selam kızlar iyi aksamlar nasılsınız...butter.... zehzell.......dilemma
İyi akşamlar canım.Hepinize iyi akşamlar kızlara.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar iyi aksamlar nasılsınız...butter.... zehzell.......dilemma
Kuşum çıkıyorum ben şimdiii, eğer gitmezsen açarım grş tmmkaydirigubbakcemile5
evet öyle tatlım, her ay acaba bu ay mı diyorum ama yok gene olamam diyorum kalbim istiyor tabii ama sanki olmayacakmış gibi geliyor ve düşündüğüm de oluyor zaten..... nasip kısmet belki de bir daha anne olamayacağım ne bileyim
hayır canım henüz ilaç tedavisi görmüyorum, 6. ayımızdı bu bizim,
listede adım vardı, az önce regl oldum deyince zehsel sildi güncellerken, en son regl olduğumda yeni tarih bile veremeyecek durumdaydım, ama sonra ov. testinde pozitifi görünce, smart da üzerine 14 gün ekleyerek, 14 şubat yazmıştı listeye ama bugün oldum zehsel de bu yüzden sildi,
yine veremiyorum tarih aslında belki listede olmasam daha iyi,
ben listeye girmeden gelsem buraya olmaz mı?
benim tarihlerim tutmuyor çünkü hiç birbirini,
en son tarihlerimi vereyim de şaşır biraz
11 ağustos, 28 ağustos, 24 Eylül, 21 Ekim, 7 aralık, 6 ocak, 21 ocak, 12 şubat
İyi akşamlar canım.Hepinize iyi akşamlar kızlara.s.
dilemmacım geldimmi şekerim sanada iyi aksamlar..:1hug:
canım benım senın adet düzensızlıgın var doktora görünmedende fayda var hormonlarınla ılgılı problem olabılır bnec gıt doktora adet düzenını göster o zaten gerekenı yapacaktır tatlım bu arada lısteye adını yazdırmasanda tabıkı buraya gırebılırsın ve bızımle konusabılırsın sart degıl ısım yazdırmak canım benım
canım sana bişey sölimmi.sen hiç üzülme allah beterşnden sakınsın hep. ben eskişehirdeyken bir arkadasım vardı 8 ay regli olmustu. yani neler var ya....allah büyük elbet bizimde bebişlerimiz olacak...
yine kimse yokkk :sinifsinif:
Aaaaaaaaaaa!Ben ilk 5'e girmişim;buna daha önce hiç denk gelmemiştimkaydirigubbakcemile5
Ama Şeref Trübününe geçebilecğimi hiççç sanmıyorum;umarım aramızdan birilerini daha orada görürüz.