• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim kociş hiç memnun değil bu olaydan
hesap kitap yaptığımı görünce sanki sadece bebek için yanına yaklaşıyom sanıyo galiba eskiden kovalanan ben kovalayan durumuna düştüm adamın psikolojisi bozuldu valla isteyesi varsada istemiycek korkuyom akannehir

Valla benim kociş adet boyunca 1 hafta bekliyo, sonra da 10. günü bekletiyorum, ondan sonra bombaya dönüyo zaten, bugünlerde kovalamama gerek kalmıyo hiç, ama bu hızla adete kadar gidemeyiz gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile4

Valla benim kociş adet boyunca 1 hafta bekliyo, sonra da 10. günü bekletiyorum, ondan sonra bombaya dönüyo zaten, bugünlerde kovalamama gerek kalmıyo hiç, ama bu hızla adete kadar gidemeyiz gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile4

adetten sonraki hafta aynı canım bizimde ama normalde akşamları o bana yanaşırdı şimdi ben yanaşıyorum şaşırıyo adam

ben biraz yokum kızlar kusuruma bakmayın halletmem gereken işlerim var bitince dönücem size ama...öpüyorum hepinizi..

Hımm çok da geciktirme tatlım yaa, bi an önce git doktora, belki söktürücü falan verir ya da iğne yapar dediğin gibi, sen de önündeki maçlara bakarsın tabi :kedi:
Benim de yumurtlama haftam bu hafta, çalışmalara başladık bakalım, ama bu ay kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü idrar yolları iltihabı için de antibiyotik kullanıyorum hala, belki o etkileyebilir yumurtlamamı :bbo:

allah şifa versin inşallah canım...
valla ben bu ay bu yaşadıklarımdan sonra... artık ne bi ağrıya ne bi gecikmeye afedersiniz ama popomu bile sallamam heralde... :dilcikar::1closedeyes:

smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3

çok çalışkanıs çoooooooookk... :lepi:

Kızlar günaydın
ışlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

aaaaaa canımmmm tebrk ederim
ay çok ii geldi bu haber çok sevindim
sağlıkla kucağınada alırsın inş.:CüvCüv:

Belki de hamişsin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

inşallah

Yaaaaa öyle demeeeee :oklava: :oklava: :oklava:

öle canım malesef :(

deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu:((((

işteyim
yoğunluktan dolayı geç yazıyorum
kafamçokkarıştı

Back
X