• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım uzulme yaaa gelecekse bıle adetın gecıkecek..ben de daha once ılac ve ıgne yaptırdıgımda hamıs kalamamıstım ama bır sonrakı ayy kendılıgınden olmustu canım..uzme kendını.

sağol canım ya inşallah benimde olur. aslında daha 2. denemem ama panik oldum yaa

biliyorum canım hergün okuyorum yazdıklarınızı. yani fazla muhabbetimiz olmadı ama hepinizi az çok tanıdım yazılanlarla. güzel bir ortam var burda. ben hep derdimki daha önceden ya insan niye buraya yazar hamile olduğunu ya nazar değerse diye. ama ben şimdi anlıyorum her hamile haberi okuduğumda onun için ve olmayanlar için dua ediyorum farklı bişey yani...

Arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz ya burda;var mı daha ötesi! :)
Herkes biraz da hamiş olmayı burda BAS BAS Bağırıp söylemke için istiyooo bence gaza gelip :))
İi gecelerrrrrr kıslarrrrrrrrrr
Canımcım hoşgeldin ansılsın?çalışmalr başladı artık _Beklenen gün ne zaman ? sırnaşık şey

bilmiyorumkismile7 ve 9 .ncu gun canım baska tık yok..he bıde bu aksam olabılır..barıstık yaa pesımde dolanıyokaydirigubbakcemile3ama artık cok geeeccc

git gittt her çalışma daha çok umuttt kaydirigubbakcemile3

çıkmam lazım canımcım yarın görüşürüz öptümopuyorumnanaktan

aklinialirimsmile aklinialirimsmile tamam görüşürüzzz hade byeeekaydirigubbakcemile3

CAnım ben de öyle söylemek istemediğini zaten anladık demek istiyorum naniknanik
Ankaraya gelirsen görüşeceğiz zaten alkisalkisalkis

Tamam yumurtlaman normal değilse hala bir umut var sıkma canını hayırlısı olsun.Kaç çıktı değerin sıfır mı yoksa 1-2-3 gibi bişey mi

telefonla öğrendim 1 küsür dedi kız yani umut yok ama hayırlısı tabi.

hayuruıdr bu kadar erkennnn :1shok: Çalışmaları mı başlatacaksınız :)

yok kız :) eşim hergün kanepede uyurdu bende rahat rahat girerdim nete ama bugün uyumadı o yüzden yalnız kaldı ayıp olmasın ondan :)) öptümmmmmopuyorumnanaktan

sağol canım ya inşallah benimde olur. aslında daha 2. denemem ama panik oldum yaa

Canım yaaa hiç panik olacak bişey yok daha çok yenisin inş. daha çok beklemezsin.Ama bu işin ilk ilacı sakin olmak...Sıkıntı yapmamak, kafaya takmamak ama yapan beri gelsin yaniii

oyy oyyy canım ya daha ıkıncı denemede panık olunurmu..sabır bıraz daha yumurtacıgının spermcıklerle tanısacak bu da bıraz zaman alıyormuss.hele yumurtacık bıraz da secıcıyse...saka bır yana da stres yok canım...yumurtluyorsan bence catlatma ıgnesı ıcın erken davranmııısn..

nereye yaaa daha yeni geldinnnn

yaa gelmeyin dedimmmmm hep bak senin yumurtlama günümüş nie çalışmıyon git çalışşş :oklava:
Çiçegimde küsmüştü ee bide gidiyo hadi ona izin verdim ama yinede çalışmıştır oooo sempatiksalakcinni
Ya ben geçen ay çok bilimsel takıldım sıonu fooossss çıktı;bu ay da saldım bayıra şeklinde hiiçççç ilgilenmiyorum bile.hani sonuçta beraberliklerimiz oluyor ama hiçbişrşeye dikkat dahi etmiyorum yok yastıkmış yok beklemeymiş yok tarihmiş....Ohhh misss;ne rahatlık varmış yaahuuuu
:roflol:
ben kesın yaaa aslında bılsem marta yazdırırdım gunumu ama neyse...lıstede ole duruyom..ne beklıyosam..calısma yok bı sey yok..

kaydirigubbakcemile3

naniknanik naniknanik

Canım yaaa hiç panik olacak bişey yok daha çok yenisin inş. daha çok beklemezsin.Ama bu işin ilk ilacı sakin olmak...Sıkıntı yapmamak, kafaya takmamak ama yapan beri gelsin yaniii

haklısın ya. nerde bende o rahatlık bide çok tez canlıyımdır malesef. güya daha bir sene olmasın diyodum ama korunmayı bıraktım niye olmuyo diye üzülüyor işte.

Arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz ya burda;var mı daha ötesi! :)
Herkes biraz da hamiş olmayı burda BAS BAS Bağırıp söylemke için istiyooo bence gaza gelip :))

Canımcım hoşgeldin ansılsın?çalışmalr başladı artık _Beklenen gün ne zaman ? sırnaşık şey

Smartcım bu ay son denemeler inan artık çok sıkıldım ara vericem galiba çünkü çok sıkıldım ister istemez geriliyorum.Eşime bahsettim ara verelim diye Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun dedi.Aslında kıyamıyorum ona da çok istiyor ama ne yapalım Allah vermeyince olmuyor işte...O kadar çalışma ,yumurtlama falan hikayeee

Ya ben geçen ay çok bilimsel takıldım sıonu fooossss çıktı;bu ay da saldım bayıra şeklinde hiiçççç ilgilenmiyorum bile.hani sonuçta beraberliklerimiz oluyor ama hiçbişrşeye dikkat dahi etmiyorum yok yastıkmış yok beklemeymiş yok tarihmiş....Ohhh misss;ne rahatlık varmış yaahuuuu
:roflol:

naniknanik naniknanik

en güzelini yapıosun aslında bende bakmıcam yumurtlamama öle şans daha yüksek inşAllah tutarrrrr senin bu ayyy

oyy oyyy canım ya daha ıkıncı denemede panık olunurmu..sabır bıraz daha yumurtacıgının spermcıklerle tanısacak bu da bıraz zaman alıyormuss.hele yumurtacık bıraz da secıcıyse...saka bır yana da stres yok canım...yumurtluyorsan bence catlatma ıgnesı ıcın erken davranmııısn..

radyasyon almasam mesele değil. ama çalışırken zor oluyor yok tedbir alayım yok radyasyon var içeri hemen girme... ooooo bizim meslekte bu hamile kalmak zor iş yani hemen olsa çekimlerede girmicem ama bööle mecbur çalışıyorum oda zorluyor tabi hem korkuyorumda ya varsa bebeğe zararı olursa die.

haklısın ya. nerde bende o rahatlık bide çok tez canlıyımdır malesef. güya daha bir sene olmasın diyodum ama korunmayı bıraktım niye olmuyo diye üzülüyor işte.

Canım bak inan bende dedim korunmayı bıraktığım ay hamile kalırım diyordum, yumurtlama falan hiçbişey bilmiyordum.Her ay kırmızıları görünce uzman olduk güyaa ama işte bi işe yaramıyor.Herşeyin bi zamanı var o zamanı bekliyoruz.Umarım meleğin canıtez annesini çok bekletmez:emir_bebek:

Back
X