Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım benim inşallah dünür oluruz sen de hamiş kalırsın dicem ama senin kız da olsa erkek de olsa benimki büyük olcak.:sinifsinif:
neden diyorum ben bu kıza bu kadar sardııım. meğer şehirdenmiş. benim eşim de eskişehir de doğmuş sonra istanbula gelmiş ama yine üniversiteyi eskişehirde okumuş. kan çekiyooooor.
amin ipekböcüğüm amiiin inşallah. senin ağzından meleklerin kulağına gitsin. olsun kadın büyük olunca çift zengin olurmuş. kız doğurursam da kanka olurlar olumunekankayizsmile
Çok uykum geldiiii sabahtan beri ayılamıyorummmm uyusammı acep mirmirmirmir
ben de buralı değilim ama işlerden dolayı burdayız.Güzel bi şehir de aslında ama sadece hafta sonları dışardayız desem inanır mısın?Gençliğimiz böyle gidiyor işte.Valla o yakınlık bende de var olumunekankayizsmile hadi çok çalış o zaman bu ay çok ay farkı olmasınkaydirigubbakcemile2
aynen yaa.ölecem yaaa:çok üzgünüm:
kızlar benım belım de baya ağrmaya başladı yaaaa poffffff eyvahedigeldismile
ay benim midem bulanıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı
kızlar benım belım de baya ağrmaya başladı yaaaa poffffff eyvahedigeldismile
kahveninde etkisi yok bugün yaaa :jeyyar:
günler yaklaştııı demiii sizi gidi sizilerrr aklinialirimsmile
idil geçtı mı gunun test yaptır ıstersen
ben de nıede bulantısı baş dönmes falan yok yanı
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzemuszemus
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzemuszemus
al bizden de o kadar be ipekcim. ancak cmt akşamı ya da pazar çıkıyoruz, çoğunlukla da evde keyif yapmayı tercih ediyoruz, anca bir yemeğe ya da arkadaşların evine gidiyoruz, ya da onlar geliyor. gençlik böyle geçiyor canım :)))))))))))
bu ay aslında olması gereken günlerde içimden gelerek ve güzel çalıştım ama ilk defa ateş ölçtüm ve sanırım yumurtlamadım ben bu ay. ama bu ay kısmet oldıysa, hamile değilsem, kısmetse önümüzdeki ay dr kontrolünde devam edicem. hayırlısı olsun ipeğim böceğim. inşallah yapcam kızçene bir kanka olumunekankayizsmile