• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlarım şöyle açıklıyım..ben en son aralık 16 da adet oldum..o ay çalışmalara başlamıştık..sonra adet gecikince ocak 23de dr.a gittim.ben umutla beklerken prolaktin yüksek o yüzden adet gecikmiş dedi.42 çıkmıştı.yani ilaca başlayalı 1 ay bile olmadı..bu arada dr.un tavrı beni çok üzmüştü.paylaşmıştım sizinle..gçen hafta pazartesi başka bi dr.a gittim.özelde.seviyeye yüksek değil dedi.tahlil yaparsak ilaç kullanıyosun sağlıklı olmaz sonuçlar dedi..ne olur ne olmaz betaya baktı 3.2 çıktı.sonucu göstermedim tekrrdan.kalabalıktı.yani hani olurda bi gebelik varsa çok yeni..inş vardır..bilmiyorum yaa..3.2 negatif bunu iyi biliyorum ama daha önce 0.01 bile çıkmamıştı..acaba diyo insan..dostinex mi yükseltti hormonu,oolabilirmi bilmiyorum...işte durum bu...karışıkmı...... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

hee olay biraz karışık benim,karasuyla konuşuyordunuz geçen.ne konu ilaçları biliyorum n de hormonları.bilen kızlar söylesin de merakımız gitsin bariaklinialirimsmile

inşallah canım saol..
ay hiç gerek yok dilemma. tamamen ilaç yükleniyo tüp bebekte. stresi de cabası parası ayrı bi stres. doğal denensin sonra ilaçla takip sonra aşılama sonra tüp. ki bu zaten 1seneyi bulur tüp gelene kadar yani. inş. doğal yoldan olur canım inş.:1hug:

İnşallah ya doğal yoldan olur.Zaten görünürde bir sorun yok.Geçtiğimiz yıl mayıs ayında kürtaj olmuştum,(bebeğin kalp atışı duyulmadığı için.) Daha önce gebelik olduğu için doktorlar da olumsuz konuşmadılar.Prolaktin yükselmiş .Bir aydır ilaç kullanıyorum.Elson gibi. Sanırım bu ay olmazsa önümüzdeki ay ilaçlı takip

Selam canım.
Günaydın kızlar

günaydın opuyorumnanaktan

selam kızlarrr nasılsınız

günaydınn opuyorumnanaktan

bak şimdi senin aşağıdaki tickerde ne diyo 1,5inch.1 inch=2,54 cm yani bebişin3,81 cm olarak görünüyo burda ama bunlar fazla yazmış.benimki geçen cuma 36 cm ye takabül ediyordu 32 cm çıktı bebişim.tabii belli aralıklarda veriyorlardır.dosyam yanımda olsaydı ben ilk kaçıncı haftada gördüm hareketleri söylerdim ama bugün yarın sen hissetmesen de o içerde tepelenmeye başlar:CüvCüv:

9 haftalıkken başlıyomuş hareketlere öyle yazıyo hafta hafta gelişim şeysinde ama

tabii daha çok küçük oldugu için hissedemiyomuşuz :) ya bizde büyümüşüzdür

artıkımm yaa inşallah böyle hareket ederken görürrüm bebişimi

kayınvalidem aradı dün bebek yeşili bi ip aldım krem yeşil karışık battaniye başladım

diyo dedim anne daha çok zaman var zahmet etme şimdiden yok diyo daha kazak örcez

patik örcez yelek örcez anca yetişir diyo ii dedim bende cinsiyeti belli olsun o zamanda

bi battaniye daha örcem pembe veya mavi yaparız diyo sen bilirsin dedim bende :)

hee olay biraz karışık benim,karasuyla konuşuyordunuz geçen.ne konu ilaçları biliyorum n de hormonları.bilen kızlar söylesin de merakımız gitsin bariaklinialirimsmile

Canım dostinex ilacından bahsediyorlar.Prolaktin hormonu yükseldi bizde(elson,karasu,ben) doktorlarımız bu ilacı yazmış hepimize.En az yan etkisi olan ilaç,hatta hiç yok diyebilirim.
Doktor bu hormon yüksekken hamile kalırsam düşüğe sebep olabileceğini söyledi ayrıca

İnşallah ya doğal yoldan olur.Zaten görünürde bir sorun yok.Geçtiğimiz yıl mayıs ayında kürtaj olmuştum,(bebeğin kalp atışı duyulmadığı için.) Daha önce gebelik olduğu için doktorlar da olumsuz konuşmadılar.Prolaktin yükselmiş .Bir aydır ilaç kullanıyorum.Elson gibi. Sanırım bu ay olmazsa önümüzdeki ay ilaçlı takip

anladım. hayırlısı olsun. ama bencede bir kez doğal kaldıysan arkası gelir aşılama tüp bebek v.s. gerek kalmaz allahın izniyle..
bende mayıs ayında 2.aşılama ile hamile kalıp düşük yapmıştım
ama benim yaş yüzünden acele etmem gerekiyo canım. yaşım genç olsa
doğal olsun diye beklerdim bir kaç sene daha.

canlarım şöyle açıklıyım..ben en son aralık 16 da adet oldum..o ay çalışmalara başlamıştık..sonra adet gecikince ocak 23de dr.a gittim.ben umutla beklerken prolaktin yüksek o yüzden adet gecikmiş dedi.42 çıkmıştı.yani ilaca başlayalı 1 ay bile olmadı..bu arada dr.un tavrı beni çok üzmüştü.paylaşmıştım sizinle..gçen hafta pazartesi başka bi dr.a gittim.özelde.seviyeye yüksek değil dedi.tahlil yaparsak ilaç kullanıyosun sağlıklı olmaz sonuçlar dedi..ne olur ne olmaz betaya baktı 3.2 çıktı.sonucu göstermedim tekrrdan.kalabalıktı.yani hani olurda bi gebelik varsa çok yeni..inş vardır..bilmiyorum yaa..3.2 negatif bunu iyi biliyorum ama daha önce 0.01 bile çıkmamıştı..acaba diyo insan..dostinex mi yükseltti hormonu,oolabilirmi bilmiyorum...işte durum bu...karışıkmı...... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Sen bir an önce doktora git güzelim.Dileyelim değerin armış,hamile olmuş olasın. Ya da prolaktinin düşmüş olsun ki ;bu da süper olur yani dimi?:lepi:

günaydın opuyorumnanaktan

günaydınn opuyorumnanaktan

9 haftalıkken başlıyomuş hareketlere öyle yazıyo hafta hafta gelişim şeysinde ama

tabii daha çok küçük oldugu için hissedemiyomuşuz :) ya bizde büyümüşüzdür

artıkımm yaa inşallah böyle hareket ederken görürrüm bebişimi

kayınvalidem aradı dün bebek yeşili bi ip aldım krem yeşil karışık battaniye başladım

diyo dedim anne daha çok zaman var zahmet etme şimdiden yok diyo daha kazak örcez

patik örcez yelek örcez anca yetişir diyo ii dedim bende cinsiyeti belli olsun o zamanda

bi battaniye daha örcem pembe veya mavi yaparız diyo sen bilirsin dedim bende :)

Allahım ya benimkiler de böyleee beklerrr acaba ordan bize bişey düşer mi diye??:oklava:
Ay sinirlendim yine nedenseeeee

Canım dostinex ilacından bahsediyorlar.Prolaktin hormonu yükseldi bizde(elson,karasu,ben) doktorlarımız bu ilacı yazmış hepimize.En az yan etkisi olan ilaç,hatta hiç yok diyebilirim.
Doktor bu hormon yüksekken hamile kalırsam düşüğe sebep olabileceğini söyledi ayrıca

heee evet konuşuyordunuz.anladım şimdi.saol canıma.s.

amaan kafana takma canım boşver opuyorumnanaktan

taksam nolcak takmasam nolcak kiiii.olabildiğince takmıyorum zaten takmamaya çalışıyorum zaten.zaten aklıma gelince ayaklarım yerden kesiliyo.kesilse nolcak dağ dağa küsmüş tavşanın haberi yokkafamçokkarıştı

anam herkes gitmiş başbaşa kalmışızz :CüvCüv:

ay dün aşkı memnunun geçen bölümünü izliyom yuuutubdan Allah ım o ne heyecanlı diziymiş

ben izlemiyodum normalde annemlerde kaldım ya bı hafta orda alıştım izlemeye

ama görümcemle varya verip veriştiriyoz behlüle de bihtere de

sende izlionmu ipek apla ya orda peykerin göbüşü ne öyle Allah aşkına plates topu koymuş

gibi yusyuvarlak öyle mi oluyo cidden bide yüzü gözü şişmemiş hiç inandırıcı diiil :jeyyar:

RESıM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SADECE 1TANE EKLEYEBıLDıM 1SAATTıR
BENı GÖRMEK ıSTEYENLER BAKABıLıR boshayallersmile

taksam nolcak takmasam nolcak kiiii.olabildiğince takmıyorum zaten takmamaya çalışıyorum zaten.zaten aklıma gelince ayaklarım yerden kesiliyo.kesilse nolcak dağ dağa küsmüş tavşanın haberi yokkafamçokkarıştı

sevgi adında bi arkadaşım var kaynanasından çok çekmişti en iyi kaynana 40 yıl cehennemde
yanacak diyodu benim kayınvalidem uzakta
eskişehirde iyiyiz bi sorunumuz yok :) ama bazen bana da ters gelen taraflar oluyo
şahsıma karşı değil onların düzenleri garibime gidiyo biraz bi de çok rahatlar konuşma
açısından falan annem mesela bizi nerde nasıl konuscamız konusunda bi dsiplinle
büyüttü bakıyorum kayınvalidem hiç dikkat etmiyo yerli yersiz herşeyi anlatıyo onu
garipsemiştim ama eşim hiç öyle değil daha tartarak konusur davranır falan ne biliym
aynı anneden doğan çocuklar bile ayrı düşüyo kardeşken....başka bi aile başka bi yaşam
fark olması normal yeter ki kırgınlıklar olmasın :)

Back
X