• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:dance: Yatıp kalkıp çalışıyor mu ki onu yiyenler :dance:
Bak Pmebe'ye nerdeyse günü gelecek hala çalışıyooooooooooooo :lepi: iki gündür yok ortalarda :sm_cool:

işe yarıyomuşşş kaydirigubbakcemile3 ama sen ve ben normal insanlar 1 kaşık yiyosa biz 2 kaşık yemeliyiz aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 bende de aynı canım doktora sormuştum ilk yılımızda oda yerçekimi işte demişti kaydirigubbakcemile3 zaten 1 tanesi gitse yeter geri kalan mutlaka çıkıcak demişti o yüzden artık ona fazla takılmıyom
ne kadara gelince benim bayagı oluyo ığğğğ

Eşime bu akşam sordum senden ne akdar sperm geliyor her boşalmada diye;(adam bu ara sorularıma anlam veremiyooo naniknanik) O da herhalde bir yemek kaşığı kadardır dedi ben ölçü isteyince;e o zaman eğer o akdarsa bende hiç kaldığını sanmıyorum.Kırk yıldad bir çalış onu da yer çekimi alsın yahuuuu reva mı buuuuuuuuuuuuu :oklava:

Eşime bu akşam sordum senden ne akdar sperm geliyor her boşalmada diye;(adam bu ara sorularıma anlam veremiyooo naniknanik) O da herhalde bir yemek kaşığı kadardır dedi ben ölçü isteyince;e o zaman eğer o akdarsa bende hiç kaldığını sanmıyorum.Kırk yıldad bir çalış onu da yer çekimi alsın yahuuuu reva mı buuuuuuuuuuuuu :oklava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne deyim nerden buluon bu sorularııı ama öle düşünme bak bilimsel olarak :roflol: 1 kaşıktan 1 tane lazım bize geri kalan gitsin boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda tutunacagı zamanı biliyodur emin oll adamıda çok sıkıştırma :roflol:

arkadaşlar ordamsınız nasılsınız benim bugüna det günüm ve olmadım topiğinde var smartıcım ismim ama bi umudum yok çok falz çalışma olmadı çünü yarınfda olmazsam bakıcma teste yine belki bi umut dua edin benim için olurmu

Evet canıma dın listede ;ama daha sık gelmelisiinnnnnn :oklava: haber bekliyorduk bşz de senden de!
Şu spermler konusunda sen ne düşünüyorsuna yırt edebiliyor musun yumurta çatlamasıyla olanla ilişkiden sonra geelen sıvıyı birbirinden tuvalete gidince..????

Ayyy ne pis bi soru oldu bu yaaaa :bbo: Ama öğrenmem lazım bunu...uzuyor mu uzamıyor mu,ne kadar miktar olarak.... falan diye

valla yumurtlama dığın zaman arkadasın dedi gibi su gibi geliyor galiba beyaz ama sperm tabiki daha kalın ve yapışkan ayyyyyyyy

ya arkadaşlar hamileysen ateş mi oluyodu ben hasta olcammı yoksa gögüslerime doüru diken diken oluyo üşüyom sanki hastamı olcam ya olmak istemiyorum of of of smrt sanırım sende ben gibisin kocişle arada sırada oluyor çalışmea bi senkle bekleri bi kaç sene daha hahaahahahhahahahah

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne deyim nerden buluon bu sorularııı ama öle düşünme bak bilimsel olarak :roflol: 1 kaşıktan 1 tane lazım bize geri kalan gitsin boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda tutunacagı zamanı biliyodur emin oll adamıda çok sıkıştırma :roflol:

Kızımmm yol uzun çetrefiliiii diyen sizsinizzzz :oklava: E bu durumda ne kadar yola çıkan olursa o akdar iyi..Baksana kolay olsa o bir tane çoktan aır yolu giderdi.Daha çok alzım daha çok.....!!!! :çok üzgünüm:

Sorulara gelince ;unuttun mu ben ttaildeyim bu hafta :1rolleyes: işim neeee düşünüp soru ve sorun üretmek....Bu ara da buna taktım işte....

KIZLARRRRR siz niye anlatmıyorsunzu bildikelrinizi.:oklava: Fatoş ve benden baişka bu konuda bilgisi ilgisi olan yok mu!!!!

Iğğğğğ demekle olmuyooo bu iş laelaelaelaelae Yaparken iyi konuşurken mi kötüüüüü :tomato: biz az yapıyoruz siye mi çok konuşuyoruz Fatoşum neeeee bilmiyorumkismile

Back
X