Bence de yaa, silinmesi gereken okadar çok kişi var kilmaz:
evet bence de!!!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de yaa, silinmesi gereken okadar çok kişi var kilmaz:

Su listede temizlik zamanı gelmiş sanırım
hani ortaya benide yazın diyip bi daha gelmeyen arkadaşlar varsa silelim bence
 klava:
klava:evet canım ya mesela beleney kalpagrisi isim yazdırdılar ama ortada yoklar..tanımıyorum ben yani..elover da kaybolduklava:
 bütün topiklere adını yazdırdı, kendisi de topik açtı, sonra bi baktım bizim listeye de konmuş, ne ara sızdı bizimkine anlamadım
 bütün topiklere adını yazdırdı, kendisi de topik açtı, sonra bi baktım bizim listeye de konmuş, ne ara sızdı bizimkine anlamadım  lmaz:
lmaz:boshayallersmile
alak mıdır nedir ona sinir oldum ben debütün topiklere adını yazdırdı, kendisi de topik açtı, sonra bi baktım bizim listeye de konmuş, ne ara sızdı bizimkine anlamadım
lmaz:
elover neysede tanıyoruz onu mutlak gelir
böle CE deyip bi daha uğramayanlara silelim sırnaşık şey
hayır kendimi bulamıyorum delikafadulden
alak mıdır nedir ona sinir oldum ben debütün topiklere adını yazdırdı, kendisi de topik açtı, sonra bi baktım bizim listeye de konmuş, ne ara sızdı bizimkine anlamadım
lmaz:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Estf. canım farketmiyo sen git bi yaptır bakalım ay çok merak ediyorum yaa
inşallah hamilesindir seni evvelden beri biliyorum sırf bu topicte değil :)
inşallah hamişsindir canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah hamilesindir cngemn!!!!! dualarım seninle
ama bence hamilesindir ben öyle hissediyorum!!
Canım yaa inş içindeki his dogrudur çok sagol canım iyi dileklerin ve cavabın için ama ben yemek yedim neyse zaten 4 çıkıcam o zamana kadar açıkırım ben yine:))
 Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
 Hamile Kalan Arkadaşlarımız:  

Canım yaa inş içindeki his dogrudur çok sagol canım iyi dileklerin ve cavabın için ama ben yemek yedim neyse zaten 4 çıkıcam o zamana kadar açıkırım ben yine:))
noldu kız :)
kızlar aralık - ocak 8er tane hamile olmuş
bu ayda inşallah 10olur :))
hiiiç ööle okuyom sizi boshayallersmile