• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benim cenabı allahın işi bu karışılmaz:Saruboceq:..eskiler derdiki bir sümük damlası(sperm) yetermiş hamile kalmaya.ama yinede tabi sen bilirsin hepsi aktı diyosun..ama genelde benim hepsi aksa bile sonrdan birazcıkta olsa geliyo...ben ilk hamileliğime doğum kontrol hapı kullanırken kaldım..yani allah büyüktür hiç beklemdiğimiz biranda oluverir...
belkide seninde biranda rahmindedir belkiiCADIARZU

Aa!Hapı kullanmayı unutuğun gün mü oldu ansıl kalsın ya????
Senin yine yakındır hamişliğin be gülüm;biz burda beklerirz yine.... :a015:

Off,şöyle biri içime yerleştiriverse döllenmiş yumurtayııııı -tatlicadiarzu-
Ne bu yaa;ohh-tatlicadiarzu- mis bu yurutlama dönemini emeksiz bitirdim tamamen istediğim gibi :) SIFIR ÇALIŞMA;az ilişki şeklinde :roflol:

:roflol::roflol:

Ya ikniz benimle kafa mı yapıyorsunuz :gitme: spermler gitttiiii ben de yumurtlama mumurtlama hesaplamamıştım uğraşmadım gitmelerine de ekstra yardımcı oldum diyorum uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:

Hala olabilir mi ki! :uhm: İçime kurt düşürdünüz gıcıklar ne olacakkkkkkkkkkkkk :dilcikar:

ya tutarsaaa ya tutarsaa ya tutar da bebek geliverirse hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Sen de ben de lay lay yağarız bu ay :)))))) Yalnız Şubatta pek hamile çıkaca gibi değil ya,ne dersiniz...Az olaak;ama belkid e öz olacak naniknanik

sanki banada bu ay hamişler az olucak gibi geliyor içime..amaaa mart ayında inşallah patlama yaşanıcakalkisalkisalkisalkisalkisalkisinşallah martta çalışmalara başlarızda bebişler gelir.:CüvCüv:kocama keci buynuzu yediricem önümüzde ay spermler güclesnde hemcik yumurtayı bulsuncokacimcoook:sm_cool:

:roflol::roflol:

ya tutarsaaa ya tutarsaa ya tutar da bebek geliverirse hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.

sanki banada bu ay hamişler az olucak gibi geliyor içime..amaaa mart ayında inşallah patlama yaşanıcakalkisalkisalkisalkisalkisalkisinşallah martta çalışmalara başlarızda bebişler gelir.:CüvCüv:kocama keci buynuzu yediricem önümüzde ay spermler güclesnde hemcik yumurtayı bulsuncokacimcoook:sm_cool:

Bizim bir süreliğine son denememiz olacak mart ayı...Ondan da sanmıyorum;yani bu yaz;bikinimi yine giyebileceğim görünen o sırnaşık şey

Aa!Hapı kullanmayı unutuğun gün mü oldu ansıl kalsın ya????
Senin yine yakındır hamişliğin be gülüm;biz burda beklerirz yine.... :a015:

evet birgün atmamıştım o zaman kalmışım..ama bilmedim bende hamile olduğumu süpriz olmuştu.bu arada hap dedinde ben hapımı içmedimm amannnn:roflol::roflol:

Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.

tamam canım kusura bakma espiriydi sadece..

evet birgün atmamıştım o zaman kalmışım..ama bilmedim bende hamile olduğumu süpriz olmuştu.bu arada hap dedinde ben hapımı içmedimm amannnn:roflol::roflol:

hadi git iç.... :sm_cool: Sen de üzerine battaniye düşse hamiş kalabilenlerdensizn sanırım :) hadi bakalım bir dahaki ay gümbür gümbür gelirsin sen :)

Bizim bir süreliğine son denememiz olacak mart ayı...Ondan da sanmıyorum;yani bu yaz;bikinimi yine giyebileceğim görünen o sırnaşık şey

canım benim ya inşallah ilk ve son denemeniz olur mart ayı..inşallaht bikinilerini kocaman bir göbüşle giyersinnşakkıdıayy ne güzel olurr.:CüvCüv::CüvCüv:

hadi git iç.... :sm_cool: Sen de üzerine battaniye düşse hamiş kalabilenlerdensizn sanırım :) hadi bakalım bir dahaki ay gümbür gümbür gelirsin sen :)

canım o bir sene önceydi..şimdi hazirandan bu yana deniyorum olmuyor.ama allahtan umut kesilmez oluca varsa olur ne yapalım..senin dediklerin hep aklımda hiç cıkmıyor.yani bugün morelim süperdii..sağol canımm:1hug:

haticeeee hamileliklerinden muhtemel ilişkinden sonra akıntıların hep artmış mıydı?Hani hep ondan bahsediyor ya ondan bile hamile kalmadığımızı anlayabilirz sanırım... :)

canım benim ya inşallah ilk ve son denemeniz olur mart ayı..inşallaht bikinilerini kocaman bir göbüşle giyersinnşakkıdıayy ne güzel olurr.:CüvCüv::CüvCüv:

Ayyyyy düşünemiyorum bile;göbişle bikini mi giyilir yaaa naniknanik kesn hiç gitmem havuza plaja falan öyle bişey olsa :utangac:

neyse o zaman bu kanuyu cıkartıyoruz kafamızdan..martta ne kadar tempolu calışamızı düşünüyoruzz.:lepi::dance:

ben bilimsel çalıştım gün aşırı(hayatımda ilk kez)geçen ay;ama olmadı;e bu durumda martta o taktği düşünmüyorum zor oldu benim için.Sadece muhtemel ovulasyon güblerini değerlendireceğim.Tabi bu benim kendi tercihim;siz daha yoğun çalışabilirsiniz naniknanik

Back
X