bencede çalışmalara hız verin hakkaten çalışınca oluyomuş bende bu aya abartmıştım çalışmayı biraz ama oldu
eeeee anlat bakalım taktık ver barı bız becerıksızlere..yanlısmı calısıyok nedır tutmuyo bır turlu..delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede çalışmalara hız verin hakkaten çalışınca oluyomuş bende bu aya abartmıştım çalışmayı biraz ama oldu
sağol canım sen gece genelde girdiğinden görüşemedik seninle inş rabbim sizide bekletmez daha fazla
su geldi gene bizim melekk. ayy saka gibi ya. garibimin baska işi yok galiba.
endozkopü cekıldı kuzen bende yanında kalayım dedım..ıyı sımdı..calısmalar nasıl senın guzelım ?:dance:
evet evet gördümmmm :roflol:
iyi bari kız çok geçmiş olsun a.s. benim de yumurtlama haftam bitmek üzere ama son sürat devammkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum.4 yılönce düşük yaptım 5yıllık evliyim ve bebek özlemiyle yanıyorum adetlerim hep düzensizdi bu ay yine 10 gün geçti bu sabah evdeki idrar testimi yaptım belki bi mucize olur dedim ve gözlerime inanamadım 2. çizgi hem de kıpkırmızı sabahtan beri mutluktan ağlıyorum ama az önce bir testin son kullanma tarihine baktım 01-2010 yazıyor nolur birşey söyleyin yoksa test yanlış mı?
aferın sanaaaaa bravoo devammmm adete kadar dımı calıs valla kısss bende bugun yarın baslarım...dopınglıyım..cok calısasım var coo:dance::icecreamokkkk
arkadaşlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum.4 yılönce düşük yaptım 5yıllık evliyim ve bebek özlemiyle yanıyorum adetlerim hep düzensizdi bu ay yine 10 gün geçti bu sabah evdeki idrar testimi yaptım belki bi mucize olur dedim ve gözlerime inanamadım 2. çizgi hem de kıpkırmızı sabahtan beri mutluktan ağlıyorum ama az önce bir testin son kullanma tarihine baktım 01-2010 yazıyor nolur birşey söyleyin yoksa test yanlış mı?
eeeee anlat bakalım taktık ver barı bız becerıksızlere..yanlısmı calısıyok nedır tutmuyo bır turlu..delikafadulden
evet canım oglum var 3 yasında gunduz pek gıremıyorum..su anda uyuyo rahatım...ama hepınızden haberım var..gunduz yazılarını mutlaka okuyorum..
ınsallah canım allah ne zaman nasıp edrse calısıyoruz ve beklıyoruzeyvahedigeldismile
yok kız o kadar olmaz heralde ayyy bir kaç güne biter kaydirigubbakcemile3
bu arada listeyi yenilcem canımcım reglin geldi mi yeni tarih yazalım mı bilemedim :)
bize dua et canımcımm
aralık ayında pek çalışamamıştım ben
ocak ayında çok çalıştım bu ayda çalıştım gün aşırı bazen hergün ama öyle ayaklarımıda dikmedim tavana hiç beş dk anca yattım yatakta sonrada duş aldım hmen yani umursamamıştım pek bu ay canım bende şaşırdım nasıl oldu eşime soruyorum acaba hangi gün başardık diye onun aklında yılbaşı gecesi kalmış onu hatırlıyomuş sadece alalla dedim ne yaptık biz ogünnnCADIARZU
canım bende senin gece yazılarını takip ediyorum o yüzden tanıyorum seni ama sohbet etme imkanımız olmamaıştı.
ohooooo regl bıttı sayılır canım ama daha bakmadım yeı tarıhe..bu ay gecıkınce karıstı benım tarıhte..yukarkı lısteden sılebılırsın.yenı tarıhı yumurtlamadan sonra vercem canım..sana zahmethihoyyyt
çiçeğim çok teşekkür ederim en iyisi tekrar yapmak inşallah isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
tamam canımcım hayırlısı olsun işallah martta kupayı alırsın :)) :hooray: