şaka yapıyorum canım :1hug:
burda herkesi seviyorum ben. beni sevenide sevmeyenide :1hug:
:kedi::kedi:
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileevettttttttttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yapıyorum canım :1hug:
:kedi::kedi:
olumunekankayizsmile
bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum
karasu sen balık olabilirsin sanki
herkes ne burcu hakket yazalım
ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
anladıysam jessica alba olayım bilmiyorumkismile
ya ben takıldım beven aplaya 2 ticker şapacakmış ya onun içün yani )
hayııır ondan demedim ya çok garip kime balık mısın desem alınıyo nedense
ama yükselende de olsa balık olanalrı sezebiliyom bazen
sordum çünkü öyle hissettim canım :)
bi arkadaşım var balık ama anlaşıyoruz dedim çok zor anlaşırım ben balıkla pek uyuşmam
ama sende bi fark var diyodum meğer yükseleni yay mış kaydirigubbakcemile3
benim yükselenimde boğadır tersim çok pistir aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
anladıysam jessica alba olayım bilmiyorumkismile
ya ben takıldım beven aplaya 2 ticker şapacakmış ya onun içün yani )
:1hug::1hug::1hug:
Şenaycııımmmm tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.Ne güzel yaa hergün hamiş haberi alıyoruz valla bu ay bayram gibi geçiyoo günlerimiz daha da artar inş
burda herkesi seviyorum ben. beni sevenide sevmeyenide :1hug:
olumunekankayizsmileevettttttttttt
aminn smart çok saol canım
herkes yaşlarını bide ne kadardır bekliyo yazabilirmi karıştırıyorum unutuyorum eminim sizde öylesiniz
misal ben şenayı sanki 8ay gibi hatırlıyodum kim kalmışsa aklımda :)))))
Şenaycııımmmm tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.Ne güzel yaa hergün hamiş haberi alıyoruz valla bu ay bayram gibi geçiyoo günlerimiz daha da artar inş
bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum
karasu sen balık olabilirsin sanki
herkes ne burcu hakket yazalım
ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Geliyor senin yumurtlama günleriiiiiiiiiiiiiiiii :))
Sıkı çalış bak bunların hepsi hamile artık;yetişelim kaydirigubbakcemile5 Baksana sorular bile şekil değiştirmeye başladı opuyorumnanaktan
Bilemedin şekerim ben teraziyim yerimseniben burçlar dünyasının en alımlı, en çekici, en süslü ve en havalı kadını bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
aminn smart çok saol canım
herkes yaşlarını bide ne kadardır bekliyo yazabilirmi karıştırıyorum unutuyorum eminim sizde öylesiniz
misal ben şenayı sanki 8ay gibi hatırlıyodum kim kalmışsa aklımda :)))))
Şenayın 4. ayı :)
Ben 30 yaşındayım canımcım.Biz evleneli 4 seneye yaklaşıyor.Yazdan beri eşimi buldukça deniyoruz ara ara :) Kesin bir ay veremem.kafamçokkarıştı
evet kızzzzzz bu hafta yumurtlama haftam :)) çok çalışcam bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de hamiş olcammmmmm işallah kaydirigubbakcemile3
evet kızzzzzz bu hafta yumurtlama haftam :)) çok çalışcam bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de hamiş olcammmmmm işallah kaydirigubbakcemile3
:)) yok kız alınmadım hani balık burcu diyince hemen duygusallık geliyor ya akla ondan sordum :)) benim de yükselen balık olabilir ordan hissetmiş olabilirsin canım:) senin burcun ne kaydirigubbakcemile2
Hamilelerimiz artık daha çok demek istedim kıııızzzzzz laelaelaelaelae Baksana azınlık olan biz olduk :)
Yakında hayal ettiğimiz gibi topikte doğum listesi olayına geçeriz herhalde :lepi: Bekleyenlerin listesi iyice küçüldü.Şeref Tribünü ise kocamaaaaaaannnnnnn sırnaşık şey
evet şekerim ben de bir terazi olarak katılıyorum sana zemuszemus
durmak yokkkkkhızlı gel haaa![]()
Şurda bir kaç kişi kaldık zaten :lepi: Aslında şanslıyız;hamişler bize tecribeleriyle yardımcı olur artrık :sm_cool:
canım ben 26 yaşındayım yengeç burcuyum ama hala muallakta bu 4.ayımdı artı 3.senemde bitti evleneli
kaydirigubbakcemile5 inş olcak bu sefer bıraktın kendini rahatladın
Şurda bir kaç kişi kaldık zaten :lepi: Aslında şanslıyız;hamişler bize tecribeleriyle yardımcı olur artrık :sm_cool: