Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılemedemkı anam ne zormus yaa kafam corba oldu valla bır kacgun beklıyım barı kanamam cogalırsa zaten hıcbırseye gerek kalmaz...dımı canım
Aa!tamam kızzz
ay evet kızzzzz ama bana hayal gibi geliyor yaa :gitme: işallah gerçek olurr :gitme:
Yeğenimin doğum günü varfı bir öıkış çıktım evden;ancak geldim.Pc açık kalmış nalkisalkisalkisBen geldimmmmmm
doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt
Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi
:Saruboceq:
Üff yaaaaa bu internet beni deli ediyoooooo...Smartcım yok bende bu aya bişey bencee ne akıntı var ne bişey.Günümüzü bekliyoruz iştee ufacık daaaaa olsa bi umutlaaaabilmiyorumkismile
çiçeğim belki bu ay biraz sıkıldın üzüldün diye stresten şaşmıştır belki, en azından kötüyü düşünelim iyi çıkarsa sürpriz olsun di mi, ama en doğrusu yine de kan testi yaptırsan iyi olur tatlım..
evet canım kanama devam ederse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir( ama kesilirse hemen bir daha yaparsın test ay işallah canım yaaa hamilesindir kanaman nasıl çok mu leke şeklinde mi?
canım tam tersıne bu ay stres bılene yapmadım esımle kus oldugumuz ıcın ılıskı de az olmustu..olmaz nasılsa dıyerek beklememıyordum..zaten adetımı beklıyodum ben..oda gecıkınce test yaptım..testler kafamı karıstırdı...aman be yaaa hayırlısı artık..kapatıyom bu konuyu...
su'cum, sana da selam
Aa!klava: Neden ha
klava:yal olsun ki;bak çoğu insan için gerçek oldu senin için de olacak... :lepi:
smartın burcu oğlak :)) doğum günü de 19 ocaktı
tamam canım kapatmak en iyisi, (ama ben bekleme stresini kast etmemiştim, hani küslükten doğan stres midir acaba diye düşünmüştüm)
neyse boş ver hayırlısı ne ise onu yaşayalım di mi ama.
canım tam tersıne bu ay stres bılene yapmadım esımle kus oldugumuz ıcın ılıskı de az olmustu..olmaz nasılsa dıyerek beklememıyordum..zaten adetımı beklıyodum ben..oda gecıkınce test yaptım..testler kafamı karıstırdı...aman be yaaa hayırlısı artık..kapatıyom bu konuyu...
hayırlısı canım..kanamam daha peceteyı bıle doldurmadı..
Vayyy be nasıl bir hafızan vaar süpersin...Ben hayatta aklımda tutamam bunkarı mafoldumben
kız smartın yeğeninin doğum günüydü oraya gidicekti :) gelir belki sonra