• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Melek olduğunu tahmin etmişler akşam, ben de yazdıklarına baktım, aynı melek işte, kesin odur canım kaydirigubbakcemile3

günaydın kuşum biraz göz attım geçmişe. benim için gene yoğun bir gün başlıyor
gün içinde gelemem belki.. nasılsın :1hug:

günaydın hoşgeldin olumunekankayizsmile

cuma ya takmıyorum bişeyi,yorgunluk var ama vız gelir.sen dinamiksin ya bugün hepimize yeter bu enerji.gerçi senin de ödemelerin filan var bugün:hulya:

Berenişkom günaydın şekerim opuyorumnanaktan, benim için de çok yoğun bir gün başlıyo, toplantı var bugün lab.da. 80 öğretmen laba nasıl sığacaksa, kurul toplantısı yapacaz, kafalar şişecek anlicanız sempatiksalakcinni

günaydın kuşum biraz göz attım geçmişe. benim için gene yoğun bir gün başlıyor
gün içinde gelemem belki.. nasılsın :1hug:

günaydın hoşgeldin olumunekankayizsmile

hoşbulduk berencim :1hug:

Nanem şekerim, ipektoşum hoşgeldiniz canlarım opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım... :1hug:

Kızlar bu arada benim sonuçlar pek iyi değil :sinifsinif:

:((gerçektenmi canım...doktor ilaç vermiştir muhakkak ve dermansız dert olmazmış... ilaçlarını düzenli kullandıgın sürece bence sonuçlar daha iyi gidecek inş canım :Saruboceq:

sen de hoşgeldin canım.nasıl geçti kontroller?eltinin sonuçları nasıl?

Eltimin sonuçları sınırın üstünde ama olması gerekenin altındaymış, doktor ne tuttu diyebilmiş, ne de tutmadı diyebilmiş, biraz riskli iki ihtimal de olabilir, biraz daha bekleyelim, cumartesi testi tekrarlayalım demiş, hala dua ediyoruz, inşallah bi aksilik olmaz :Saruboceq:

cuma ya takmıyorum bişeyi,yorgunluk var ama vız gelir.sen dinamiksin ya bugün hepimize yeter bu enerji.gerçi senin de ödemelerin filan var bugün:hulya:

evet fişler ft..lar ve tahsilatlar. nefret ediyorum tahsilat için aramaktan insanları.. :kızgın:
son gün olduğu için bende memnunum ama çılkım çıkıyo bi yandanda..:delphin:

Berenişkom günaydın şekerim opuyorumnanaktan, benim için de çok yoğun bir gün başlıyo, toplantı var bugün lab.da. 80 öğretmen laba nasıl sığacaksa, kurul toplantısı yapacaz, kafalar şişecek anlicanız sempatiksalakcinni

günaydınn gülümm offf seninde yoğunmuş.. ay zaten herşey cuma gününe kalır neden öle olur pek anlamış deilim senelerdir böle ama.. misal bütün ft.lar cuma kesilir ve dağıtılır piyasada. tahsilat cuma olur.iş yetişecek illa cuma son gün diye tepemize biner reklamcılar ajanslar.. kargolar yüklemeler teslimatlar.. ne var bu cumada mübarek olmasının dışında bilmem :umursamaz:

Kızlar bu arada benim sonuçlar pek iyi değil :sinifsinif:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
cumartesi günü yapılcaktı hani testlerin bu hangi testlerdi sonucu kötü çıkan
prolaktini biliyorum ama onu kontrol altına alırlar üzülme lütfen. onun dışında ne var

Bana gelince, benimkiler pek iç açıcı değil, 30mm çapında çatlamamış bi yumurtam varmış, kistleşmiş, ve de rahim ağzında yara buldu, sanırım yakacak ya da donduracak onu eyvahedigeldismile

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
cumartesi günü yapılcaktı hani testlerin bu hangi testlerdi sonucu kötü çıkan
prolaktini biliyorum ama onu kontrol altına alırlar üzülme lütfen. onun dışında ne var

Canım cumartesi gidecektik ama düne çektik randevumuzu, dün gittik, alttan ultrasonla baktı doktor, işte onun sonuçlarını yazdım yukarda, kan tahlili sonuçlarını ve kocişin sonuçlarını da bu akşam alacaz işte bakalım eyvahedigeldismile

Eltimin sonuçları sınırın üstünde ama olması gerekenin altındaymış, doktor ne tuttu diyebilmiş, ne de tutmadı diyebilmiş, biraz riskli iki ihtimal de olabilir, biraz daha bekleyelim, cumartesi testi tekrarlayalım demiş, hala dua ediyoruz, inşallah bi aksilik olmaz :Saruboceq:

ihtimal varsa umutlar bitmez karasucum inşallah olur.

Bana gelince, benimkiler pek iç açıcı değil, 30mm çapında çatlamamış bi yumurtam varmış, kistleşmiş, ve de rahim ağzında yara buldu, sanırım yakacak ya da donduracak onu eyvahedigeldismile

ayy canım benim ya çok üzüldüm senin durumuna...ama lütfen üzülme inşallah kistde gider yarada kaybolur ve ilaçlarını alınca düzelirsin muhakkak...
çok geçmiş olsun canım...

yumurta çapın en azından çok iyi çatlaması da o kadar zahmetli değil zannediyorsam burdan öğrendiklerime göre.yakma konusunda adı yakma olunca biraz ürkütücü gelebilir ama sonuçta bunlar senin doğurganlığını azaltmıyor canım.inşallah hepsi yoluna girecek canım en kısa zamanda.:Saruboceq:

aaa kızım hiç korkma lütfen
benim 4,5mm di kistim 1ay d.kontrol kullandım geçti bitti
yara yaktırdım bende 3sene önce hiçde kötü bişi deil
var olması kötü yani
bi arkadşım da yara yaktırdı bu sitede hemde
1ay korundu hemen ertesi ay hamile kaldı
allahaşkına karasu bak bilip bilmeden çok eziyet ediyosun kendine :mymeka:

günaydın canım hoşgeldin
ben henüz işlere başlamadım ayy başlayasım yok ya..
biz senle meslektaşız anlarsın halimden masam evrak dolu kafamçokkarıştı

ayy ben de anlıyorum yaaa...berbat yorgunuz bi taraftan,koca bi gün diğer taraftan,işle var öbür uçtan..sen bi de kendi paranın peşinde koşup insanlardan istiyosun onlar da sanki sana borç veriyo edalarında pek çok şekerim tahmin edebiliyorum.boshayallersmile

Back
X