Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:) hoşgeldin canım nasılsın? zemuszemus

hoşbuldum biraz tembellikle iyi sayılırım

Selammmmmmmmmsssssssssssssssssssssssssssss!!!
Offf bir sürü işim var yaaa;daha duş almam laızm;yarın giyeceklerimi ütülemem lazım;lazım da lazım!:(
Bu gündür ne yapıyordun derseniz;verecek pek cevabım yok yaa! :S

hehehehe benim de yapmam lazım onlarııı ama evin dekorasyonunu değiştirmekle ugraştım yaaa asıl işleri yapmadım ama hoş oldu

hoşbuldummmmmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
alak........................... 5 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

İyi geceler sana da.İyiym .Sen nasılsın.Topiğin ilk hamilelerindensin sanırım.Nasıl,rahat geçiyor mu hamileliğin?

teşekkür ederim canm,bende iyiyim elhamdülillah..evet öyle sayılır,valla ilk 7hafta güzeldi ama sonraları baya sıkıntılı oldu bulnatım baş ağrısı çok fazla oluyordu ama çok şükür biraz düzeldim sanırım ilk 12haftanın bitmesiyle sıkıntılar geçmeye başladı..

bir yıldır olmuyodu ocakta tedaviye başladık klomen ve iğne oldum adetim 10 şubat ama dayanamadım bugün bhcg yaptırdım sonuç 1. 36 çıktı gebelik yokmuş acaba yükselirmiki

Düşük çıkmış değerin evet!Normalde 2 kat katlanarak gidiyor tam regl günün de 5i bulabilir ama reglden önce kan testi yaptıranlar genelde 25-75 gibi değerler buluyor kiminkiyse çok daha yüksek çıkıyor.Tedavilerde geç döllenme diye bişey yoktur herhalde;herşeyin raconu bellidir sanırım.

Sen halletin mi hepsini? :dilcikar: Hiç bir zaman çalışkan öğretmen olmadım bu konuarda yaaaa!!!İlk güünlerden nefret ederim;ne akdar geç hazırlanmaya başlarsam tatilim o kadar geç bitiyor gözümde :lepi:

Bir çok şeyi son dakikaya bıraktığım oluyor çoğu kez.Bir de avantajlıyım.Öğlenciyim ve okul eve yakınşakkıdı

Smart eşim dioki ; eee bitti regl gün aşırı çalışacakmıyız şimdi :jeyyar:

Sence ben ne demiş olabilirim :umursamaz:

merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim adetim geçeli 3gün oldu ama 12gün önce kasık ağrısı batmalar ve sancı nedeniyle doktora gitmiştim 6cm kist olduğunu söyledi ve hiç bir ilaç falanda vermedi patlayabilir diye adetin 2.günü gel dedi ama adetimi en son 4ocakta oldum doktora gitmeden önce gece test yapmıştım çamaşır makinesinin altına gitmişti alamamıştım gelince baktım silikte olsa çift çizgi bugüne kadar ertesi günde olsa hiç görmemeiştim 3gün önce yine yaptım ertesi gün yine çift çizgi ama kanda bakılmıştı negatifti ne olur yardımcı olun arkadaşlar bekleyeyimmi söktürücü alayımmı ne yapayım :(

hoşbuldum biraz tembellikle iyi sayılırım

hehehehe benim de yapmam lazım onlarııı ama evin dekorasyonunu değiştirmekle ugraştım yaaa asıl işleri yapmadım ama hoş oldu

hoşbuldummmmmm
Ben hiç değiştirmem evin şeklini;evlendiğimiz gün neyse şimdi de aynı.
:tomato: İçine sindiyse güzel olduysa ne mutlu sana. :lepi:

merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim adetim geçeli 3gün oldu ama 12gün önce kasık ağrısı batmalar ve sancı nedeniyle doktora gitmiştim 6cm kist olduğunu söyledi ve hiç bir ilaç falanda vermedi patlayabilir diye adetin 2.günü gel dedi ama adetimi en son 4ocakta oldum doktora gitmeden önce gece test yapmıştım çamaşır makinesinin altına gitmişti alamamıştım gelince baktım silikte olsa çift çizgi bugüne kadar ertesi günde olsa hiç görmemeiştim 3gün önce yine yaptım ertesi gün yine çift çizgi ama kanda bakılmıştı negatifti ne olur yardımcı olun arkadaşlar bekleyeyimmi söktürücü alayımmı ne yapayım :(

teşekkür ederim canm,bende iyiyim elhamdülillah..evet öyle sayılır,valla ilk 7hafta güzeldi ama sonraları baya sıkıntılı oldu bulnatım baş ağrısı çok fazla oluyordu ama çok şükür biraz düzeldim sanırım ilk 12haftanın bitmesiyle sıkıntılar geçmeye başladı..

Zor ve riskli dönemleri atlatmılsın.Sağlıkle bebeğini de kucağına alırsın umarıma.s.

evet bencede çok düşük iğneden bu yana hep kasıklarda ağrı var adet belirtim bile yok henüz mecbur beklemekten başka yapacak bişey yok özcan denizin geçmiyo günler şarkısını dinleyip duruyorum napıyım :)

Selammmmmmmmmsssssssssssssssssssssssssssss!!!
Offf bir sürü işim var yaaa;daha duş almam laızm;yarın giyeceklerimi ütülemem lazım;lazım da lazım!:(
Bu gündür ne yapıyordun derseniz;verecek pek cevabım yok yaa! :S

hoşgeldinn canımm benmmm....ayy Allah yardımcın olsun yaa nefret ederim ütü yapmaktan :( inş. hepsini yapıverirsin 5 dakika da canım kafamçokkarıştı

Testi 10 dk.dan sonra okuman yanlıiş öncelikle onu söyleyeyim.Hatta bazısı 5 ya da 3 dk dan sonra bile sonucu göz önünde bulundurmayın diyor.Son yaptığın testte eğer hemen pozitifi görebildiysen silik de olsa;bir umut var demektir.Kanda tekrar baktırmanı tavsşye ederim.Kaç gün geçti kan testinin üzerinden?Biliyorsun 5in altı olunca Negatif diyorlar 5e yakın bile olsa.

anlamadığım bir şey var testi ilk 5 dk da mı çift gördün yoksa eğer 5 dk sonra çift olduysa yanlış demektir çünkü benimde defalarca öle oldu genelde çok bekleyince çift oluyor kan en doğrusu

Ben hiç değiştirmem evin şeklini;evlendiğimiz gün neyse şimdi de aynı.
:tomato: İçine sindiyse güzel olduysa ne mutlu sana. :lepi:

aaaaaa her ay değiştiririm neredeyse hiç bişi yapmasam bi masanın yönünü değiştiririm o beni rahatlatıyoor bilmiyorumkismile

Bir çok şeyi son dakikaya bıraktığım oluyor çoğu kez.Bir de avantajlıyım.Öğlenciyim ve okul eve yakınşakkıdı
Öğlci olmak bir açıdan da dez avantaj aslında!Bir yıl sabah bir yıl öğleci misin?

Smart eşim dioki ; eee bitti regl gün aşırı çalışacakmıyız şimdi :jeyyar:

Sence ben ne demiş olabilirim :umursamaz:

Muhtemelen;ben sana haber verririm canım;sen bunalrı düşünme demişsindir :roflol:

ya ben bide bişey sorcam adetime 3 gün var ama yarın sabah doktorum hastaneye çağırdı ölçümlerime bakacakmış neyin nesi anlamadım varmı böyle ölçüm falan

Testi 10 dk.dan sonra okuman yanlıiş öncelikle onu söyleyeyim.Hatta bazısı 5 ya da 3 dk dan sonra bile sonucu göz önünde bulundurmayın diyor.Son yaptığın testte eğer hemen pozitifi görebildiysen silik de olsa;bir umut var demektir.Kanda tekrar baktırmanı tavsşye ederim.Kaç gün geçti kan testinin üzerinden?Biliyorsun 5in altı olunca Negatif diyorlar 5e yakın bile olsa.

teşekkür ederim cevabınız için 12gün geçti işte...yarın sabah ilk idrarla yapıcam yoksa ertesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar sağolun

Back
X