• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızımmm yol uzun çetrefiliiii diyen sizsinizzzz :oklava: E bu durumda ne kadar yola çıkan olursa o akdar iyi..Baksana kolay olsa o bir tane çoktan aır yolu giderdi.Daha çok alzım daha çok.....!!!! :çok üzgünüm:

Sorulara gelince ;unuttun mu ben ttaildeyim bu hafta :1rolleyes: işim neeee düşünüp soru ve sorun üretmek....Bu ara da buna taktım işte....

KIZLARRRRR siz niye anlatmıyorsunzu bildikelrinizi.:oklava: Fatoş ve benden baişka bu konuda bilgisi ilgisi olan yok mu!!!!

Iğğğğğ demekle olmuyooo bu iş laelaelaelaelae Yaparken iyi konuşurken mi kötüüüüü :tomato: biz az yapıyoruz siye mi çok konuşuyoruz Fatoşum neeeee bilmiyorumkismile

tamam uzun bir yol 4-5km diolar ama ne bilim yaaaa sempatiksalakcinni azıcık güçlendirme çalışmasınamı gitsek neee eyvahedigeldismile

anam sen tatilde olmasanda bombaları patlatıyonnnn kaydirigubbakcemile3

bizim çenemize vuruyo bi halt ettiğimiz yok yoksaaa zaten konuşmaktansa çalıssak olmuştu hele ben bu ay 3 defa yaaaa bilmiyorumkismile lafta çocuk istiyommmm bilmiyorumkismile

ya arkadaşlar hamileysen ateş mi oluyodu ben hasta olcammı yoksa gögüslerime doüru diken diken oluyo üşüyom sanki hastamı olcam ya olmak istemiyorum of of of smrt sanırım sende ben gibisin kocişle arada sırada oluyor çalışmea bi senkle bekleri bi kaç sene daha hahaahahahhahahahah

Fatoş da öyle yalnız değilsin bu durumda DOĞRU ADRES..... :) Ama Pembem süper çalışıyoooooo delikafadulden
belirtilere gelince takılma boşver ama yarına rtık testini yapabilirsin kırmızı kartı yemezsen bence :)

Aman sorma fatoşla ben mesir macununun bizi paklayacağına karar verdik de bu isteksizlikle naniknanik Onu konuşuyoruz.

ay ben geçen gün elime geçtide, yiyemedim vallaha yaaa.... kocişlere lazım o macun kızlar.

benimki aşırı tepki almış durumda şu sperm ölçümüne bu arada:çok üzgünüm::çok üzgünüm:. önemli olan hareketliliği diyorum deliriyoooo kaç gündür. ben bi dr. arkadaşın yanında çenemi tutamadım diyee...şimdi inatla gitmiyor doktora yaa...

Yaaa!IO da benim eşim gibi;dikkatsiz ne oalcakkkkk :umursamaz: Biz her bişeyimizi biliyozzzzzzzz kafamçokkarıştı

:mymeka: hem araştır bu bilimsel çalış hem 9 ay taşı dogur besle büyüt bizim kaderimiz bu yaaaa onlar işin zevk kısmıyla ilgileniyorlarrrr çok kızdım bak şimdi kaydirigubbakcemile3

Aman sorma fatoşla ben mesir macununun bizi paklayacağına karar verdik de bu isteksizlikle naniknanik Onu konuşuyoruz.

valla bak alcam sanada alim özelden adresini msj at valla yollucammmmm bizim meşhur bir aktar var ona gidicem en sağlamından alıcam ikimizeee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

mesi macunu canımcım

bişi yapmıcaz merak işte :))
smart 1 hafta sonra denicem bakalım uzuyomuuuu
miktarı ölçemem ama her hücresi değerli bilmiyorumkismile boşuna gitmesin

Evet ya güçlenecek ya da çalışmadan sonra bantlayacağız kaçmasın diye :roflol:

tamam uzun bir yol 4-5km diolar ama ne bilim yaaaa sempatiksalakcinni azıcık güçlendirme çalışmasınamı gitsek neee eyvahedigeldismile

anam sen tatilde olmasanda bombaları patlatıyonnnn kaydirigubbakcemile3

bizim çenemize vuruyo bi halt ettiğimiz yok yoksaaa zaten konuşmaktansa çalıssak olmuştu hele ben bu ay 3 defa yaaaa bilmiyorumkismile lafta çocuk istiyommmm bilmiyorumkismile

Peki canımcım;mesela benim eşimin yaşı da 38 olduğu için o da böyle çok da aman aman haftada bir kaç kez 3 kez 2 kez yapalım diye uğraşmaz hiç;halinden memnun;ama genelde 25-35 yaş arası arkadaşlarımın eşlerine baktığımda hepsi eşlerinin her an hazır asker olduğunu söylüyor...

Senin eşinde gençtir sanırım problem olmuyor mu bu durum aranzıda zaman zaman?

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Benim çıkmam lazımmm mafoldumben aşağı köy sinyal veriyo ya uyu yada sabaha kadar oturalım die mafoldumben

Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnnnn yerimseniben :jeyyar:

Fatoş da öyle yalnız değilsin bu durumda DOĞRU ADRES..... :) Ama Pembem süper çalışıyoooooo delikafadulden
belirtilere gelince takılma boşver ama yarına rtık testini yapabilirsin kırmızı kartı yemezsen bence :)

hiç ümidim yok ama geçen ayki heyecanlı bekleyiş yok bende bu sefer. bu ayda olmazsa, ateş ölçücem test yapıcammm, ne warsa hepisini birden denicem...hihoyyyt

ay ben geçen gün elime geçtide, yiyemedim vallaha yaaa.... kocişlere lazım o macun kızlar.

benimki aşırı tepki almış durumda şu sperm ölçümüne bu arada:çok üzgünüm::çok üzgünüm:. önemli olan hareketliliği diyorum deliriyoooo kaç gündür. ben bi dr. arkadaşın yanında çenemi tutamadım diyee...şimdi inatla gitmiyor doktora yaa...

Ama eşin haklı sana tepkisinde canım yaa,bu arkadaş dahai olsa kimsenin yanında konuşulacak bişey değil erkekler rahatzı olur böyle şeylerden.Sen bu ay da çalış olmazsa bri dahaki ay alır gönlünü yollarsaın.Benim eşim de gitmedi;aaammmmaannnn ölemem yaaaa!!!!Gitmezse gitmesin :)

ya arkadaşlar ne diycem konuyşa alakası yok biliyorumm ama gusül abdesti alırkne
dişimiz kanasa yada yellendik abdesti tekrarlamak gerekiyo demi ya bide bi kere tuvalete gittin abdestten ama abdest alıyoken tekrar geldi tuvaletin o zaman abdesti bölüp tuvaletitini yapııp tekrarmı abdest almak lazım yardımcı olursanız sevinirim bu konu çok önemli tecrüğbelerinizi bekliyom

Evet ya güçlenecek ya da çalışmadan sonra bantlayacağız kaçmasın diye :roflol:

Peki canımcım;mesela benim eşimin yaşı da 38 olduğu için o da böyle çok da aman aman haftada bir kaç kez 3 kez 2 kez yapalım diye uğraşmaz hiç;halinden memnun;ama genelde 25-35 yaş arası arkadaşlarımın eşlerine baktığımda hepsi eşlerinin her an hazır asker olduğunu söylüyor...

Senin eşinde gençtir sanırım problem olmuyor mu bu durum aranzıda zaman zaman?

banttt süperrr fikirrrr kaydirigubbakcemile3

ya eşim ilk aylarda öle hazır askerdi ama zaman geçtikçe bendeki odunlukla oda çok ısrarcı olmadı sanırım anladı kazmanın teki ile evli oldugunu...
Zaten öle cilveli bi hatunda dilim bilmiyorumkismile yani oda çok tutturmazz
Bizde arkadaslarla konuşunca sürekli ısrar edip isteyenler varmış allahtan öle dil canım hayatta dayanamaz

Back
X