerimseniben
dimi ama
benimde ödüm kopuyodu o geceden ama öyle bi acı yaşamadım hiççççkaydirigubbakcemile3