• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaa aşk olsun canım benim ya pes etmek varmı hiç.:oklava: olağan gücümüzle mücadele edip sonunda ereceğiz muradımıza..:lepi: :lepi:
sen böyle dersen kendine olmaz bu ay olmadımı birdahaki aya.umudumuzu hiç yitirmiyoruz..ve kocalrı dopinkleyip çalışmalar evam ediyoruz..opuyorumnanaktan
ama herkezinde söylediği gibi kendini dinlememek..gerci oda zor amakafamçokkarıştı

evet haklısın haticecim, bana bugün dr dedi ki eşinle mi işinle mi derdin var, kaç aydır normale dönemedin, artık ilaç başlayalım sana böyle olmayacak dedi ya.....
düzenleyici ilaç başladım ve 6 ay kullanacakmışım, 6 ay sonra tekrar uğraş başla bu arada ne zaman olur Allah bilir, iyice yaş gidiyor çocuk büyüyor onun için de tuhaf olacak 15 yaşından sonra bir kardeş ona da zor gelir çünkü daha ergen olmadı ama o zamana bilmiyorum

yani bundan sonra olmaz derken, ben biraz daha gecikicekse istemiyorum anlamında söyledim, 6 ay oldu olmadı, yani bu saatten sonra tedavi falan görecek halim yok sanırım, herkes güler bana, zaten normal olan düzenim de çok bozuldu bu şartlar altında kesin olmaz

Canım lütfen böyle düşünme.Bak benim de 8 ay olmuştu ben de bu ay olmasaydı tedaviye başlayacaktım hatta forumda bile söyledim arkadaşlara.Biz umudumuzu yitirirsek nasıl kavuşacaklar meleklerimiz annelerine babalarına.Herşeyin bir zamanı var işte ben de her ay çok ağladım çok yıprattım kendimi ümitsizliğe düşüyoo insan seni çok ii anlıyorum ama vazgeçmek yok...

evet haklısın haticecim, bana bugün dr dedi ki eşinle mi işinle mi derdin var, kaç aydır normale dönemedin, artık ilaç başlayalım sana böyle olmayacak dedi ya.....
düzenleyici ilaç başladım ve 6 ay kullanacakmışım, 6 ay sonra tekrar uğraş başla bu arada ne zaman olur Allah bilir, iyice yaş gidiyor çocuk büyüyor onun için de tuhaf olacak 15 yaşından sonra bir kardeş ona da zor gelir çünkü daha ergen olmadı ama o zamana bilmiyorum

hımm anladım canım..kendine cokmu sorun ediyorsun bebek olmuyor diye..iyice düzenin kaçmış..evet kendimle kıyaslayınca 6 ay bekleyen için cok uzun bir süre..ama eminim dr.bir bildiği vardır..bak topiğimizde sırayla herkez hamile kalıyor..eminim en kısa zamanda sıra bizede gelicektir..tedavi derken ne tedavisi uygulanıcak sana

Canım lütfen böyle düşünme.Bak benim de 8 ay olmuştu ben de bu ay olmasaydı tedaviye başlayacaktım hatta forumda bile söyledim arkadaşlara.Biz umudumuzu yitirirsek nasıl kavuşacaklar meleklerimiz annelerine babalarına.Herşeyin bir zamanı var işte ben de her ay çok ağladım çok yıprattım kendimi ümitsizliğe düşüyoo insan seni çok ii anlıyorum ama vazgeçmek yok...

canım benim, sen beni düşünme tatlım şimdi bebişini düşün,
biliyorum hepiniz doğru söylüyorsunuz hatta ben de kendime doğruyu söylüyorum ama maalesef yok olmuyor işte, ben aslında çok şaşkınım daha önce üç gebelik geçirdim ben ya hem de ikisini istediğim ve planladığım zamanlarda, hiç beklemedim bile, hatta biri de istemeden kazayla olmuştu,
BU BİR SINAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
ve ben kaldım bu sınavdan, çünkü üçüncüyü istememiştim ve bitirmiştim, allahın sopası yok işte böyle, benim verdiğimi sen istemezsen, senin istediğini de ben vermem diyor yukarıdan.....

hımm anladım canım..kendine cokmu sorun ediyorsun bebek olmuyor diye..iyice düzenin kaçmış..evet kendimle kıyaslayınca 6 ay bekleyen için cok uzun bir süre..ama eminim dr.bir bildiği vardır..bak topiğimizde sırayla herkez hamile kalıyor..eminim en kısa zamanda sıra bizede gelicektir..tedavi derken ne tedavisi uygulanıcak sana

adet düzenleyici hap canım, hani yuvarlak ambalajlı oluyor ya, içinde mavi, beyaz ve kırmızı var, sırayla kullanıyorsun her gün, bittiğinde diğer kutuya geçicekmişim, 6 ay da kullanacakmışım, ya aslında bebek olmuyor diye kafama taktım mı bilmiyorum, çünkü adet düzensizliğim de korunmayı bırakınca başladı, yani her şey normalken kalmama gibi bir durum olur muydu yine bilemiyorum, yazın büyük bir hastalık geçirdik çok sıkıldım ve üzüldüm, şimdi yeniden doğmuş gibiyiz ailece, ama o yaşadıklarım beni bu hale getirdi, o durumu atlatıncaya kadar vücudum direnmiş bir şekilde, normale döndüğümüzde ben anormal oldum artık....

slmmm iyi geceler kızlarrr..

İyi geceler kızlarra.s.

iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

Canım çok tşk ederim inş. darısı sizin başınızaa.Ama dediğim gibi ben artık bıkmıştım belirti aramaktan kendimde bu ay his bişey hissetmedim zaten.Yani bende ne belirtiler oldu önceki aylarda ama hepsi fos çıktı çok üzüldüm.En iyisi belirti aramamak galibaCADIARZU

amin canım işallah :Saruboceq: doğru söylüyorsun o belirtilerin hepsi psikolojik adet geçtikten sonra başlıyor asıl belirtiler ama kişiden kişiye de değişiyor tabii..ay ne güzel ya çok sevindim çok opuyorumnanaktan

adet düzenleyici hap canım, hani yuvarlak ambalajlı oluyor ya, içinde mavi, beyaz ve kırmızı var, sırayla kullanıyorsun her gün, bittiğinde diğer kutuya geçicekmişim, 6 ay da kullanacakmışım, ya aslında bebek olmuyor diye kafama taktım mı bilmiyorum, çünkü adet düzensizliğim de korunmayı bırakınca başladı, yani her şey normalken kalmama gibi bir durum olur muydu yine bilemiyorum, yazın büyük bir hastalık geçirdik çok sıkıldım ve üzüldüm, şimdi yeniden doğmuş gibiyiz ailece, ama o yaşadıklarım beni bu hale getirdi, o durumu atlatıncaya kadar vücudum direnmiş bir şekilde, normale döndüğümüzde ben anormal oldum artık....

canım cok gecmiş olsun..umarım en kısa zamanda hapların biter normal sağlığına dönersin ve yeniden çalışmalara başlarsın..o hapları hiç bilmiyorum canım görmedimm ama duymuştum.belki hiç belli olmaz allahım büyüktür hapları kullanırken hamile kalırsın..çünkü ben doğum kontrol hapı kullanırken ilk hamileliğime kalmıştım.tabi hapı unutmuşum birgün.yani dicem mucieler biz insanlar için umarım allahımda sana bir mucize yaşatır.:Saruboceq::Saruboceq:şunu unutmaki bizler hep burdayız ve birbirimizin destekcisiyiz..:1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ya artık ben vazgeçiyorum bu sevdadan yavaş yavaş olmayacak bu iş zaten ben hani olursa bu ara olsun yoksa boşver diyordum
yaşımız geçiyor artık bundan sonra olmaz gibi geliyor

ya canım nerden çıktı bu şimdi :oklava: sen de haklısın ama bak hepimiz aynı amaç için burdayız lütfen pes etme,hepimiz aylardır yıllardır bekliyoruz zamanı gelince işallah olacak canım :teselli:

sucum sen nasılsın hayatım.

iyiyim canımcım sen nasılsınnnnn:1hug:

ya canım nerden çıktı bu şimdi :oklava: sen de haklısın ama bak hepimiz aynı amaç için burdayız lütfen pes etme,hepimiz aylardır yıllardır bekliyoruz zamanı gelince işallah olacak canım :teselli:

iyiyim canımcım sen nasılsınnnnn:1hug:

bende iyiyim fıstığım ne olsun aynı devam..çalışmalar nasıl gidiyor..:kedi:

uffff smartttttt nerdesin yaaaaaaaaa gelsene artık :gitme:

bak butter da hamile gel de coşalım azcık :))

butterfly canım çok çok tebrik ederim, sağ salim kucağına da alırsın inşallah... alkisalkisalkis

Back
X