• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dua edin nolur..bebekten geçtim..hormonlar iyi çıksın..ikinci kez aynı şeyleri duymak istemiyorum...senağlama

Canım gino ferro sanol hamilelere veriliyo burda, benim hamile arkadaşlarımın hepsi içiyo bu ilaçtan, hem demir takviyesi hem de folik asit içeriyo, ben geçen ay ferro sanol duodenol içmiştim, ama o bana ishal yaptı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
O yüzden bu ay değiştirdik, doktorum da bu sefer gino ferro sanol verdi, belki bebişin vardır diye :kedi:

anladım canım belki doktor ilk 3 aytlık dönemde gerek görmemiştir bende bilemiyorum
bana gecende progestan bile vermemişlerdi düşük tehlikesi yaşadıktan sonra verdiler
canım şifa olur inşallah bebiş göbüşe gelir inşallah hayırlısıyla :) Alah ım mübarek günde kabul eder dualarımızı
inşallah :)

kızlar dua edin nolur..bebekten geçtim..hormonlar iyi çıksın..ikinci kez aynı şeyleri duymak istemiyorum...senağlama

inşalllah aynı şeyleri duymazsın canım çok güzel haberlerle dönersin inşallah :)

Son düzenleme:
ben yemeğe gidiyorum..bugün birazda erken çıkıcam..bugün vuslat zamanıı.......:teytey::teytey::lepi:

inşalllah aynı şeyleri duymazsın canım çok güzel haberlerle dönersin inşallah :)[/QUOTE]

sağol caınm...inşşş...öpüyorum...:1hug:

NE VARMIŞ KIZLAR BUGÜN YEMEKTEcokacimcoook

ımm bugun iş yerine güzel yemekler gelmiş

mercimek çorbası
haşlanmış patates ve tavuk butları
pilav
kemalpaşa tatlısı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

bugün yoğurt getircektim ya hergün iş yerine geliyo yük yapmayım dedim yoğurt gelmedi bugunde yaa :bbo:

ama daha yemek vakti gelmedi fatma abla masaları hazırlıyo :kahve:

mercimek çorbası
pilav

ayyy nasıl şimdi canım çekdiicokacimcoookcokacimcoook burda valla çorba içmeyi özlüyorum dışardan aldıgımız çorbalarda güzel olmuyo hiç sevmiyom

mercimek çorbası
pilav

bugün yoğurt getircektim ya hergün iş yerine geliyo yük yapmayım dedim yoğurt gelmedi bugunde yaa :bbo:

evet güzelmiş gerçekten.bizde de mercimek çorbası var çok severim.cokacimcoook

aa neden şirket karşılamıyo mu??

önceden karşılıyodu canım ama artık karşılamıyo onun yerine maaşa + para veriyo yemek parası olarak ama dışarı çıkıp yiyemiyoruz genelde şirkete sölüyoruz onda da ancak ekmek arası bişeylerr bunlarda çok sağlıksız biliyorum.

ayyy nasıl şimdi canım çekdiicokacimcoookcokacimcoook burda valla çorba içmeyi özlüyorum dışardan aldıgımız çorbalarda güzel olmuyo hiç sevmiyom

çorbayı pek güzel yapamıyolar ama idare ediyoruz bizede dışardan geliyo :)

evet güzelmiş gerçekten.bizde de mercimek çorbası var çok severim.cokacimcoook

mercimeği bende severim ama demınde yazdıgım gibi biraz garip yapıolar :)

Ay çorba dediniz canım çorba çekti kızlar, gidim de evde güzel bi sebzeli mercimek çorbası yapiyim bari sempatiksalakcinni yanına da ıspanaklı börek cokacimcoook

Back
X