• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
est ne kusuru canım benm,hoşbuldum canım nasılsın?spor nasıl gidiyor buarada? Şeniz

:1hug: iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? :ecrin_bebek: spora devam ediyorum ama daha kilo vermedim eyvahedigeldismile

Yok yok!Yumurtayı 17lik gördüyse çalışır o kıyamaz bebeğine :) Zaten herkes hamiş artık;baksana azınlık olan biziz listenin yeni şekline göre :1rolleyes:

işallah çalışır ya artık biz de anne olalımmmm lütfennnnn :gitme:

:1hug: iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? :ecrin_bebek: spora devam ediyorum ama daha kilo vermedim eyvahedigeldismile

bende iyiyim çok şükür canım,bebişte iyi teyzesi merakla cinsiyetini öğreneceğimiz günü bekliyruz bizde :) verirsin inş. yaa yeni başladın daha...kaydirigubbakcemile5

bende kaçıyım artık yarın çarşıda bir sürü iş var,sınav başvurusu filan yapıcam inş. öpüyorum hepinizi canlarım,tekrar görüşmek dilegiyle Aeo hayırlı geceler diliyorum....opuyorumnanaktan

Hadi biz de şimdilik kaçalım artık :)
Kocaman öpüyorum sizi....

iyi geceler canım mucks olumunekankayizsmile

bende iyiyim çok şükür canım,bebişte iyi teyzesi merakla cinsiyetini öğreneceğimiz günü bekliyruz bizde :) verirsin inş. yaa yeni başladın daha...kaydirigubbakcemile5

ayy pıtırcık yaa bakalım kız mı erkek mi:) ne kadar heyecanlı dimi gerçi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez :Saruboceq: ne güzel ya Allah'ım bizlere de nasip eder işallah :Saruboceq:

kiloya gelince bakalım canımcım işallah sonradan gider dediğin gibi daha yeni:)

bende kaçıyım artık yarın çarşıda bir sürü iş var,sınav başvurusu filan yapıcam inş. öpüyorum hepinizi canlarım,tekrar görüşmek dilegiyle Aeo hayırlı geceler diliyorum....opuyorumnanaktan

tamam canım iyi geceler bebişe de kendine de iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günaydın canlarım opuyorumnanaktan geçmişi okudum geldim, bakıyorum hala kimse yok, ben de gidip bi kahvaltımı edeyim siz gelinceye kadar cokacimcoook
Bu arada biz randevumuzu bugüne çektik, saat 3 te gidecez kocişle, ama ben alttan bakmasından çok korkuyorum yaa bilmiyorumkismile kuşumu kocişimden başkasına açmamıştım buzamana kadar :kedi: :kedi: :kedi: bi de merak ediyorum, çok acıyo mu ki bilmiyorumkismile

Günaydın canlarım opuyorumnanaktan geçmişi okudum geldim, bakıyorum hala kimse yok, ben de gidip bi kahvaltımı edeyim siz gelinceye kadar cokacimcoook
Bu arada biz randevumuzu bugüne çektik, saat 3 te gidecez kocişle, ama ben alttan bakmasından çok korkuyorum yaa bilmiyorumkismile kuşumu kocişimden başkasına açmamıştım buzamana kadar :kedi: :kedi: :kedi: bi de merak ediyorum, çok acıyo mu ki bilmiyorumkismile

günaydın kız.Allah iyiliğini versin sabah sabah güldüm yine.kuşunu çok açacan bundan sonra canım doğum zamanı alışmak lazım.benim de çatı muayenesi yaklaşıyo,onun da tasası beni sardı,kuş meselesinden dolayıboshayallersmile

ıpektoşum opuyorumnanaktan hoşgeldin cicim :1hug: güne seninle başlamayı özlemişim yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu boshayallersmile

Geceden beri ne hayaller kuruyum görsen, doktora gidecem ya bugün, doktor bana hiçbi problem yok, hatta hamilesin dese ne süper olur yaaaa boshayallersmile harbi mucize olur yani :1shok:
Ama bunlar boş hayaller tabi boshayallersmile

Geceden beri ne hayaller kuruyum görsen, doktora gidecem ya bugün, doktor bana hiçbi problem yok, hatta hamilesin dese ne süper olur yaaaa boshayallersmile harbi mucize olur yani :1shok:
Ama bunlar boş hayaller tabi boshayallersmile

olsun be..bak 2 günde kaç hamile haberi geldi.ben çok ümitliyim mart ayında patlama yapacak.sen de bu kadar çalışıyosun ya Allah çalışanın hakkını yemezkaydirigubbakcemile3 gör bak inşallah bir sonraki hamilelik haberlerinde sen de olacaksın.

olsun be..bak 2 günde kaç hamile haberi geldi.ben çok ümitliyim mart ayında patlama yapacak.sen de bu kadar çalışıyosun ya Allah çalışanın hakkını yemezkaydirigubbakcemile3 gör bak inşallah bir sonraki hamilelik haberlerinde sen de olacaksın.

İnşallah canımcım :Saruboceq:

Kızlar size bişey sorcam yaa, biz şimdi kocişle en son cuma günü yaramazlık yapmıştık :kedi: (laf aramızda ilk defa arayı bu kadar uzattık yerimseniben ) yani bizim cinsel perhizin bugün 6. günü, bu durumda kocişten sperm örneği alınabilir mi ? En az 3 gün olması gerektiğini biliyorum da, bunun en fazlası da varmıdır ki?

Back
X