Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suuuuu ben göremedim ama senin resimlerini hemde arkadaşız :uhm:
aaaaaaa kızlar size daldım saati unuttum geç kaldım ya şimdi yarım saatlik yolu 15 dakikada almam lazım eyvahedigeldismile neyse akşama görüşürüz kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman
bende sarfışın halimi çok begeniyordum hatta hayatta saçımı başka kuafre elletmezdim bile fön için bile ama bi deli aklım esti boyadım ayrıca suda bomba :))) esmer bombaaa
evet bence de sarı çok yakışıyor sana ama sen her halinle güzelsin opuyorumnanaktan
kızz beni utandırma ne bombası ayol :kedi:kaydirigubbakcemile3
ipek resimlerde patroşda var gördün dimi nasıl zayıfff
canım ya geçendede bi yanlış anlaşılma olmuştu canım çok sıkılmıştı şimdide sen öyle ddeyince kendime kızdım ne diyom ben acaba diye neyse sevindim şimdi ama öyle düşündüğüne :1hug:
,fatoş ben göremedim rresimleriiiii
ayy evet ikiniz de bi içim su valla.ama kızların dediği gibi sarı halın daha hoş.senden duydum ya ben de içicem hele bi çıksın şu bebek içimden.aklinialirimsmile
hehehe utanma nie utanıyonnnn canımıniçi :1hug:
,
tatlım arkadas olarak ekledim seni kabul et öle görürsünn
patroş daha güzel benden şimdi bide silikon yaptırdıııı off diyorummm
neresine yaptırdı.ben de doğumdan sonra göğüslerime mi yaptırsam diyorum da emzirme sonrası.kimi görsem kağıt gibi olmuş bebişten sonra.sempatiksalakcinni
gögüslerine yaptırdı o tam 4 yıl durmaksızın emzirdigi için iice tükenmişti
ilk çocugunu 2 yaşına kadar diğeri doğana kaarküçüğünüde 2 yıl emzirmiş
birde karnını gerdirdi
silikon varken hamilelik olmuyo demi sonuçta göğüs doğal olarak şişiyor ve emziremiyorsun sanırım.hani 2.çocukta çıkarmak lazım mı acaba diye merak ediyorum.Ne kadar aşırı pahallı diyosun-tatlicadiarzu-
onun gebelikle emzirmeyle hiç alakası yokmuş şuan istese dogurur ve emzirir
silikona ve karınına 20.000tl verdi +1000 hastanede yatma için
Çocukluktan itibaren dikkat edilecek hususlar (Kızlar için)
1- Bebeklik döneminden itibaren üşütmeyecek.
2- Dondurma, soğuk meşrubat, kola gibi soğuk şeyler yiyip içmeyecek.
3- Kabakulak, kızamıkcık, kızamık, verem aşıları yapılacak.
4- Alkol, sigara içilmeyecek.
5- Banyo yapılırken üşütülmeyecek. Özellikle özür halinde iken denize girip üşütülmeyecek.
6- Acılı baharatlı gıdalardan fazla yemeyecek
ayy evet ikiniz de bi içim su valla.ama kızların dediği gibi sarı halın daha hoş.senden duydum ya ben de içicem hele bi çıksın şu bebek içimden.aklinialirimsmile
benim yok ama sen maşşşaaaallah çok güzel vede tatlısın insanın dili yüzüne yansırmı acaba sen çok tatlı konuşuyorsun ya burda bizimle yüzüne bakınca o sıcaklığı aldım hemen
anacım senin patroşta para çokmuş,aklinialirimsmile20 bin ben ora versem bilemeycem yani.son bi soru ömrü ne bu silikonun?