• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bilemedin şekerim ben teraziyim yerimseniben burçlar dünyasının en alımlı, en çekici, en süslü ve en havalı kadını bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

babababa kendini beğenmiş seni :mymeka:
ukela :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 valla yükselenimin hangisi doğru bilmiyorum ya balık ya da koç :)) ordan tutturmuş olabilirsin :)) ben eylül doğumluyum teraziyim hihoyyyt

yükselenini bilmiyorumki ben ana burcun koç diye düşünmüştüm

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Geliyor senin yumurtlama günleriiiiiiiiiiiiiiiii :))
Sıkı çalış bak bunların hepsi hamile artık;yetişelim kaydirigubbakcemile5 Baksana sorular bile şekil değiştirmeye başladı opuyorumnanaktan

bunlar derken :roflol: ben deilim şahsen :roflol:

senin burcun başak mı anacım :1rolleyes:

hani demiştin ya hamile olduunu söyleyınce o akşam aşna fişna yaptııgnı

bilick fln diye onu diyo sanırım boshayallersmile

hee valla ben söylerken utandım biraz.yani bebişin nasıl olduğunu herkes biliyo.ama dünyadaki her insan da böyle oluyo.ailelerimiz de biliyo o işi yaptığımızı.dün eşimle de konuşuyorduk da hani evde şu oynaşmalar var ya.dedim ki süt bezlerinin aktif olması için bazen kadınların ovması falan gerekirmiş prolaktinden dolayı sana çok iş düşüyo.benimki der ki:benim işime gelir canım,yapmadığım şey mi:bbo: bunun üstüne konu şundan açıldı.bizim nikahla düğün arası 1 haftaydı.nikah kıyılmış,hoca nikahı tamam bizi yalnız bırakmıyolar bir odanın içinde.düğün günü de bilerek yalnız bırakıyolar o iş için:kedi:yani çok tezat ve biraz komik biraz utandırıcı.bebiş haberi verirken ben en çok babamdan utandım.sanki adam bilmiyo :jeyyar:

kızlar bende çıkıyorum yavaştan bankada işlerim var erken çıkcam bugün.
herkese bugünü benimle paylaştığı için teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım
AEOopuyorumnanaktan

AEOopuyorumnanaktan

hadi canım görüşürüz.akşam kocişinin tepkilerini çok merak ediyoruzz aileceeeek:ecrin_bebek:

AEOopuyorumnanaktan

canım tekrar tebrikler :)) yarın kocişine nasıl söylediğini anlatırsın :)) sen de Allah'a emanet ol mucks opuyorumnanaktan

bayanssulusmile bayanssulusmile öleyim vallaaa

(arada pakizelikler hariç)

kaydirigubbakcemile3 o kadar olur canımmmm

hee valla ben söylerken utandım biraz.yani bebişin nasıl olduğunu herkes biliyo.ama dünyadaki her insan da böyle oluyo.ailelerimiz de biliyo o işi yaptığımızı.dün eşimle de konuşuyorduk da hani evde şu oynaşmalar var ya.dedim ki süt bezlerinin aktif olması için bazen kadınların ovması falan gerekirmiş prolaktinden dolayı sana çok iş düşüyo.benimki der ki:benim işime gelir canım,yapmadığım şey mi:bbo: bunun üstüne konu şundan açıldı.bizim nikahla düğün arası 1 haftaydı.nikah kıyılmış,hoca nikahı tamam bizi yalnız bırakmıyolar bir odanın içinde.düğün günü de bilerek yalnız bırakıyolar o iş için:kedi:yani çok tezat ve biraz komik biraz utandırıcı.bebiş haberi verirken ben en çok babamdan utandım.sanki adam bilmiyo :jeyyar:

evet bende kimseden değil babamdan utandım en çok bi de babamla aramızda farklı bi
ilişki var yani çok yakınızdır..herşeyi rahatça söylerim bize bağırdıgını el kaldırdıgını fln
hatrılamam hiç onun için onu üzmek bile çok ağır gelir bana ilk hamileliğimde acaba
duyunca ne der ne der ne der diye hep içim içimi yemişti hayırlı olsun kızım dedi sadece :)
kaybettiğimiz zamanda ağlama artık gene olur yeter ki sağlıklı olsun demişti dedim
demekki normal karşılıyo hani ayıp vay bana bunu naısl söyler fln diye düşünmüyo
diye rahatlamıştım :)

hele ben bi pot kırmıştım yemek masasında daha 13 yaşındayken eheheh çok komik kaydirigubbakcemile3

bi de bana kullansana tahmin hakkını?sositososito

YAY YADA AKREP olabilirmi ki

Şenayın 4. ayı :)
Ben 30 yaşındayım canımcım.Biz evleneli 4 seneye yaklaşıyor.Yazdan beri eşimi buldukça deniyoruz ara ara :) Kesin bir ay veremem.kafamçokkarıştı

buldukça :roflol: smart daha 1sene olmamış bebek isteyeli senide nedense uzun zamandır bekliyosun gibi düşünmüştüm fatoş gibi

ben geldim yineee.....burç muhabbetine girmişssiniz:))
bende sölimmmm barimmm sölemezsem çatlarım kovayım bendee :lepi:

hımm en yakın arkdşım ve eşim kova.. aslında kova-aslan karşıt burç diye yazıyo
inanmıyorum ben :dilcikar:

ayşe yay burcusun demek
erkeklerini hiç sevmem nefretttt :kızgın:
kadınları severim ama sırnaşık şey

yengeç burcunu pek bilmem
ikizleri sevmem birde. kadınlarını özellikle. herkes bir olmaz tabide.
oğlak başak kova akrep terazi benim çevrem.:1rolleyes:

evet bende kimseden değil babamdan utandım en çok bi de babamla aramızda farklı bi
ilişki var yani çok yakınızdır..herşeyi rahatça söylerim bize bağırdıgını el kaldırdıgını fln
hatrılamam hiç onun için onu üzmek bile çok ağır gelir bana ilk hamileliğimde acaba
duyunca ne der ne der ne der diye hep içim içimi yemişti hayırlı olsun kızım dedi sadece :)
kaybettiğimiz zamanda ağlama artık gene olur yeter ki sağlıklı olsun demişti dedim
demekki normal karşılıyo hani ayıp vay bana bunu naısl söyler fln diye düşünmüyo
diye rahatlamıştım :)

hele ben bi pot kırmıştım yemek masasında daha 13 yaşındayken eheheh çok komik kaydirigubbakcemile3

ne dedin de kırdın kız anlatsanahihoyyyt

Back
X