ben gidiyorum kızlar çok öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan
hayuruıdr bu kadar erkennnn :1shok: Çalışmaları mı başlatacaksınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gidiyorum kızlar çok öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan
Ayyy canım dizi mizi hikayeee Öyle pat diye kalınamıyoo işteee denenmiş görülmüş bizler tarafından...En iyisi zamana bırakmak tabi tedbiri elden bırakmayarak galibaa:Saruboceq:
canım uzulme yaaa gelecekse bıle adetın gecıkecek..ben de daha once ılac ve ıgne yaptırdıgımda hamıs kalamamıstım ama bır sonrakı ayy kendılıgınden olmustu canım..uzme kendını.
smaaaaaaaarrrrtttt sen hesap falan yapma bosver ama dun calısma oldumu yada bu aksam ..sadece onu merak edıyom..:icecream:
biliyorum canım hergün okuyorum yazdıklarınızı. yani fazla muhabbetimiz olmadı ama hepinizi az çok tanıdım yazılanlarla. güzel bir ortam var burda. ben hep derdimki daha önceden ya insan niye buraya yazar hamile olduğunu ya nazar değerse diye. ama ben şimdi anlıyorum her hamile haberi okuduğumda onun için ve olmayanlar için dua ediyorum farklı bişey yani...
Canımcım hoşgeldin ansılsın?çalışmalr başladı artık _Beklenen gün ne zaman ? sırnaşık şeyİi gecelerrrrrr kıslarrrrrrrrrr
bilmiyorumkismile7 ve 9 .ncu gun canım baska tık yok..he bıde bu aksam olabılır..barıstık yaa pesımde dolanıyokaydirigubbakcemile3ama artık cok geeeccc
çıkmam lazım canımcım yarın görüşürüz öptümopuyorumnanaktan
hosgeldın canım nasılsın?
CAnım ben de öyle söylemek istemediğini zaten anladık demek istiyorum naniknanik
Ankaraya gelirsen görüşeceğiz zaten alkisalkisalkis
Tamam yumurtlaman normal değilse hala bir umut var sıkma canını hayırlısı olsun.Kaç çıktı değerin sıfır mı yoksa 1-2-3 gibi bişey mi
hayuruıdr bu kadar erkennnn :1shok: Çalışmaları mı başlatacaksınız :)
sağol canım ya inşallah benimde olur. aslında daha 2. denemem ama panik oldum yaa
sağol canım ya inşallah benimde olur. aslında daha 2. denemem ama panik oldum yaa
Ya ben geçen ay çok bilimsel takıldım sıonu fooossss çıktı;bu ay da saldım bayıra şeklinde hiiçççç ilgilenmiyorum bile.hani sonuçta beraberliklerimiz oluyor ama hiçbişrşeye dikkat dahi etmiyorum yok yastıkmış yok beklemeymiş yok tarihmiş....Ohhh misss;ne rahatlık varmış yaahuuuunereye yaaa daha yeni geldinnnn
yaa gelmeyin dedimmmmm hep bak senin yumurtlama günümüş nie çalışmıyon git çalışşşklava:
Çiçegimde küsmüştü ee bide gidiyo hadi ona izin verdim ama yinede çalışmıştır oooo sempatiksalakcinni
ben kesın yaaa aslında bılsem marta yazdırırdım gunumu ama neyse...lıstede ole duruyom..ne beklıyosam..calısma yok bı sey yok..
kaydirigubbakcemile3
yok kız :) eşim hergün kanepede uyurdu bende rahat rahat girerdim nete ama bugün uyumadı o yüzden yalnız kaldı ayıp olmasın ondan :)) öptümmmmmopuyorumnanaktan
Canım yaaa hiç panik olacak bişey yok daha çok yenisin inş. daha çok beklemezsin.Ama bu işin ilk ilacı sakin olmak...Sıkıntı yapmamak, kafaya takmamak ama yapan beri gelsin yaniii
Arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz ya burda;var mı daha ötesi! :)
Herkes biraz da hamiş olmayı burda BAS BAS Bağırıp söylemke için istiyooo bence gaza gelip :))
Canımcım hoşgeldin ansılsın?çalışmalr başladı artık _Beklenen gün ne zaman ? sırnaşık şey
İiyim canım napiyiimmm iştee son 1 haftaaaa.Bu haftayı doyasıya yaşamam lazım.Malum okullar açılıyoo
regl yeni bitmiş adam uyumaz tabi aklinialirimsmile
Ya ben geçen ay çok bilimsel takıldım sıonu fooossss çıktı;bu ay da saldım bayıra şeklinde hiiçççç ilgilenmiyorum bile.hani sonuçta beraberliklerimiz oluyor ama hiçbişrşeye dikkat dahi etmiyorum yok yastıkmış yok beklemeymiş yok tarihmiş....Ohhh misss;ne rahatlık varmış yaahuuuu
:roflol:
naniknanik naniknanik
oyy oyyy canım ya daha ıkıncı denemede panık olunurmu..sabır bıraz daha yumurtacıgının spermcıklerle tanısacak bu da bıraz zaman alıyormuss.hele yumurtacık bıraz da secıcıyse...saka bır yana da stres yok canım...yumurtluyorsan bence catlatma ıgnesı ıcın erken davranmııısn..
haklısın ya. nerde bende o rahatlık bide çok tez canlıyımdır malesef. güya daha bir sene olmasın diyodum ama korunmayı bıraktım niye olmuyo diye üzülüyor işte.