ay bu çocuklar da at yarışına döndü,bizim zamanımızda bu kadar değildik ya.yazık vall acıyorum,giderek zorlaştırıyolar herşeyi.yok be nerde izinli olacam keşkeeee,geziyorumdur işim vardır içerde.ben de merak ettim ama yoğunum falan da demiştin cumadan.
evet gülüm malesef bizde eğitim sistemine ayak uydurmak zorunda kalıyoruz.
bizim zamanımızda sadece ünv. için lise sonda dershaneye gidilirdi şimdi orta1 de mecbur gidiyolar çünkü SBS var 1,2,3.sınıflarda her yaz SBS yapılıp puan ortalamasına göre liselere giriş yapacaklar. inan hiççç memnun deilim üzülüyorum çocuklara. zamanları yok yani. e oyun yok sosyal faaliyet yok uyku yok falan filan böle işte.
ipekcim içimden gelerek söylüyorum inşallahhhhhhhhhh ya kendi işinizde çalışırsın yada ihtiyacın olmaz evde kendin büyütürsün bebeğini inşallahhhhhhhh kuşum.
cuma günleri ben zaten hep yoğun oluyorum. pere topluyom pere pere kaydirigubbakcemile3
çok şükür canım öle günümüzü bekliyoz işde müjdeli haberler vermek için sen tasılsın canımm
iyiyim gülüm bende şükür.. inşallah hepimiz veririz müjdeli haberleri
bende umut yok kist var sanırım solda. adet olayım dr.a gidicem hemde tüp bebekle ilgili görüşcemeyvahedigeldismile