• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
boşa geçti yani bu ay :oklava: zaten demiştin ama en azından bir iki gün çalışsaydın kız belli mi olur :oklava:

Yani yarın olacak olsa yumurta çatlamam bugğn poiiztifi verirdi;vermediğine göre demek ki dün olmuş;yani 16. günde e bu durumda ayın 16sında gelecek benim kırmızılar görünen o.... ohaoldumsmile

Ya çalışma şeklinde olmadı ama birliktelik olmuştu;tabi ne yastık koyduuummmm,ne ayakalrımı dikttiiiimmm...Öylesine bir ilişkiydi işte!Zaten spermlerde çıkıverdi ayohaoldumsmilenı gün fark ettim naniknanik Yani umnaniknanikut yok cokacimcoook

Ammmannnn zaten istemiordum bu ay;iii olmuş laelaelaelaelae

Yani yarın olacak olsa yumurta çatlamam bugğn poiiztifi verirdi;vermediğine göre demek ki dün olmuş;yani 16. günde e bu durumda ayın 16sında gelecek benim kırmızılar görünen o.... ohaoldumsmile

Ya çalışma şeklinde olmadı ama birliktelik olmuştu;tabi ne yastık koyduuummmm,ne ayakalrımı dikttiiiimmm...Öylesine bir ilişkiydi işte!Zaten spermlerde çıkıverdi ayohaoldumsmilenı gün fark ettim naniknanik Yani umnaniknanikut yok cokacimcoook

olur mu kız olacağı varsa her şekilde olur yastık falan hikaye.. spermler zaten uzansanda kalktıktan sonra olduğu gibi akıyor bir tane gitse yeter :))
bakalım hiç belli olmaz hayırlısı olsun yerimseniben

canım ya bu işler hiç belli olmaz sucumunda dediği gibi..yani 1 tanesi bile yeter hamiş kalmak için,genelde herkezin fazlası dışına cıkıyor kalanlarda bizimdir evelallah.:teytey:

senden benden başak kimse sucum yaaa..yarın işede gitmicem yollar kapanır şimdi bu karda..sabah bir güzel uyku cekicem vallahi.sempatiksalakcinni

bak gördün mü Tezel2in bebeği ultrasonda bile gözüküyor artk;daha dün yanlışlıkla hamile kalmıştı :P

senden benden başak kimse sucum yaaa..yarın işede gitmicem yollar kapanır şimdi bu karda..sabah bir güzel uyku cekicem vallahi.sempatiksalakcinni

ohh en güzeli kız valla uyu dinlen öğlene kadar :) bu soğukta insanın yataktan kalkası gelmiyor valla mirmirmirmir

olur mu kız olacağı varsa her şekilde olur yastık falan hikaye.. spermler zaten uzansanda kalktıktan sonra olduğu gibi akıyor bir tane gitse yeter :))
bakalım hiç belli olmaz hayırlısı olsun yerimseniben

canım ya bu işler hiç belli olmaz sucumunda dediği gibi..yani 1 tanesi bile yeter hamiş kalmak için,genelde herkezin fazlası dışına cıkıyor kalanlarda bizimdir evelallah.:teytey:

Bana sıkıntı çıkarmayııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! :oklava:
size bütün spermler aktı dihyoruummmmm:oklava: bazen dier gün akıyor onda haklısınız da bunda hemencik akıverdi ben de dursun diye mek harcamadım zaten naniknanik Amacım bebk yapmak değldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:

ay moda oldu dizilerde zaten hamile kalmak birbirlerini takip ediyorlar heraldekaydirigubbakcemile3

Yok!Leyla bir bunlar iki :) Şaka gibiler yaaaaaaaa,millet on tala atıyor olmuyor;geçen ay ben de attım olmadaıııınaniknanik demekki basit değil bu işer...

fatoş'da tyok;reglken çalışmalara başlamaıd ya herhalde.... delikafadulden

Bana sıkıntı çıkarmayııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! :oklava:
size bütün spermler aktı dihyoruummmmm:oklava: bazen dier gün akıyor onda haklısınız da bunda hemencik akıverdi ben de dursun diye mek harcamadım zaten naniknanik Amacım bebk yapmak değldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:

:roflol: tamam tamam sustum sen ne diyorsan odur buyrunnnnnnnnn

valla amac belki bebek yapmak değildi amaaaaaa ya tutarsaaaa:CüvCüv:
ayy ne güze olur hiç beklemedğin biranda bebişş gelmişzemuszemus

Off,şöyle biri içime yerleştiriverse döllenmiş yumurtayııııı -tatlicadiarzu-
Ne bu yaa;ohh-tatlicadiarzu- mis bu yurutlama dönemini emeksiz bitirdim tamamen istediğim gibi :) SIFIR ÇALIŞMA;az ilişki şeklinde :roflol:

Off,şöyle biri içime yerleştiriverse döllenmiş yumurtayııııı -tatlicadiarzu-
Ne bu yaa;ohh-tatlicadiarzu- mis bu yurutlama dönemini emeksiz bitirdim tamamen istediğim gibi :) SIFIR ÇALIŞMA;az ilişki şeklinde :roflol:

bizde bu ay ne olsa kalmıcak diye herkez keyfinde iş soran yok..iş isteyen yok herkez kendi halinde vallahi:lepi:

:roflol: tamam tamam sustum sen ne diyorsan odur buyrunnnnnnnnn

valla amac belki bebek yapmak değildi amaaaaaa ya tutarsaaaa:CüvCüv:
ayy ne güze olur hiç beklemedğin biranda bebişş gelmişzemuszemus

Ya ikniz benimle kafa mı yapıyorsunuz :gitme: spermler gitttiiii ben de yumurtlama mumurtlama hesaplamamıştım uğraşmadım gitmelerine de ekstra yardımcı oldum diyorum uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:

Hala olabilir mi ki! :uhm: İçime kurt düşürdünüz gıcıklar ne olacakkkkkkkkkkkkk :dilcikar:

bizde bu ay ne olsa kalmıcak diye herkez keyfinde iş soran yok..iş isteyen yok herkez kendi halinde vallahi:lepi:

Sen de ben de lay lay yağarız bu ay :)))))) Yalnız Şubatta pek hamile çıkaca gibi değil ya,ne dersiniz...Az olaak;ama belkid e öz olacak naniknanik

Yok!Leyla bir bunlar iki :) Şaka gibiler yaaaaaaaa,millet on tala atıyor olmuyor;geçen ay ben de attım olmadaıııınaniknanik demekki basit değil bu işer...

fatoş'da tyok;reglken çalışmalara başlamaıd ya herhalde.... delikafadulden

kurtlar vadisindeki ebru 3 hanımın çiftliğindeki güllü 4 :))

ya evet niye gelmedikiiiiiiiii ben de merak ettim:hulya:

Ya ikniz benimle kafa mı yapıyorsunuz :gitme: spermler gitttiiii ben de yumurtlama mumurtlama hesaplamamıştım uğraşmadım gitmelerine de ekstra yardımcı oldum diyorum uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:

Hala olabilir mi ki! :uhm: İçime kurt düşürdünüz gıcıklar ne olacakkkkkkkkkkkkk :dilcikar:

canım benim cenabı allahın işi bu karışılmaz:Saruboceq:..eskiler derdiki bir sümük damlası(sperm) yetermiş hamile kalmaya.ama yinede tabi sen bilirsin hepsi aktı diyosun..ama genelde benim hepsi aksa bile sonrdan birazcıkta olsa geliyo...ben ilk hamileliğime doğum kontrol hapı kullanırken kaldım..yani allah büyüktür hiç beklemdiğimiz biranda oluverir...
belkide seninde biranda rahmindedir belkiiCADIARZU

hmmmm!Güllü de hamile mi yaaaa....Bilmiyordum.Kocasında mı yoksa dier adamdan mı peki?

Back
X