Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)
kızz nasıl unuttun çaktırmasaydın bari :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)
Tamam tamam seni de hamişlik mertebesine çıkardık :)) :lepi:
:roflol: smartım bunda bir terslik var burundaki akıntı değil malum yerdeki akıntı belirtiydi yaw :roflol:
Hiçbirşey beni alışveriş yapmaktan geri koyamaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz :lepi:
Ya Ocak ayı bizim çok yoğun hakikaten ikimizinde doğum günleri tanışma yıl dönümümüz hepsi bu ay.Hafta sonu da arkadaşlarla Kaplıca ayarlamışlar bir otele gidecekmişiz onu sçyedi :lepi:
Ama bu kaplıca meselesini biz hiç konuşmamıştık hamişilğe yardımcı falan diye.Sakın ondan gidiyoruz zannetmeyin.Bz zaten bu ay çalışmayacağız söylemiştim.
Ayyy ne çok gevezelik ettim hadi gitmem lazım benim delikafadulden
kocaman bir dilim cheesecake yedim limonlu gözüm dönmüştü yaaa bu da belirti olabilir mi :roflol:
ben gittim.öpüyorum hepinizi..
slm kızlar bısey sorucam ben hamıleyımde 22 sınde kan tahlınınde 151.94 cıktı 4 gun sonra 758 cıktı ama dun keseyı goremedık doktor dedıkı ayın 2 sınde gelk goruruz dedı sızcede gorurmuyuz??
Kızlar kocişim gelmek üzere, yoldayım diye aradı, bidaha giremem heralde bu akşam, misafirlerimiz de gelecekmiş, yarın sabah bol bol sohbet ederiz inş. Sizi seviyorum canlarım, kendinize iyi bakın, hşç. :gitme:
canım son adet tarıhım 14 aralık 2009 canım
Kızlar kocişim gelmek üzere, yoldayım diye aradı, bidaha giremem heralde bu akşam, misafirlerimiz de gelecekmiş, yarın sabah bol bol sohbet ederiz inş. Sizi seviyorum canlarım, kendinize iyi bakın, hşç. :gitme:
ben geldimmmm:)
nasılsınız kızlar?oku oku bitmedi ya sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim:)
saol hayatım allh sag salım kucagına almayı nasıp etsın nasıl hesapladın canım yaa banada solesene