Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karasuuu...gittinmi yine....::klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kızlar dua edin nolur..bebekten geçtim..hormonlar iyi çıksın..ikinci kez aynı şeyleri duymak istemiyorum...senağlama
Canım gino ferro sanol hamilelere veriliyo burda, benim hamile arkadaşlarımın hepsi içiyo bu ilaçtan, hem demir takviyesi hem de folik asit içeriyo, ben geçen ay ferro sanol duodenol içmiştim, ama o bana ishal yaptı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
O yüzden bu ay değiştirdik, doktorum da bu sefer gino ferro sanol verdi, belki bebişin vardır diye :kedi:
kızlar dua edin nolur..bebekten geçtim..hormonlar iyi çıksın..ikinci kez aynı şeyleri duymak istemiyorum...senağlama
ben yemeğe gidiyorum..bugün birazda erken çıkıcam..bugün vuslat zamanıı.......:teytey::teytey::lepi:
Duymicaksın merak etme :teselli:
ben yemeğe gidiyorum..bugün birazda erken çıkıcam..bugün vuslat zamanıı.......:teytey::teytey::lepi:
NE VARMIŞ KIZLAR BUGÜN YEMEKTEcokacimcoook
NE VARMIŞ KIZLAR BUGÜN YEMEKTEcokacimcoook
ımm bugun iş yerine güzel yemekler gelmiş
mercimek çorbası
haşlanmış patates ve tavuk butları
pilav
kemalpaşa tatlısı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ama daha yemek vakti gelmedi fatma abla masaları hazırlıyo![]()
ımm bugun iş yerine güzel yemekler gelmiş
mercimek çorbası
haşlanmış patates ve tavuk butları
pilav
kemalpaşa tatlısı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
bugün yoğurt getircektim ya hergün iş yerine geliyo yük yapmayım dedim yoğurt gelmedi bugunde yaa :bbo:
ama daha yemek vakti gelmedi fatma abla masaları hazırlıyo![]()
biz şirkette dışardan sölüyoz genelde buda çok ağlıksız ama ne yapsak acaba yaaa ????
aa neden şirket karşılamıyo mu??
ayyy nasıl şimdi canım çekdiicokacimcoookcokacimcoook burda valla çorba içmeyi özlüyorum dışardan aldıgımız çorbalarda güzel olmuyo hiç sevmiyom
evet güzelmiş gerçekten.bizde de mercimek çorbası var çok severim.cokacimcoook