Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karasu sen ne marifetlisin kız..bravo sana...nerelisin sen..karadenizliyiz galiba..lahana sarmak her yiğidin harcı değil..bende karadenizliyim.kaydirigubbakcemile5
bi taşla iki kuş.bizim de oluyo hatta istinasız ama son 2 haftadır hiç canım istemiyo.hatta bi kere rekor kırıp ctsi gecesi ve pazar sabahı toplam 6 kere olmuştu;2 ctsi gecesi,1 sabaha karşı su içme arasında,2 de sabah:kedi:.yuhh dedim şimdi gözüm yemiyo hamilelikte bünye tersine dönüyo.
Oooooo haaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Biz bile yapmıyoz kıs okadar kafamçokkarıştı
balayımızda yapıyoduk ama şimdi yapamıyoz valla, hal mi kalır ona bee, bazen kociş ben duşumu almiyim şimdi, sen yarım saat uzan, sonra bidaha yapalım diyo da gözüm yemiyo valla, çok istiyosan sabahı bekle, hem savaşçıların biriksin biraz diyorum kaydirigubbakcemile3
bizim 1 kere oldu zaten o şekildekaydirigubbakcemile3 o yüzden durup durup söyleriz ikimiz de.şimdi ancak ctsinden ctsine:hulya:
Mrb kızlar ben yenİ katıldım aranıza nasılsınız.bİŞey sorucam .benİm gÜnÜm dÜndÜ. Ama hala gelmedİ kırmızılar gelmesİnde.ama sankİ gelcek gİbİ sarımsı akıntı var. Nedİr sİzce. Bİrde bİz 9 aydır İstİyoruz bebİŞ.olmuyo. İkİmİzdede sorun yok. Sİz ne zamandır İstİyosunuz
Gebelikte kaçıncı aydan sonra yasakmış canım, ben 6 diye biliyodum ama bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım, inşallah gelmez kırmızıların yerimseniben ama dikkat et sarımtrak akıntı iltihaba da işaret olabilir, üşütmüş olabilirsin, ayaklarına dikkat et ve karnını belini sıcak tut, eğer öyleyse gelir yakında kırmızılar, ama dua edelim öyle olmasın, meleğin göbüşünde olsun inş. :saruboceq:
hiç bilmiyorum ben.güvenli olduktan sonra son aya kadar devam edenler var.çok erken bırakanlar da var.güvenli olduğu sürece sorun yok diyor pek çok doktor.ama zaten sen külçe gibi olduğun için canın istemiyo.erkekler de bebişe bişey olacak diye rahat hareket edemiyo arada sıkışacak falan diye.yani sere serpe olmuyo bi noktadan sonra.ama ben bağları koparmamak adına gidebildiğim kadar gidicem.:kedi:
Merhaba herkeseeee
Kızlar dün gittim gördüm bebişimiii atıyo kalbisi pıt pıt maşallah doktor dedi neden korkuyosun hiçbisorun yok maşallah annesi üzülmesin dedi eheheh :) son adet tarihime göre 8 haftalık ama ultrasonda ne kadarlık gözüküyo gelişim olarak dedim sorun yok o da normal dedi azcık geriden geliyomuş yalnızkafama takılan bişey var burada bak bi kan yumağı var düşük tehlikesinden kalma aman dikkat et gene aynı şekilde kanaman olur yorulma uzun süre ayakta kalma ağır kaldırma hala aşna fişna yok dediprogestana folik asit e devam bide ilk bebşimin kalbi durmuştu ya aynısını yaşamayalım diye coraspin verdi kan sulansın diye günde bi kere yarım öyle işte kızlar bugunde aç karnına tahlillerimi verdim geldim çok işim vaar çoook haber vereyim dedim belki merak edenim olmuştur :kedi: olumunekankayizsmile
ya cnm benmi acele ediyorum bilmem ama 9 aydır olmayınca bir sorun var gibi.niye olmazki bir bebek.allahım yardım etsin hepimize.siz nezamandır istiyosunuz
Canım benim çok sevindim :1hug: inşallah sağlıkla doğacak bu sefer bebişin boshayallersmile ama doktorunun dediği gibi dikkat edeceksin sen deklava:
inşallah canım inşallah en kısa zamanda herkese sağlıkla nasib etsin Rabbim :Saruboceq:
kendime dikkat ediyorum da şu aşna fişna yasağı olmasa daha iyi olcaktı eşimde çekiniyo
bişey olur diye şapamıyos :kedi:
bi de sağolsun görümcem geldi hem bizde derslerine çalışıyo kafa dinliyo
hemde sağolsun bana yardım ediyo yüküm hafifledi valla kayınvalidem yardım etsin diye
göndermiş o da seve seve gelmiş pek de iyi oldu Allah razı olsun :) Öyle işte
İyi bak bu çok iyi olmuş yerimseniben ağır işleri kocişe yaptırırsın, gündelik işlerde de görümcen yardımcı olur, çok yormazsın kendini boshayallersmile
evet ya eve gidiyorum yemekler pişmişş bide arada sürprizler yapıyo fırında makarna
patlıcanlı salata gibi ohh misss diyorum valla opuyorumnanaktan
Allah razı olsun ondanda kraliçe gibiyim şu an evde kaydirigubbakcemile3 ama çok utanıyorum hiç alışık değilim
ben otururken birisinin iş yapmasına çok utanıyorum :kedi: :kedi: :kedi: kalkıyorum
hemen geri oturtuyolar yerimseniben
Merhaba herkeseeee
Kızlar dün gittim gördüm bebişimiii atıyo kalbisi pıt pıt maşallah doktor dedi neden korkuyosun hiçbisorun yok maşallah annesi üzülmesin dedi eheheh :) son adet tarihime göre 8 haftalık ama ultrasonda ne kadarlık gözüküyo gelişim olarak dedim sorun yok o da normal dedi azcık geriden geliyomuş yalnızkafama takılan bişey var burada bak bi kan yumağı var düşük tehlikesinden kalma aman dikkat et gene aynı şekilde kanaman olur yorulma uzun süre ayakta kalma ağır kaldırma hala aşna fişna yok dediprogestana folik asit e devam bide ilk bebşimin kalbi durmuştu ya aynısını yaşamayalım diye coraspin verdi kan sulansın diye günde bi kere yarım öyle işte kızlar bugunde aç karnına tahlillerimi verdim geldim çok işim vaar çoook haber vereyim dedim belki merak edenim olmuştur :kedi: olumunekankayizsmile
He he he kaydirigubbakcemile3 tadını çıkar bence yerimseniben kociş de bana hiçbişey yaptırmıyo iki gündür, göbüşümde bebiş varmış, öyle diyo, daha çalışmayı yeni bıraktık nerden anlıyosa :roflol: ben yok diyorum, o var diyo alsanaalsanasmile
yatıyo göbüşüme, göster oğluşum pipini anneye diyo :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah canım inşallah en kısa zamanda herkese sağlıkla nasib etsin Rabbim :Saruboceq:
kendime dikkat ediyorum da şu aşna fişna yasağı olmasa daha iyi olcaktı eşimde çekiniyo
bişey olur diye şapamıyos :kedi:
bi de sağolsun görümcem geldi hem bizde derslerine çalışıyo kafa dinliyo
hemde sağolsun bana yardım ediyo yüküm hafifledi valla kayınvalidem yardım etsin diye
göndermiş o da seve seve gelmiş pek de iyi oldu Allah razı olsun :) Öyle işte