kocişin napmış kız onu anlatacaktın
evet napmış.merak ediyoruzzz...anlat bakalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım..
ee hadi dükkanı açtık,sildik,süpürdük bekliyoruz sizi.
olumunekankayizsmile
e geldik kimse yok muu kimse yok mu diyoruz tükan sahibi yok![]()
dün kayın validem görümcelerim bana hazırlık yapmışlar o yüzden kocişimle bugün kutlayacagız...:)
vay anasını dedim ne çok seviyolarmış beni hediyeler pastalar neler neler yapmışlar almışlar:)) çok güzeldi dün...kocişimle bişey yapamadık o yüzdennn...
ama bu akşam kocişimle beraber başbaşa kutlucaz :lepi:
ee tabii hafta içi olunca gece yetmemiştir birlikte kutlamaya.düşüncelilermiş gerçekten bravo.Bakalım ptsine kaldı yani senin hikaye.aklinialirimsmile
NE GÜZEL YAA...boshayallersmiledün kayın validem görümcelerim bana hazırlık yapmışlar o yüzden kocişimle bugün kutlayacagız...:)
vay anasını dedim ne çok seviyolarmış beni hediyeler pastalar neler neler yapmışlar almışlar:)) çok güzeldi dün...kocişimle bişey yapamadık o yüzdennn...
ewet yetmedi maalesef eve geldiğimizde saat 12yi geçiyodu malum yarın da iş olunca daha fazla duramıyosun uykusuz
haftasonu girebilirsem yazarım size yerimseniben
NE GÜZEL YAA...boshayallersmile
ay merak ettim kocan hediyesini verdi mi ?
dün kayın validem görümcelerim bana hazırlık yapmışlar o yüzden kocişimle bugün kutlayacagız...:)
sizin hikaye pazartesine kaldı yani neyse canım olsun geç olsun güç olmasın ayrıca
kayınvalidenin ve görümcelerinin düşünmesi de çok hoş
tekrar nice yıllara canım :)
günaydın kızlar,bende geldim,nasılsınız bugün?
günaydın kızlar,bende geldim,nasılsınız bugün?
günaydın çiğdem.seni görünce izcilik aklıma geliyokaydirigubbakcemile3
ipek aplacım bugun kahvaltıma pekmez de ekledim mmm müthiş oldu
ısındım valla :)
bal getircektım aslında baktım dolapta donmuş dışarı çıkarttım erisin diye :)
ipek aplacım bugun kahvaltıma pekmez de ekledim mmm müthiş oldu
ısındım valla :)
bal getircektım aslında baktım dolapta donmuş dışarı çıkarttım erisin diye :)
ya bide bu gece rüyamda ne gördüm kızım oluyomuş böyle ama nasıl şirin nasıl tatlı sapsarı saçları
var kırmızı kırmızı giydirmişim koşuyo böyle 2-3 yaşlarında gibi gördüm rüyamda koşuyo zıplıyo dur diyoruz
yaramaz diyoruz oynuyoruz onunla ayy çok güzel bi rüyaydı :) :) :)
bende kahvaltı yapsammı diye düşünme aşamasındayım henüz :) ipekçim neden izcilik aklına geliyor beni görünce :)