Bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kız :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum yaaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kızz sorma sinir etti bizi ay valla nazar değcek topiğimize herkesin gözü varr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum yaaaa :roflol:
Ne yapayım şekerciğim :kedi: Evde tutmuyorlar ki beni....Eve geldiğimde de hep yanımda birileri oluyor.Akşam da arkadaş gece 3 te gitti.E ,karşı apartman olunca problem olmuyor.Benim de uykum kaçmıştı.oturduummm bir güzel okuyup cevapladım delikafadulden Ama tabi pek dönen olmamış cevaplara o ayrı mesele..... :dilcikar: Millet okumuyor ki kim ne yazmış;sırf o anki muhabbete bakıyorlar.Bence yanlış bişey bu.E,o zaman msn de konuşulsun değilmi yaaniiii... :dilcikar:iyiyim kız sen nasılsın kayboldun gittin..sabahın 5'lerinde geliyorsun bakıyorum da gündüz de yoksun biz de tatil artık gelir smart diyoduk rahat rahatklava:
dizi yokmuymuş çok üzüldüm valla kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kızz sorma sinir etti bizi ay valla nazar değcek topiğimize herkesin gözü varr![]()
Ne yapayım şekerciğim :kedi: Evde tutmuyorlar ki beni....Eve geldiğimde de hep yanımda birileri oluyor.Akşam da arkadaş gece 3 te gitti.E ,karşı apartman olunca problem olmuyor.Benim de uykum kaçmıştı.oturduummm bir güzel okuyup cevapladım delikafadulden Ama tabi pek dönen olmamış cevaplara o ayrı mesele..... :dilcikar: Millet okumuyor ki kim ne yazmış;sırf o anki muhabbete bakıyorlar.Bence yanlış bişey bu.E,o zaman msn de konuşulsun değilmi yaaniiii... :dilcikar:
Canımcım hoşggeldiiiinnnn![]()
kaydirigubbakcemile3 kızz sorma sinir etti bizi ay valla nazar değcek topiğimize herkesin gözü varr![]()
Ne yapayım şekerciğim :kedi: Evde tutmuyorlar ki beni....Eve geldiğimde de hep yanımda birileri oluyor.Akşam da arkadaş gece 3 te gitti.E ,karşı apartman olunca problem olmuyor.Benim de uykum kaçmıştı.oturduummm bir güzel okuyup cevapladım delikafadulden Ama tabi pek dönen olmamış cevaplara o ayrı mesele..... :dilcikar: Millet okumuyor ki kim ne yazmış;sırf o anki muhabbete bakıyorlar.Bence yanlış bişey bu.E,o zaman msn de konuşulsun değilmi yaaniiii... :dilcikar:
Ben de anlamıyorum,yok benim topiğimde böyle olmaz muhabbeti yapanlara...Sonuçta hiç bir topik kimsenin deil.E tabiki nerde fazla vakit geçirirsen ordaki insanlar seni daha çok tanır;e haliyle daha çok ilgilenir...iki kere iki dört gibi bişey bu....
Su sağolsun benim yokluğumu hiiiçççççç aratmıyor.O olmasa bu topik bu kadar gitmezdi eminim....Hoşbuldum şekerlerim ne güzel ikinizde burdasınız kaydirigubbakcemile5
smart topiğe bi bekçi lazım su olsun mu :uhm: :roflol:
Canımmmm nasılsın?Ben iyiyim tatil keyfi modu.:)kızlar merhaba nasılsınız...
smart topiğe bi bekçi lazım su olsun mu :uhm: :roflol:
:roflol: kızzzzzzz zaten ikimiz buranın daimi bekçileriyiz sen otobüsten bile girdin buraya :roflol:
Su sağolsun benim yokluğumu hiiiçççççç aratmıyor.O olmasa bu topik bu kadar gitmezdi eminim....
Öğleden sonra da tartışma çıkmış zaten yeni bir arkadaşla... Keşke hiç olmasa böyle ieyler ama çeşit çeşit insan var işte....
Canımmmm nasılsın?Ben iyiyim tatil keyfi modu.:)
tabii canım sen de haklısın sonuçta tatilini değerlendirceksin geziceksin arkadaşlarınla görüşüceksin ama bize de vakit ayırırsan iyi olur çünkü özlüyoruz yani ondan yerimseniben ben hepsini okudum ama sana kızdım bak bak gece gelmedi de sabahın 5'inde gelmiş dedim yazmadım ohaoldumsmile
ayyyneen katılıyorum canımcım kaydirigubbakcemile5
Kızlar eminim bu gece bol muhabbet döner ama ben yorgunum yatıcam size iyi muhabbetlerrr
iyiyim canım. valla tatilin keyfini çıkar. ben bu aralar çok yogun işler marta kadar böle.
Su sağolsun benim yokluğumu hiiiçççççç aratmıyor.O olmasa bu topik bu kadar gitmezdi eminim....
Öğleden sonra da tartışma çıkmış zaten yeni bir arkadaşla... Keşke hiç olmasa böyle ieyler ama çeşit çeşit insan var işte....
Fatoşum sen neler yapıyorsun?Fona para atmak için ablanlaydı sanırım buluşacaktın :) Nasıl başarılımı operasyon![]()
Ben geceyi gündüze kattımBu tatil hiç yaramadı bana....
Tamam canımcım sana iyi geceler...Kocaman öpüyorum...
:roflol: sorma yaa ne olacak bu halimizzz sabah 9 akşam6 full time akşam 8 gece biilmem kaç olumunekankayizsmile
Kızlar eminim bu gece bol muhabbet döner ama ben yorgunum yatıcam size iyi muhabbetlerrr
ayy canım benim teşekkür ederim böyle düşündüğün için mahcup oldum şimdi :kedi:
ya aslında biz o arkadaşa bir gün önce cevap verdik bütün sorularına bugün gelmiş aynı soruyu soruyor! demekki amacı paylaşım değil kendi sorularına yanıt almak!beren de bunu söyledi! sonra da tartışma çıktı ama resmen kavga için yer arıyordu biz de kendimizi tutamadık kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
aysulay hoşgeldin canım:))
Su'cum!hafta sonu malum pek kimse olmuyr.Dün de evden bir çıktım.Gitmem gereken ihmal ettğim arkadaşlarım vardı işten ötürü onlarla vakit geçir falan derken eve 8 de geldim bişeyler atıştırdım arkadaşım geldi 3e kadar da onunla oturduk.O gider gitimez açtım pcyi yazılanalrı okudum.Cevaplama faİan 4 olmuş saat :roflol: