- 27 Ağustos 2009
- 2.293
- 84
- 163
- 42
Hoşgeldiiinnnnn :)
En kocamanından öpüyorum seni.
smartcım. canım bayadır denk gelemiyoz yine . neler yapıyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiiinnnnn :)
En kocamanından öpüyorum seni.
kaydirigubbakcemile3 öyle tabii daha çook çalışmamız lazım pes etmek yokklava:
30'a kadar olmadıysa mantığını uyguladım :bbo: Ammannnn sanki çalışsan kim ne diyecek;millet çatır çatır çalıştı hangimiz ne dedik.Ödüllerini da aldılar tabi.Şaka bir yana istiyoyorsan çalışmalıısn malesef.... hihoyyyt
ay canım işallah hepimizin olsun :Saruboceq:
selam canım. bugün doktora gittim. hfta sonunu bekleyemedim. iltihp avrdıya fitil versi doktor bide folik asitt. sen neler yapıyosun canım
hoşgeldin şekerrrr..opuyorumnanaktan
Sen yeterki iste;kupaların en kralını veririrm ben sana :CüvCüv:ben de bu ay kupa alıcammmmmmmmmmmm:hooray:
smart hoşgeldin dedimm ama ne selam var ne sabah :dilcikar:
Çalıştım kız çalıştım ama çalışma gibi çalışmadım öylesine takıldım işte biliyorsun zaten :))
Ben mi o mu ? :))
:roflol: Heheh sen beni güldürdün Allah'da swni güldürsün.Kızzz tutar mı hiç.Toplasan 3 dk bile uzanmamışımdır.
Tabi o akdar uzman söyleidğine göre bir faydası vardır ama ben Köylü Ayşe teyze metodunu denedim :roflol: Bilimsel takılmıurm bu ay biliyorsunuz :sm_cool:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hooray:ben de bu ay kupa alıcammmmmmmmmmmm:hooray:
smart hoşgeldin dedimm ama ne selam var ne sabah :dilcikar:
smartcım. canım bayadır denk gelemiyoz yine . neler yapıyosun.
dinime küfür eden müslüman olsa bare diye bi laf bilirmisin seennn onu kaydirigubbakcemile3
kızzz çalışşşş valla döverim heee geldigimde hamiş olalım ikimizdeeee :hulya:
İyi yapmışsın gitmekle.Sordum umuttum belki ama hormonun düzeldi mi,ne seviyede?
Ben adet olmayı bekliyorum.Bir kaç günüm kaldı.3.Günü gideceğim doktora .Tekrar hormonlara bakılır sanırım.Bir de muayene..
dinime küfür eden müslüman olsa bare diye bi laf bilirmisin seennn onu kaydirigubbakcemile3
canım işn. şubat ayı gibi mart ayına ilk haftalarda doldururuz.:CüvCüv:
mart ayı hepimizin olsun o zaman:1hug:
Sen yeterki iste;kupaların en kralını veririrm ben sana :CüvCüv:Görmedim şekercim;o kadar da geri geri dönüp bakıyorum oysa ki :1no2:
canım hiç belli olmaz bu işler:dance:..eğer yumurtlama gününe denk gelmişseaklinialirimsmile..sanki önceden ayağa dikme beklemekmi varmışş:umursamaz:
ben de bu ay kupa alıcammmmmmmmmmmm:hooray:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hooray:
hahaha bu senin kaderin oldu bugünnnnn kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaklava: Ne mart ayı kııızzz...Şubat daha yarılanmadı bile.... :lepi:
canım ben 2 ay sonra baktırıcam. gittigim doktor öle demişti. şimdi baska doktora gittmi. malesef sabahları işten izin alamadıgım için iş çıksı nöbetçi doktora gösterdim. kendi doktorum sabahları hastanede oluyo.
kist çıkmıstıya hafta sonu baktırdıgımda. adet bitince kaybolmus.çok sevindim. işallah şu ploktinde düşmüştür ya.
aca aca bütün doktorlara gösterdim son zamanlarda. follos oldum :)))))))))))))))
senin doktor hemen ialç bitince bakalım mı demişti canımcım.
Bitti kız çalışmalar daha ne çalışayım.Geçen hafta çarşambadan beri TIk yok naniknanik
Hele sen bir gel de ;bebişe kalırsak o iş çok zuar;artı hamişken gelemeyebilrsin mesafeden dolayı.... :dilcikar:
Ne yapayım be canım'bekliyorum işte...Bekle bekle nereye kasdar.Bişey de yok ama bekliyorz yine de işte Çok üzgünüm çoook
17si yazıyor ama sanırım 15inde falan olacağım bu ay öyle tahmin ediyorum yania kaldı çilemin dolmasına.:lepi:
işallah canım ya .sen kupayı al . benide sürükle arkandan nolurrrr.....