• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kan değerim 329 çıktı
kese görünmedi henüz haftaya gel dedi
4 yada 5 haftaklıkmış

senaycım tebrik ederim canım...... son zamanlarda o kadar kişi hamiş kaldıki . kimi tebrik ettim .kmi etmedim.ç karıstı.
darısı bize artık. bende bu hafata 1 gün arayla calısmaya baslıyozz

senaycım tebrik ederim canım...... son zamanlarda o kadar kişi hamiş kaldıki . kimi tebrik ettim .kmi etmedim.ç karıstı.
darısı bize artık. bende bu hafata 1 gün arayla calısmaya baslıyozz

sağol canım olsun ne demek ben de kime geri dönüp cevap yazıp yazmadığımı bilmiyom zaten
inş darısı başınıza

kan değerim 329 çıktı
kese görünmedi henüz haftaya gel dedi
4 yada 5 haftaklıkmış

ayy ne güzel kızz Allah nazardan korusun :nazar: darısı bize işallah :Saruboceq:

iyiyim canım .şimdi işten geldim .yoruldum ya.bir sigara yakıp hemen bilgisayar basına geldimm..keyif yapıyorum anlıyacagın :))

ohhhh ne güzel :)) ben de evdeyim aynen kahve :delphin: içiyorum keyif yapıyorum :)

sağol canım olsun ne demek ben de kime geri dönüp cevap yazıp yazmadığımı bilmiyom zaten
inş darısı başınıza

bişey cıkmazsa tabiki maclara bomba gibi dönüyorum. gecen ay zaten calısma yoktu ama bu ay. kocayla yine köse kapmaca oynarızz..

malesef canım yaaaaaaaaaaaaaa bende umuıtlendım ama sabah testı tekrarladım kocamannn tek cızgı

sen nasılsın?

iyiiym bende canım. bizde seni merak etmiştik. kan testi yaptırsaydım canım. bende bu ay 10 gün gecikmeyle adet oldum.kist olusmustu bende ama. bu hafta gittim doktora adetten sonra kist kaybulmus. sende ihmal etme doktora git istesen.
ama işallah gec döllenmedir canım cımm

su geldi gene bizim melekk. ayy saka gibi ya. garibimin baska işi yok galiba.

sağol sucum inş.darısı size en kısa zamandaaaaa

amin canımcım sağol :1hug:

hosbuldum canım ev kalabalıktı anca bu sabah bosaldı..kafayı yedım valla..oncekı aksamda hastanelerdeydım...kuzen rahatsızlanmıstı yanında kaldım..anca vallaaaa...sen nasılsın canım..

aa noldu kız geçmiş olsun..

ben de iyiyim canım sağolasın olumunekankayizsmile

iyiiym bende canım. bizde seni merak etmiştik. kan testi yaptırsaydım canım. bende bu ay 10 gün gecikmeyle adet oldum.kist olusmustu bende ama. bu hafta gittim doktora adetten sonra kist kaybulmus. sende ihmal etme doktora git istesen.
ama işallah gec döllenmedir canım cımm

aaa kaybolmus demek kıstın sevındım..

canım yaaa sanmıyorum kanamam fazlaydı sanırım kımyasal gebelık..bugunku testım terremız tek cızgı..rahatladım yanı..hadı bakalım bu ay yıne tam gaz calısaz artıkın..yorulmak yok..:dance:

Back
X