• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bi tam anlatın şunu geçmişi karıştırmayayım şimdi yaaa
smart ne diyo bu canlar ya

Canım Smart eğer hamileyse ikizlerinin olacağına inanıyor ve biz de ona inanıyoruz ve sabırsızlıkla 17 şubatta bize güzel haberi vermesini bekliyoruz bakalım:lepi:

E,sen en son 9.gün çalıştığını söylemiştin bana;acaba erken mi yumurtaladın ki kafamçokkarıştı kafam karıştı şimdi;ama bir de oluyormuşşşşşş :Saruboceq: Vayyyy be derim başka da bişey demem.Pembedana,sen.... öyle gider bakarsın o iş!!! şakkıdı

sanmıyorum ama benımde kafam karıstı..ılk defa oluyo...

ahh be gulum aksam herkes erkenden kacınca kapattık bızde..sen gec geldın sanırım..bılseydım oururdum..zaten uyuyamıyodum..tuhh yaaaa:oklava:

Kıslarrrrrr ii geceler kaçayım ben yarın erkenden sınav görevim var okulda.Öpüyorum gocumannn sizi.Bol muhabetler

Canım Smart eğer hamileyse ikizlerinin olacağına inanıyor ve biz de ona inanıyoruz ve sabırsızlıkla 17 şubatta bize güzel haberi vermesini bekliyoruz bakalım:lepi:
:lepi: :lepi: :lepi: EVET EVET İŞTE BUUUUU!!!! :lepi::lepi::lepi: Beni anlatan sözcükler delikafadulden
Clemantine!İçime öyle doğdu bundan 15 belki de 20 önce;sonra o eyik aldı başını gidiyoooo naniknanik
sanmıyorum ama benımde kafam karıstı..ılk defa oluyo...
ahh be gulum aksam herkes erkenden kacınca kapattık bızde..sen gec geldın sanırım..bılseydım oururdum..zaten uyuyamıyodum..tuhh yaaaa:oklava:
Uykusu kaçan arada baksın yaaa... Belki giren olmuştur diye :çok üzgünüm:
CAnım bence doktora git;eğer bebiş varsa hakikaten ve düşük gibi bişey oluyorsa tedbir alsınlar.Tabi üzerine görme gibi bişey de olabilir bu.Hayırlısı olsun.

Ama bak Pembe hamile kaldı artık geceleri girmiyooo :a015: Sen de bizi bırakmaaaaa:teselli:
Pembe Çok kzııyorum sana çookkk :oklava:
hımmmm anladım bende hepinize inanıyorum laelaelaelaelae ve bende bekliyorum artık :))
E,tabiki inanacak ve bekleyeceksin gülüm;bak benim ikizlere....!Bugün senayburgeye de söyledim herkes hızlı hoızlı peşinden birilerini çekiyor sen de çek ama beni çekeceksen ipin kalın olsun malum ikiz bunlar diye :roflol: Eğleniyoruz işte;NO STRES....

Kıslarrrrrr ii geceler kaçayım ben yarın erkenden sınav görevim var okulda.Öpüyorum gocumannn sizi.Bol muhabetler

Çok öğrenci bırakırsan böyle gidersin sahab sabah okula lülülülülülü Benim sınav örevlerim bittiiiiii :dance: Cuma Kurul Toplantısına kadar yine tatildeyim :)

kaydirigubbakcemile3 ben de kız sandım canımcım o zaman mutlu yıllar dileriz yakışıklıyayerimseniben

fatoş en son foruma giremiyorum dedi heralde bi sorun vardı bağlantıda sonra da çıktı uykusu da vardıı :oklava:
Teşekkür edeeriz teyzesi.... :)))
Hmmmm anladım Fatoş çok çalışıyor sanırım bu günlerde eee,yumurta 17 lik olmuş çalışacak tabi :))))

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Teşekkür edeeriz teyzesi.... :)))
Hmmmm anladım Fatoş çok çalışıyor sanırım bu günlerde eee,yumurta 17 lik olmuş çalışacak tabi :))))

rica ederim canım:1hug:

kız yok çalış çalış diye baskı yapıyorum ama çalışmıyorr uykum var dediiiii en son hiç değerlendirmiyor ya dövcem valla :oklava:

:lepi: :lepi: :lepi: EVET EVET İŞTE BUUUUU!!!! :lepi::lepi::lepi: Beni anlatan sözcükler delikafadulden
Clemantine!İçime öyle doğdu bundan 15 belki de 20 önce;sonra o eyik aldı başını gidiyoooo naniknanik

Uykusu kaçan arada baksın yaaa... Belki giren olmuştur diye :çok üzgünüm:
CAnım bence doktora git;eğer bebiş varsa hakikaten ve düşük gibi bişey oluyorsa tedbir alsınlar.Tabi üzerine görme gibi bişey de olabilir bu.Hayırlısı olsun.

Ama bak Pembe hamile kaldı artık geceleri girmiyooo :a015: Sen de bizi bırakmaaaaa:teselli:
Pembe Çok kzııyorum sana çookkk :oklava:

E,tabiki inanacak ve bekleyeceksin gülüm;bak benim ikizlere....!Bugün senayburgeye de söyledim herkes hızlı hoızlı peşinden birilerini çekiyor sen de çek ama beni çekeceksen ipin kalın olsun malum ikiz bunlar diye :roflol: Eğleniyoruz işte;NO STRES....

canım inşallah içine doğan karnına da doğar :))

ay banada bir ip bulsak bundan sonra ilk hamile kalanın ipi benimdir ona göre sıramı kapmayın :olmaz: :roflol:

rica ederim canım:1hug:

kız yok çalış çalış diye baskı yapıyorum ama çalışmıyorr uykum var dediiiii en son hiç değerlendirmiyor ya dövcem valla :oklava:

Yok yok!Yumurtayı 17lik gördüyse çalışır o kıyamaz bebeğine :) Zaten herkes hamiş artık;baksana azınlık olan biziz listenin yeni şekline göre :1rolleyes:

canım inşallah içine doğan karnına da doğar :))

ay banada bir ip bulsak bundan sonra ilk hamile kalanın ipi benimdir ona göre sıramı kapmayın :olmaz: :roflol:

Ahhh,keşke ip olayında hmişler istediğini çekebilse;öyle olsa Pembe kıyamazdı bize kafamçokkarıştı ama öyle bir şans yok malesef.ıpi uzatıyorlar;yetişen alıyoooo,yetişen alıyoooo veeeeeeeeee doğru ŞEREF TRÜBÜNÜNE :hooray:

Senaydan hala ümit var ;malum listenin sonunda o var :)))

neyse kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum hepinize iyi geceler. rüyanızda doğacak bebişlerinizi görürsünüz inşallah :)

Back
X