- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
illaki iyi insandır ben alınganlık yapmış olabilirim benim maksadım sizlerle güzel güzel konuşup dertleşmek
tamam o zaman tam yerindesin.bizde muhabbet çok,paylaşım samimi.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illaki iyi insandır ben alınganlık yapmış olabilirim benim maksadım sizlerle güzel güzel konuşup dertleşmek
ben geldimmm ortalık kızışmış mı neee
Kızlar ben böreğin içini hazırliyim gelirim yine, bi de kısırın bulgurunu ıslatiyim yerimseniben
Ay söylerken bile ağzım sulanıyo beeeeeeeeeeeeeehhhh cokacimcoook
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ben çıkıyorum arkadaşlar biraz işim cıktı...kendinize iyi bakın ve yanlış anlaşılmalar yüzündende boşu boşuna birbirinizi üzmeyin...sizi çok seviyorum...hoşçakaln :gitme:
ben çıkıyorum arkadaşlar biraz işim cıktı...kendinize iyi bakın ve yanlış anlaşılmalar yüzündende boşu boşuna birbirinizi üzmeyin...sizi çok seviyorum...hoşçakaln :gitme:
ayşe nerdesin gardını mı kuşanıyosun yoksa napıyosunkaydirigubbakcemile3
canım senin bilicegin bşey kesinlikle ön yargıyla yaklaşmadım sadece niye böyle bişey yazdıgına şaşırıyorm anlamamış olamazmıyım merak etme abla lafınada alınmadım
Kızlar ben böreğin içini hazırliyim gelirim yine, bi de kısırın bulgurunu ıslatiyim yerimseniben
Ay söylerken bile ağzım sulanıyo beeeeeeeeeeeeeehhhh cokacimcoook
canım inş bebişin seninledir. kendini sitrese sokma tatlım test için bekle bence ben yapdım da ne olduklava: benim günümde tahminen 8 şubat en geç 10 şubat diye düşünüyorum hayırlısı inş. doktora gitmedim ben bu ay da olmazsa gidicem e inş bir sorun çıkmaz vee inş bebişim benimledir.
:roflol::roflol::roflol: yok kıss yyşe çok tatlı aslında yanlış anlaşılma olmuş şimdi gelir barışırlar bi güzelll
evet haklısınız stres yapmamam lazım galiba 1 ,2 gün daha bekliyim adet olmazsam ozaman yaptırırım.inşallah senin de hakkında hayırlısı olurinşallah bebişin seninledir
afiyet bal şeker olsun inşallah bide bebiş olsun ben kimseyle kötü olmak istemem
Kızlar teşekkür ederim hepinize yerimseniben
ingilizce bilmiyor olabilirsin ama ben türkçe biliyor oldugunu varsayarak dedim ki
bilmiyor olmak elbette ki suç değil ben sadece senin için de söylemedim her gelen
soruyo görmüyorlar mı acaba dedim bunda alınacak da bişey yok
bende soru sormandan hiçbişekilde rahatszı olmadım görmedim de
diyebilirdin neyse tatlı konuşmak isteyenle illede tartışmak bize yakışmaz
daha önce demediysem tekrar söyleyim hoşgeldin ablacım veya kardeşim farketmez
hepimzi insanız bebiş istiyorsan sağlıkla hayırlısıyla nasib olur inşallah yerimseniben
ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile
:enbuyukkk:
biliyorum canım.hani ayşenin orijinal bazı lafları var ya onlardan bi tane bekliyordum buna karşılık.kaydirigubbakcemile3
ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile
:enbuyukkk: