• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım hoşgeldin naniknanik Ya uzun zamandır denk gelemedik ama hep okudum maceralarını;hiç kaçırmadım yaaniiii! buyrunnnnnnnnn

Hele dün çok güldüm;eşin el atmış ya ovulasyon günleri ve hesaplamalara...!!!
sırnaşık şey

Öyle oldu valla bilmiyorumkismile ben saldım artık, kociş ilgileniyo o işlerle kaydirigubbakcemile3

banada yanında yer varmı ? ::))))))))

facede angell var benim msn de zensel su bide smart ama oda 1 defa ç.dışı yakaladı

özelden msj atarım :sm_cool:

canımcım zaten KATILABİLİRİZ dedim katılırım demedim ki sırnaşık şey Seni yanıma aldım zaten naniknanik

Msn de hep çevrim dışısın kızım sen :oklava: Dierleriyle denk geliyorum zaman zamna.

Öyle oldu valla bilmiyorumkismile ben saldım artık, kociş ilgileniyo o işlerle kaydirigubbakcemile3

Akşam eşime söledim topikte bir arkadaş var ;eşi artık ona güvenmemeiş kendi başlamış araştırmalara aklıma sen geldin,hani her işime karışırsın ya dedim naniknanik hayret buna burnunu sokmuyorsun deyince;o senin işin ona karışmam ben dedi :roflol:

Kızlar ben mutfağa geçiyorum, pırasa çekti canım bugün, pırasa yapacam boshayallersmile

Akşam eşime söledim topikte bir arkadaş var ;eşi artık ona güvenmemeiş kendi başlamış araştırmalara aklıma sen geldin,hani her işime karışırsın ya dedim naniknanik hayret buna burnunu sokmuyorsun deyince;o senin işin ona karışmam ben dedi :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canımcım zaten KATILABİLİRİZ dedim katılırım demedim ki sırnaşık şey Seni yanıma aldım zaten naniknanik

Msn de hep çevrim dışısın kızım sen :oklava: Dierleriyle denk geliyorum zaman zamna.

aaaa iftira naniknanik sabah 9 akşam 6 online kaydirigubbakcemile3 gece açmıyom kociş kızıyo

ayyyyyy çok tatlıııııııııı :1hug: Allah analı babalı büyütsün...........
ben de bir bebek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

O günleri de göreceğiz.Kampanya belli
3000. sayfaya kadar 20 bebek! :lepi: Hepsi de bizim topikten olacak :lepi: Aramıza yeni katılacakalr da dahil tabi buna olumunekankayizsmile (Yoksa bizden hayatta çıkmaz o kadar :umursamaz: herkes tembel :oklava:)

Bir Pembe çalışıyor canını dişine takıp bir de KARASU geri kalan hepimiz şaka gibiyiz yaniiii :roflol: Hoşşş,SENAY çalışmıştı bu ay sıkı bir şekilde :bbo:

3000. sayfaya kadar 20 bebek! :lepi: Hepsi de bizim topikten olacak :lepi: Aramıza yeni katılacakalr da dahil tabi buna olumunekankayizsmile (Yoksa bizden hayatta çıkmaz o kadar :umursamaz: herkes tembel :oklava:)

Bir Pembe çalışıyor canını dişine takıp bir de KARASU geri kalan hepimiz şaka gibiyiz yaniiii :roflol: Hoşşş,SENAY çalışmıştı bu ay sıkı bir şekilde :bbo:

heeeee nasılda biliyon bizden okadar çıkmayacağını

kız eğer normal günleri çalışma sayıyosanız ben fuuuullllll çalışıyorum mesai bilem yapıyorummm:)))))

heeeee nasılda biliyon bizden okadar çıkmayacağını

kız eğer normal günleri çalışma sayıyosanız ben fuuuullllll çalışıyorum mesai bilem yapıyorummm:)))))

hadi yaaaaa....İsteyerek mi oluyor peki bu çalışamlar???? CADIARZU
Helal olsun valla ne diyeyim :dance:

Evetttt :lepi: ben çok çalışıyorum hehe guclubacismile guclubacismile guclubacismile

hadi yaaaaa....İsteyerek mi oluyor peki bu çalışamlar???? CADIARZU
Helal olsun valla ne diyeyim :dance:

eee heralde istemediğimiz zamanlar da oluyo genelde akşam geç saatlerr.o zamannda canım kocam ilk önce benim uykumu açıyo sonra nasılsa ben kendiliğimden aşka geliyorummmmm

Evetttt :lepi: ben çok çalışıyorum hehe guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Ha,bir de canım ayın 17si yazdırmışsın listeye;e bugün konuşmalrını okudum dün sondu çalışma demişsin.Ayın 17siyse 3üne kadar yolu var gülüm bizim yumurtlamanın habrin olsun;kaçırmış olma da....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Back
X