• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

e-pack canım seni de tebrik edememiştim. allah bebeğini kucagına saglıklıca almayı nasip etsin

selam arkadaşlar,
ben regl oldum bugün moralim bozuk....

öylesine işte...

Canım üzülmeee diyecem ama reglimin ilk günü bende kötü oluyorum ama sabırla beklemekten başka ve dua etmekten başka çaremiz yok.Gelecek niş. bizim de meleklerimizolumunekankayizsmile

kızlar sağolun, elbette hayırlısı ne ise onu görelim
ama tabi bunu dilim söylüyor kalbim değil şu anda

canım sende ilaç tedavisimi görüyorsun.listeyede adını yazdırmamstın. bu ay listeye adını yazalım nolur.ugur getirsin sana sekerim..

çok teşekkürler canım
darısı 7martta sana
vee isteyen herkese inşallah :Saruboceq:

7 mart deyince kalbim güm güm attı ya. neden heyecanlandım bilmem. işallah bebegim bu ay gelir. kocaya diyorumki sevkililer gününde bana spermlerle gül yolla diyorum gülüyo. öle bir video vardı ya .. :roflol:

Slm arkadaşlar, Bende 6 gün önce kahverengi bir lekelenme oldu 2 gün sürdü çok az oldu. Dün regli olmam gerekiyordu olmadım. Bu sabah idrar testi negatif çıktı ama hala görmedim. Yarın 3. günüm olucak sizce hamile olabilir miyim?

Canım üzülmeee diyecem ama reglimin ilk günü bende kötü oluyorum ama sabırla beklemekten başka ve dua etmekten başka çaremiz yok.Gelecek niş. bizim de meleklerimizolumunekankayizsmile

evet öyle tatlım, her ay acaba bu ay mı diyorum ama yok gene olamam diyorum kalbim istiyor tabii ama sanki olmayacakmış gibi geliyor ve düşündüğüm de oluyor zaten..... nasip kısmet belki de bir daha anne olamayacağım ne bileyim

canım sende ilaç tedavisimi görüyorsun.listeyede adını yazdırmamstın. bu ay listeye adını yazalım nolur.ugur getirsin sana sekerim..

hayır canım henüz ilaç tedavisi görmüyorum, 6. ayımızdı bu bizim,
listede adım vardı, az önce regl oldum deyince zehsel sildi güncellerken, en son regl olduğumda yeni tarih bile veremeyecek durumdaydım, ama sonra ov. testinde pozitifi görünce, smart da üzerine 14 gün ekleyerek, 14 şubat yazmıştı listeye ama bugün oldum zehsel de bu yüzden sildi,
yine veremiyorum tarih aslında belki listede olmasam daha iyi,
ben listeye girmeden gelsem buraya olmaz mı?
benim tarihlerim tutmuyor çünkü hiç birbirini,

en son tarihlerimi vereyim de şaşır biraz

11 ağustos, 28 ağustos, 24 Eylül, 21 Ekim, 7 aralık, 6 ocak, 21 ocak, 12 şubat

evet öyle tatlım, her ay acaba bu ay mı diyorum ama yok gene olamam diyorum kalbim istiyor tabii ama sanki olmayacakmış gibi geliyor ve düşündüğüm de oluyor zaten..... nasip kısmet belki de bir daha anne olamayacağım ne bileyim

hayır canım henüz ilaç tedavisi görmüyorum, 6. ayımızdı bu bizim,
listede adım vardı, az önce regl oldum deyince zehsel sildi güncellerken, en son regl olduğumda yeni tarih bile veremeyecek durumdaydım, ama sonra ov. testinde pozitifi görünce, smart da üzerine 14 gün ekleyerek, 14 şubat yazmıştı listeye ama bugün oldum zehsel de bu yüzden sildi,
yine veremiyorum tarih aslında belki listede olmasam daha iyi,
ben listeye girmeden gelsem buraya olmaz mı?
benim tarihlerim tutmuyor çünkü hiç birbirini,

en son tarihlerimi vereyim de şaşır biraz

11 ağustos, 28 ağustos, 24 Eylül, 21 Ekim, 7 aralık, 6 ocak, 21 ocak, 12 şubat

canım benım senın adet düzensızlıgın var doktora görünmedende fayda var hormonlarınla ılgılı problem olabılır bnec gıt doktora adet düzenını göster o zaten gerekenı yapacaktır tatlım bu arada lısteye adını yazdırmasanda tabıkı buraya gırebılırsın ve bızımle konusabılırsın sart degıl ısım yazdırmak canım benım

Back
X