canım ya ben gittin sandım kusura bakma :) o zaman yarın gidince bizi unutma tamam mı gizli gizili gel kaydirigubbakcemile3
unuturmuyum canım benım
ohhh ohhh adet olmussunda bıtmıs bıle hadı bakalım sanada ıyı calısmalar..kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ben gittin sandım kusura bakma :) o zaman yarın gidince bizi unutma tamam mı gizli gizili gel kaydirigubbakcemile3
heralde yanı sekeım..calısmakta fayda var...tembellık yok olaaaamaaaaaaazzzzklava:
tskler canim sen nasilsin :))
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: Çalştık da ne oldu...başlatma yine bana bilimsellikten ondan bundan sırnaşık şey
Canım regl oldu o!Bir problem yok yanİ;önümzdeki ay tam gaz çalışacak :) Öyle bir iki üç denemeyle değil :)
hmm ınsallah degıldırr yaaaaaaaaa..aslaında bu ay benımde ırmızı oldu..normalde kalıntılar olurdu...bırde geldıgını hep anlardım..bu ay tuhaf oldu ...su gıbı ve akıntıyı hıssetmedım bılee..
hmm ınsallah degıldırr yaaaaaaaaa..aslaında bu ay benımde ırmızı oldu..normalde kalıntılar olurdu...bırde geldıgını hep anlardım..bu ay tuhaf oldu ...su gıbı ve akıntıyı hıssetmedım bılee..
kızlar merhaba.
:roflol: :roflol: :roflol: E,yanniiiiii?????? :roflol:
Ulen kafayı yiyeceğiz burda haaaaklava: REGL REGLdir kendinize geliin....
klava: gelin ki yeni çalışma başlasın....Sanki sık rastlanan bişey mi ki üstüne görme.Tabiki hayır...
kızlar merhaba.
yaaaa smart ben sana bılımselmı calıs dıyom..sen bu hafta sonunu degerlendırdınmı onu sole bana sen tarıh yazmadın ama ben senın tarıhı hesapladım bıle..
unuturmuyum canım benım
ohhh ohhh adet olmussunda bıtmıs bıle hadı bakalım sanada ıyı calısmalar..kaydirigubbakcemile3
:roflol: evet evet regl oldum ben aklinialirimsmile bu ay dediğin gibi 2-3 deneme yapmıcam çok çalışcam çoookkk sempatiksalakcinni
valla canım yksa hemen olim mafoldumben beklemek sıkıcı
smart su yazın yazmışım kusura bakmayın nolur birden tuvaletten gelince tuhaf oldum yazarmısınız :))
Söyel bakalım hesabına göre ne zaman benim yumurta çatlaması?
Artık ovulasyon testi mesti yapmıyoommm zaten çiçeğim varken ne gerek avr masrafa naniknanik hihoyyyt