Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sizlerede bebek versin yumurtalarımın boyutlarına bakıldı yumurtaları geliştiren bi ilaç verildi bana anatolia tüp bebek merkezine gittik
benimde eşim daha dikmeme yardımcı olur altıma yastık kayor üzerimi örter..ama adamın çabaları hep boşuna gidiyor..boshayallersmile
benimde eşim daha dikmeme yardımcı olur altıma yastık kayor üzerimi örter..ama adamın çabaları hep boşuna gidiyor..boshayallersmile
Niye şaşırmıyorum acaba bu yazdığına.Aynı şeyi benimki de yapıyokaydirigubbakcemile3
Hmmm...Geçen ay ilk veson dikişimdi;bir daha yapmam.yasakkelime Ama biraz uzansam fena olmayacaktı;ye neyse :roflol:
Vayyy be ne kocalar var :1shok: Benimki paso dalga geçmişti geeçn ay. fisfisfis
Bağri yanımda uzan dedim onda da sıkıldı 5 dk sonra delikafadulden ben de o o kadarccık çaba sarfetmiyorsa değil ayak dikmek artık yatakta beklememeye karra verdim ve uyguladım delikafadulden
Kesin tuttu bu ay.... :roflol:
primlerin dolmadı yaşında tutmuyo ee o halde emekli dilsin nasıl bıraktın...
ayrıca daha 1 defa yaptım hemen hergün çalışıyormuşum damgası yedimmm sırnaşık şey
Vayyy be ne kocalar var :1shok: Benimki paso dalga geçmişti geeçn ay. fisfisfis
Bağri yanımda uzan dedim onda da sıkıldı 5 dk sonra delikafadulden ben de o o kadarccık çaba sarfetmiyorsa değil ayak dikmek artık yatakta beklememeye karra verdim ve uyguladım delikafadulden
Kesin tuttu bu ay.... :roflol:
allah sizlerede bebek versin yumurtalarımın boyutlarına bakıldı yumurtaları geliştiren bi ilaç verildi bana anatolia tüp bebek merkezine gittik
selam kızlae selamlar.. nasılsınızzz
ben de bu ay kupa alıcammmmmmmmmmmm:hooray:
sohbetınız çok güzel kızlar ama kalamıcam ben hepnıze ıyı geceler görüşmek üzere
inşallah canımm.kalbindeki seninle olsun.:Saruboceq:.mart ayıda inşallah benim ayım olucak.:lepi:
Hoışgeldin Aysu
Çalıştım kız çalıştım ama çalışma gibi çalışmadım öylesine takıldım işte biliyorsun zaten :))ii ya bende tekim sanıyordummm kaydirigubbakcemile3
kızzz sende hem çalışmıyon hem yatmıyon dikmiyonnn
ya ben sadece bir defa ayaklarımı duvara diktim onun dışında sadece yastık koyup yatıyorum öle duvara dikmiyom yaniiii :kedi: sende yappppp
Ben mi o mu ? :))Alemsin yaaakaydirigubbakcemile3
:roflol: Heheh sen beni güldürdün Allah'da swni güldürsün.Kızzz tutar mı hiç.Toplasan 3 dk bile uzanmamışımdır.canım bu ay dikmemişsinya kesin bu tutar derimm.hihoyyy
Tabi o akdar uzman söyleidğine göre bir faydası vardır ama ben Köylü Ayşe teyze metodunu denedim :roflol: Bilimsel takılmıurm bu ay biliyorsunuz :sm_cool:Yastık olayı,bacakları kaldırma,vs işe yarıyo kızlar.Çünkü bende tutmuştu.Tabi bebek gelişmedi o ayrı .. benneyaptımki