• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlarr ben çıkıyorum..kavuşuyorum bugün sevdiceğime allahın izniyle...:lepi:
bide tahliller güzel çıkarsa deymeyin keyfime...inş.inş.inş...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bide tahliller güzel çıkarsa deymeyin keyfime...inş.inş.inş...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım bol hareketli hafta sonları sanakaydirigubbakcemile3

ben de bekle derim ama biliyorum sabretmek zor,beklemek zor....bunlar da güzel tarafları aslında..bizimki kız olacak canım.inşallah senin de vardır da sevinçlerimiz katlanır kat kat:Saruboceq:

hemde çok zor ama beklemeye çalışıcam.bu arada bol bol dua edicem sizde bana bol bol dua edın canım allahım bagışlasın şimdilik çıkmam lazım acayip sırt agrım biraz dinlenip geri gelirim konuşmak iyi geliyo:Saruboceq:

ben de bekle derim ama biliyorum sabretmek zor,beklemek zor....bunlar da güzel tarafları aslında..bizimki kız olacak canım.inşallah senin de vardır da sevinçlerimiz katlanır kat kat:Saruboceq:

ya böyle soran arkidişler acaba alttaki tickerdeki pembe rengi altında yazan şu kadar
haftalık şu kadar gün kaldı yazısını görmuyolar mı çok merak ediyoru yani gerçekten :uhm:

valilikte memurum..yazı yazıyorum sürekli...

hayırlı işler dilerim canım :) yerimseniben

hemde çok zor ama beklemeye çalışıcam.bu arada bol bol dua edicem sizde bana bol bol dua edın canım allahım bagışlasın şimdilik çıkmam lazım acayip sırt agrım biraz dinlenip geri gelirim konuşmak iyi geliyo:Saruboceq:

gel canım bekleriz.:hulya:

ya böyle soran arkidişler acaba alttaki tickerdeki pembe rengi altında yazan şu kadar
haftalık şu kadar gün kaldı yazısını görmuyolar mı çok merak ediyoru yani gerçekten :uhm:

:roflol:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım kendine iyi bak...güzel bi haftasonu geçirmen dileğiyle... :1hug:

karışanın görüşenin yok yani.ne güzellllllllkaydirigubbakcemile2

öle karışanım falan yok ama şef olunca çok fazla nete takılamıyorum...yinede rahatım..önceden bankacıydım canım çıkıyodu çok yoruluyodum memur ataması olunca tercih yaptım hemen atandım çok rahatım şimdi şükür Rabbime...

saol canım benim opuyorumnanaktan

bye bye canım :) inşallah güzel çıkar tahlillerin :)

karışanın görüşenin yok yani.ne güzellllllllkaydirigubbakcemile2

ipekciimm sen makine mühendisin sen neler yapıyosun iş yerinde merak ettim
çalışma şekliniz nasıl ?

aaa..çok ayıp..işte öyle oturup konuşup hasret gidericez.naptın nettin faaln...:kedi::kedi::kedi:

hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce

bye bye canım :) inşallah güzel çıkar tahlillerin :)

ipekciimm sen makine mühendisin sen neler yapıyosun iş yerinde merak ettim
çalışma şekliniz nasıl ?

hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

biz kompleks olmayan ama CNC ya da NC bazlı bazı sanayi makinalarını üretiyoruz.Bakım ekibi elektrik ve mekanik olmak üzere 2 ye ayrılır.benden başka mühendis arkadaşlar da var ve tabii operatorler asıl bakımı ve onarımı zaten onlar yapıyor,bizler kontrol,verimliliğini arttırma,minimum boş bırakılma zamanına göre kalibrelerinin yapılması gibi verimliliği maximize ediyoruz.Tabii bi de bunları bi sürü raporlama zerzavatı var.ama kesin kararlıyım eşim de öyle diyor bebişimiz mühendis olmayacaksositososito

ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce

hadi kıl gel canım.Şimdiden Allah kabul etsin.bize de dua et canım yaopuyorumnanaktan

dün akşam eşime diyorumki...ya çok geç vakite kalırsam cumartesi sabahı gelirim..bi güldü..erol taş gülüşü..sinirli sinirli....parçalarım seni diyo...:roflol:

dün akşam eşime diyorumki...ya çok geç vakite kalırsam cumartesi sabahı gelirim..bi güldü..erol taş gülüşü..sinirli sinirli....parçalarım seni diyo...:roflol:

adamın niyeti belli canım coktan bozmuş,eline geç de gör bakalım:roflol::roflol:

Back
X