• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay eşimde öyle diyo dün ee ne dedi doktor gördünüz mü pipi yi diyo töbe töbe

görmedik kızım olcak benim diyorum bende bayanssulusmile

canım ya siz çok çalıştınız bu ay inşallah vardır bebiş ne kadar kaldı BEKLENMEYEN regl'e :hulya:

Daha 18. günüm canım yaa, çok var daha :çok üzgünüm: zaman geçmek bilmez artık bilmiyorumkismile

ilk önce hayırlı olsun,inşallah oynadığını da hissedersen kazasız kucağına alırsın.ben de diyorum nerde bu kız kaç gündür.kalbi atıyosa annesi pıt pıt korkma inşallah bişey olmaz.pozitif ol ve dua et yeter.

doktorda öyle dedi baksana ne kadar rahat o korkma niye korkuyosun sadece kendine

bi süre dikkat etmen lazım o kadar 12. haftaya kadar dedi :)

ipek aplacım sağolasın amiiin inşallah çok merak ediyorum nasıl bişey oldugunu :)

insan senin prensesin de sağlıkla gelir dünyaya :nazar:

bu arada bugün senin dediin gibi zeytinimle peynirimle geldim işe ya nası doydu karnım

hemen anlatamam laktozsuz süt bulamadım gelirken akşam büyük markete bakıcam orda

var daha önce görmüştüm tavsiyen için teşekkür ederim ilk günden işe yaradı yani yerimseniben

doktorda öyle dedi baksana ne kadar rahat o korkma niye korkuyosun sadece kendine

ipek aplacım sağolasın amiiin inşallah çok merak ediyorum nasıl bişey oldugunu :)

bu arada bugün senin dediin gibi zeytinimle peynirimle geldim işe ya nası doydu karnım

hemen anlatamam laktozsuz süt bulamadım gelirken akşam büyük markete bakıcam orda

var daha önce görmüştüm tavsiyen için teşekkür ederim ilk günden işe yaradı yani yerimseniben

canım çok sevindim yaa kalp atışlarını dıydun ne güzel RABBİM ya inş sağlıklı bir şekilde kucagına da alırsın tatlım darısı başımıza ne diyeyim:Saruboceq: bak ne güzel herşey yolundaymış artık takma bitanem kafana

ohh sütü de dene harika olur.ilk zamanlar ne yesen gaz yapar zaten.ben söylemesi ayıp şimdi bi portakal yedim.bebişim zor bekliyo valla saat başlarını.bugün sabah da ekmek arası yaptım peynir domates maydonoz,biber iştah zaten açık da moral oluyo yani çocuk besleniyo diye.hatta yiyebilirsen günde 1 kivi ye doğal folik asit deposu.kaydirigubbakcemile2

çok güzel yaaa.o günleri bizde görecekmiyiz.............:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah görceksiniz tabii sağlıkla hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

Daha 18. günüm canım yaa, çok var daha :çok üzgünüm: zaman geçmek bilmez artık bilmiyorumkismile

evet daha varmış canım bıraktınız mı çalışmaları ? yoksa tam gaz devam mı ?

ohh sütü de dene harika olur.ilk zamanlar ne yesen gaz yapar zaten.ben söylemesi ayıp şimdi bi portakal yedim.bebişim zor bekliyo valla saat başlarını.bugün sabah da ekmek arası yaptım peynir domates maydonoz,biber iştah zaten açık da moral oluyo yani çocuk besleniyo diye.hatta yiyebilirsen günde 1 kivi ye doğal folik asit deposu.kaydirigubbakcemile2

evet gercektende çorba yesem gaz yapıyo geçen akşam yemekten sonra ay o gaz bide çıkmıyo kıvranda kıvran bi hal oldum :emir_bebek: dün pek acıkmadım bugünde sanırım
kahvaltıyı iyi yaptım bi de ustalarımızdabn birinin eşi tatlı yapmış onu getirdi yedim iştahımı
kesti sanırım hep bişeyler içmek istiyo canım bu ara su çay süt meyve suyu fln :)
eşim dün akşam dedi yarın gelirlken ben sana kivi portakal fln alayım vitaminsiz kalma
dedi bu akşamalıcak gelirken :)

hoşgeldin cngemn ben de geldim :)

hoşgeldin idilcan

canım çok sevindim yaa kalp atışlarını dıydun ne güzel RABBİM ya inş sağlıklı bir şekilde kucagına da alırsın tatlım darısı başımıza ne diyeyim:Saruboceq: bak ne güzel herşey yolundaymış artık takma bitanem kafana

hoşgeldin cngemn amin iinşallah ya o günleri görcek miyiz :) darısı başınıza
sağlıkla inşallah :) atık takmıyom kafama dünden beri yani olumunekankayizsmile

ayyy çok sıkılıyorum yaaa.yalnızlık çoook kötü..eşimde çok bunalmış..hasta olmuş hemen..dedim kaynanam iyi bakamadımı sana cadılık yaptırtmasın bana..kaydirigubbakcemile3
eşimde aynı..evlendim..yine anamın babamın yanındayım diyo...gerçekten zor..kocalarınızın kıymetini bilin...mafoldumbenmafoldumben

ayyy çok sıkılıyorum yaaa.yalnızlık çoook kötü..eşimde çok bunalmış..hasta olmuş hemen..dedim kaynanam iyi bakamadımı sana cadılık yaptırtmasın bana..kaydirigubbakcemile3
eşimde aynı..evlendim..yine anamın babamın yanındayım diyo...gerçekten zor..kocalarınızın kıymetini bilin...mafoldumbenmafoldumben

ay Allah yardımcın olsun canım senin ailen nerede sende annenlerde kalda hiçyoktan

yalnız kalmamış olursun

valla biz eskişehire kayınvalidemlere gidiyoruz veya annemlere oturmaya gidiyoruz vs

eve gelince ohh evimize geldik diyoruz orası annemizin babamızın evi ama kendi yuvanı

kurduktan sonra her yer yaban geliyo....hasretiniz kısa sürer , Allah ım bi kapı

açar da kavuşturur sizi inşallah :Saruboceq:

ay Allah yardımcın olsun canım senin ailen nerede sende annenlerde kalda hiçyoktan

yalnız kalmamış olursun

valla biz eskişehire kayınvalidemlere gidiyoruz veya annemlere oturmaya gidiyoruz vs

eve gelince ohh evimize geldik diyoruz orası annemizin babamızın evi ama kendi yuvanı

kurduktan sonra her yer yaban geliyo....hasretiniz kısa sürer , Allah ım bi kapı

açar da kavuşturur sizi inşallah :Saruboceq:

sorma yaa.çok zor.ben düzcedeyim..o memlekette.bizim aileler orda.benim tayinim bu sene çıktığı için öyle hemen isteyemiyorum tayin..kimsecikler yok..bi allahın kulu yok burda..kafayı yemesem bari..hafta sonu gidicem inş.eşim dört gözle bekliyo..şimdiden stres başladı..ben nasıl banyo yapıcam diye...:kedi:gerçekten kendi evin gibisi yok kesinlikle..baba evinde bile eski rahat olmuyo.eve gelince oh diyosun...

sorma yaa.çok zor.ben düzcedeyim..o memlekette.bizim aileler orda.benim tayinim bu sene çıktığı için öyle hemen isteyemiyorum tayin..kimsecikler yok..bi allahın kulu yok burda..kafayı yemesem bari..hafta sonu gidicem inş.eşim dört gözle bekliyo..şimdiden stres başladı..ben nasıl banyo yapıcam diye...:kedi:gerçekten kendi evin gibisi yok kesinlikle..baba evinde bile eski rahat olmuyo.eve gelince oh diyosun...

Ayyy bi de banyo derdi var dimi boshayallersmile, ailelerin evinde de banyoya girilmiyo ki yaaa :kedi:, hemen anlicaklar yaramazlık yaptığınızı kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım olumunekankayizsmile

Bıraktık artık, yumurtlamam da bitti zaten tahminlerimize göre yerimseniben

hadi hayırlısı inşallah hihoyyyt

Aaaaaaaaaaaaa tweety gelmiş gözlerime inanamıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayy canım yaa evet bide banyo derdi varr kıss valla çok zorr geçensene bizde iiznde gittik memlekete ama tatili de bizde tık yokdu banyo yüzünden:))) çok kalmadık zaten gerisi geri evimize valla insanın kendi evi gibisi yok valla yaa

Back
X