• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kız iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

kaçırdığın bişe yok canım.. angell idilcan bi de gokcegokce'nin kırmızılar gelmiş maalesef :(

hadi yaaa tühhhhh :sinifsinif: hayırlısı olsun ne diyelim :teselli: inşallah bidahaki aya, ümitsizliğe kapılmak yok çalışmalara devam sositososito

günaydın canım hoşgeldin
hıııımmmCADIARZUbi düşünelim
bi kavga vardı dün ama bitti gitti
bi tane hamiş vardı en son okuduğum kadarıyla
bide yemekler tatlılar havada uçuştu:icecream:

Yok kız o dün değil dünden önceki gündü hani helva filan konuşmuştuk

sonra bi kadın vardı kavga çıkarmıştı benle alay geçiyonuz burda gruplaşma var falan diye

geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım. zaten karın ağrım da başladı. en azından acabalar yok kafamda. kısmet böyleymiş sucum toparlandım bile. tevekkül ediyorum.

hımm anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin tabiki belirtileri..hayırlısı olsun canım ya işallah birdahaki ay olur :teselli: ben de geliyorum bir iki güne kesin :((

Aferim kıs sana :lepi: canımsın :teselli:

regl olabilmek de ne büyük nimet. ilaçlarla olanlar var, Allah yardımcıları olsun. en azından sağlıklıyız, zamanımız gelince anne de olacağız inşallah :1hug:

hımm anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin tabiki belirtileri..hayırlısı olsun canım ya işallah birdahaki ay olur :teselli: ben de geliyorum bir iki güne kesin :((

inşallah sen peşimden gelmezsin canım. güzel haberlerini bekliyorum :1hug:

selam anne adayları:))

bende gün sayıyorum kasıklarım ağrıyor ama ne olacak bilmem ..

ilaçta kullandırdığı için doktorum onunda etkisi olabilir diye hiç bir şeye şüphe ile bakmıyorum ama bir yandanda heves etmiyorum değil.. 9 gün daha bekleyeceğim bakalım..

regl olabilmek de ne büyük nimet. ilaçlarla olanlar var, Allah yardımcıları olsun. en azından sağlıklıyız, zamanımız gelince anne de olacağız inşallah :1hug:

inşallah sen peşimden gelmezsin canım. güzel haberlerini bekliyorum :1hug:

canım sağol işallah :1hug:

ayrıca aynen katılyorum regl olabilmek gerçekten çok önemli onun stresi daha kötü...

selam anne adayları:))

bende gün sayıyorum kasıklarım ağrıyor ama ne olacak bilmem ..

ilaçta kullandırdığı için doktorum onunda etkisi olabilir diye hiç bir şeye şüphe ile bakmıyorum ama bir yandanda heves etmiyorum değil.. 9 gün daha bekleyeceğim bakalım..

selam canım hoşgeldin..işallah herşey gönlünce olur fazla beklemeden meleğine kavuşursun a.s.

Yok kız o dün değil dünden önceki gündü hani helva filan konuşmuştuk

sonra bi kadın vardı kavga çıkarmıştı benle alay geçiyonuz burda gruplaşma var falan diye

Evet yaa baktım şimdi dün kavga falan yok yerimseniben
Neyse ben 2. çalışma günümüze odaklanmalıyım, bu geceki olayı çalışma modundan çıkarmak için ne yapabiliriz bakalım boshayallersmile

canım sağol işallah :1hug:

ayrıca aynen katılyorum regl olabilmek gerçekten çok önemli onun stresi daha kötü...

aynen öyle canım stresi çok kötü... sen de sağol canımmmm :1hug:

Neyse ben 2. çalışma günümüze odaklanmalıyım, bu geceki olayı çalışma modundan çıkarmak için ne yapabiliriz bakalım boshayallersmile

çalışma modundan çıkarmak için kuzucuk bunun bir çalışma olmadığını kendi kafana sok öncelikle. sonra süslen püslen azcık güzel kokular sürün, üzerine pamuklu pijama değil de şöyle güzel bir gecelik giy sonrası gelir zaten kaydirigubbakcemile

bundan sonra yumrutlama günlerini eşin takip etsin sen hiç bakma zemuszemus

çalışlılcağı zamanda o gerekeni yapsın böylece sen anlamazsın eheheh

nası fikir ama delikafadulden

çalışma modundan çıkarmak için kuzucuk bunun bir çalışma olmadığını kendi kafana sok öncelikle. sonra süslen püslen azcık güzel kokular sürün, üzerine pamuklu pijama değil de şöyle güzel bir gecelik giy sonrası gelir zaten kaydirigubbakcemile

İyi de benim kocişim gecelik giymemi istemiyo ki bilmiyorumkismile ne gerek var diyo, zaten üzerinde 10 saniyeden fazla kalmıyo, boşa zahmet etme diyo kaydirigubbakcemile3 ay çok utandım :kedi: :kedi: :kedi:

bundan sonra yumrutlama günlerini eşin takip etsin sen hiç bakma zemuszemus

çalışlılcağı zamanda o gerekeni yapsın böylece sen anlamazsın eheheh

nası fikir ama delikafadulden

Kız var ya o benden daha çok takip ediyo zaten, yanıma yanaşırken bugün kaçıncı günün aşkım diye soruyo kaydirigubbakcemile3 , 11 gibi çalışıp yatıyoruz genelde, saat 9 da hadi aşkım bi kahve yap da içiyim diyo kaydirigubbakcemile3 yatarken de havuçlarını alıyo eline hapur hupur götürüyo valla kaydirigubbakcemile3
O okadar otomatiğe bağladı ki bu olayı ben kötü hissediyorum işte ozaman, o yüzden çalışma modundan çıkarmak istiyorum ya zaten :uhm:

Benim kocişim çok istiyo bu bebişi yaa napıcam ben çok kötü hissediyorum böyle, stres yapıyorum mafoldumben

değişiklik olsun diye diyorum o zaman bence hiçbişi giyme nasıl olsa 10 dk dan fazla kalmıyor :kedi: :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.........................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

değişiklik olsun diye diyorum o zaman bence hiçbişi giyme nasıl olsa 10 dk dan fazla kalmıyor :kedi: :roflol:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile tatlım şaka biyana kocişin kendini bu kadar kaptırması benim yüzümden galiba yaa :çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde ne gün hesabı biliyoduk, ne havuç ne kahve, ne yastık... Ama ozaman canımız ne zaman isterse ozaman birlikte oluyoduk, şimdiyse ben burda öğrendiğim herşeyi gidip ona anlatıyorum, o da etkilenip herşeye dikkat etmeye başlıyo bu sefer mafoldumben

ay ben sanırım kendime gelemedim daha
özür dilerim kızlar dünü anlatacağıma önceki güne gittim :bbo:
sabah çayımı geç içtim ondan olsa gerek

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile tatlım şaka biyana kocişin kendini bu kadar kaptırması benim yüzümden galiba yaa :çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde ne gün hesabı biliyoduk, ne havuç ne kahve, ne yastık... Ama ozaman canımız ne zaman isterse ozaman birlikte oluyoduk, şimdiyse ben burda öğrendiğim herşeyi gidip ona anlatıyorum, o da etkilenip herşeye dikkat etmeye başlıyo bu sefer mafoldumben

aynen canım bu kadar olur aynen. ben de salak gibi gittim anlattım eşime şimdi benden daha planlı programlı oldu. ama bu ay ovulasyon testi falan yapmadım ya yine de gün aşırı olayına taktı ve öyle devam ettik. hayırlısı bakalım ama hata bizde.

Back
X