• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
Su Ozdek........................1MART ????

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

ayyyyy kızlar heyecan bastı ben ikinci sıradayım ve günüm yarın. gerçi bu sabah regl öncesi ensemden vuran başağrım başladı, testim negatif çıktı dün ama ben yine de heyecanlıyım. manyak mıyım neyim delikafadulden

ayyyyy kızlar heyecan bastı ben ikinci sıradayım ve günüm yarın. gerçi bu sabah regl öncesi ensemden vuran başağrım başladı, testim negatif çıktı dün ama ben yine de heyecanlıyım. manyak mıyım neyim delikafadulden

hayırlısı olsun canım :) inşallah bebiş vardır biliyosun ben adetim geçtiği halde test

yapmıştım ve çıkmamıştı çıkmayabiliyo tabii en başta ama gende çok ta kaptırma kendini

sonra kötü oluyoruz olmayınca :)

Allah hayırlısını ve hayırlı olanı kabullenmeyi nasip etsin inşallah cümlemize :)

senayburge şimdi listemize bakdık seninle aynı günü bekliyoz:))) sen ne yapdın çalışma işlerini tatlım ben bu ay şaşırdım öle günlerime denk geldimi gelmedimi bilmiyorum kafama göre çalışdım işde:)))

sağol ayşecim ama benim baş ağrım başladı mı böyle enseden enseden geliyorum hazırlıklı ol demektir. zaten ilaç içtim ağrı kesici o kadar eminim yani olmadığından ama kısmet böyleymiş üzülmiyeceğim.

senayburge şimdi listemize bakdık seninle aynı günü bekliyoz:))) sen ne yapdın çalışma işlerini tatlım ben bu ay şaşırdım öle günlerime denk geldimi gelmedimi bilmiyorum kafama göre çalışdım işde:)))

ben bu ay yumurtladığımı anlamadım canım ama çalıştım baya valla
gün aşırı,arada hergünde çalıştığım oldu bakalım ne olcak :kedi:

sağol ayşecim ama benim baş ağrım başladı mı böyle enseden enseden geliyorum hazırlıklı ol demektir. zaten ilaç içtim ağrı kesici o kadar eminim yani olmadığından ama kısmet böyleymiş üzülmiyeceğim.

tabii ki canım nedne üzülesin :)

ben çok kötüyüm yalnız ya yarın 8 haftalık oluyoruz sanki kurulmuş saat gibi başladı

baş ağrılarım aslında seviniyorum demekki herşey yolunda diye ama genede eve

gidince uyumuyorum yani resmen bayılıyorum çok zor geçiyo ya bilmiyorumkismile

pazartesi olmazsa salı günü gidicem doktora çok da korkuyorum kalp atışı yok

beek büyümemiş falan diycek diye inşallah sağlıklıdır bebişim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben çok kötüyüm yalnız ya yarın 8 haftalık oluyoruz sanki kurulmuş saat gibi başladı

beek büyümemiş falan diycek diye inşallah sağlıklıdır bebişim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayşemm yaa yapma böle inş sağlılı bebişin ve kalp atışlarınıda duyarsın tatlımm. sen sıkılmaki bebişde sıkılmasın dimiii yaa hadi sen diyon ya başım agrıyo canım bişeyler istiyoo yaa diyorum acaba bende böle diyebilecekmiyimm inş RABBİM hepimiz deriz

ne hikmetse bende anlamadım:)))) peki devam eidyon mu çalışmalara??

yumurtlamam bitsede devam edicem ben.zaten sadece bebiş için çalışmıyoz canım arada kocişler içinde bişeler ediyoz işte :kedi:
ben hesap yapmıyom normalde ne zaman canımız isterse oluyo bazen hergün bazende günaşırı ama bu ay hep üst üste denk geldi belki yumurtlama günüme denk gelmiştir bakalım hayırlısı

ayşecim yapma böyle herşey Allah tan ama sen böyle 9 ay boyunca stres yapardasn olmazki

ayşemm yaa yapma böle inş sağlılı bebişin ve kalp atışlarınıda duyarsın tatlımm. sen sıkılmaki bebişde sıkılmasın dimiii yaa hadi sen diyon ya başım agrıyo canım bişeyler istiyoo yaa diyorum acaba bende böle diyebilecekmiyimm inş RABBİM hepimiz deriz

dersiniz tabii ki diyceksiniz inşallah ama canım hayatım uykudan ibaret şu anda

ne kendi evimden haberim var ne dünyadan böyle sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta

bunlara canım sıkılıyo bebiş büyük ihtimalle iyidir diye düşünüyorum çünkü herhangi

bişey olsa hamilelik belirtileri bi anda kesiliyo benim ki devam ettiğine göre herşey

yolunda ama kötü şeyler duymak ihtimali yok mu sırf bunun için doktora gitmek

istemiyorum yani o derece hayırlısı olsun inşallah herşeyin...

Allah sağlıkla sıhhatle bağışlasın herkese sahip olup kaybetmek inan çok daha zor

önce hayırlısıysa olsun ve sağlıklı olsun bunları dilemek lazım yerimseniben

ay kızlar yemekten sonra bir uyku bir uyku sormayın.kendime gelemedim bi türlü.bi de haftanın son günü iice yorulduk.........

ayşecim yapma böyle herşey Allah tan ama sen böyle 9 ay boyunca stres yapardasn olmazki

bunlar normal semptomlar biraz daha zaman geçsin kendisi de alışacak hamileliğe daha vucudu kabul etmedi beyninin kabul etmesi zaman alacak tabii.Ama tabii olabildiğince relax olmak lazım

travmatik bişey yaşadım sanırım
eşimle güle oynaya hastaneye gittik bak dedim şimdi el sallar fln içerde görürüsün
böyle şakalaşıyoruz mutluyuz içeri geçtim doktor kiloma tahlillerime baktı evet çok güzel
bebeğe de bakalım ne kadar büyümüştür şimdi görceksin dedi
geçtim bi heyecanla uzandım doktor baktı baktı canım üzülme üzülme lütfen
bu çok sık olan bişey dedi ama ben ağlamaya başlamıştım bebeğin in kalbi durmuş dediği anı unutamıyorum sanki ne zaman dokota gitsem hep kötü şeyler söylicek gibi
geliyo Allah ım inşallah büyüyodur bebeğim :Saruboceq:

korkuyorum napiyim unutamıyorumsenağlama

travmatik bişey yaşadım sanırım
eşimle güle oynaya hastaneye gittik bak dedim şimdi el sallar fln içerde görürüsün
böyle şakalaşıyoruz mutluyuz içeri geçtim doktor kiloma tahlillerime baktı evet çok güzel
bebeğe de bakalım ne kadar büyümüştür şimdi görceksin dedi
geçtim bi heyecanla uzandım doktor baktı baktı canım üzülme üzülme lütfen
bu çok sık olan bişey dedi ama ben ağlamaya başlamıştım bebeğin in kalbi durmuş dediği anı unutamıyorum sanki ne zaman dokota gitsem hep kötü şeyler söylicek gibi
geliyo Allah ım inşallah büyüyodur bebeğim :Saruboceq:

korkuyorum napiyim unutamıyorumsenağlama

sende haklısın tabi bizde ne kadar seni sakinleştirmeye çalışsakda kelimeler kifayetsiz kalıyo işte şu anda aslında:1hug:

Back
X