• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanemm maşallah nasıl temiz ve masum bi yüzün var dimi kızlar
nazar değmesin canım

kızlar merhaba.nasılsınız.epeydir yazmıyorum,sadece okuyorum:(bu sitem edenler de oluyo :(hiç yazmıyım diyodum,konu hep bebeğe geliyo diye.sonra kaptırıyorum kendimi,herşey belirti oluyo..ama bu sefer konu mümkünse gelsin;) beni de listeye ekler misiniz?10mart

ben şimdilik çıkıyorum canlarım güzel sözleriniz için çooook teşekkür ederim..şefimi bi bulayım da izin alıp kan sonuçlarını almaya gidicem...gelince yazarım sonucu size... öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ben şimdilik çıkıyorum canlarım güzel sözleriniz için çooook teşekkür ederim..şefimi bi bulayım da izin alıp kan sonuçlarını almaya gidicem...gelince yazarım sonucu size... öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Müjdeyle gel fıstığım opuyorumnanaktan

biz de öldük heycandan.uzak mı bari hastane.çabuk gel

kızlar merhaba.nasılsınız.epeydir yazmıyorum,sadece okuyorum:(bu sitem edenler de oluyo :(hiç yazmıyım diyodum,konu hep bebeğe geliyo diye.sonra kaptırıyorum kendimi,herşey belirti oluyo..ama bu sefer konu mümkünse gelsin;) beni de listeye ekler misiniz?10mart

hoşgeldin evet arada altta görüyorum nickini.. seni tanımıyorum pek, olsun tanışırız dimi
biliyomusun bu topiğe ve k.kya sürekli takılan hatta belirtiler konusunda hastalık derecesine gelen arkadaşların bir çoğu hamile kaldığı için ben artık k.k nın bizi etkilediğine inanmıyorum.. aksine paylaşım olduğu için içimizden geldiği gibi yazdığımız için (utanmadan ayıpsa ayıp yani ) birbirimize verdiğimiz pozitif enerji sayesinde tabi allahında izniyle daha çabuk amacımıza ulaşırız diye düşünüyorum canım.. hoşgeldin tekrar

ayy hadi inşAllah müjdelerle gellll :Saruboceq:

KAFAM GÜSEL , DÜNYA GÜSEL , HERŞEY GÜSEL , HEPıNıZ GÜSELSıNıZ , SıZE BAYILIYORUM , SıZı SEVıYORUM CANLARIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nanee telde öğrenseydin ya keşke
sonucu veriyolar telde de tühhhbilmiyorumkismile

hoşgeldin evet arada altta görüyorum nickini.. seni tanımıyorum pek, olsun tanışırız dimi
biliyomusun bu topiğe ve k.kya sürekli takılan hatta belirtiler konusunda hastalık derecesine gelen arkadaşların bir çoğu hamile kaldığı için ben artık k.k nın bizi etkilediğine inanmıyorum.. aksine paylaşım olduğu için içimizden geldiği gibi yazdığımız için (utanmadan ayıpsa ayıp yani ) birbirimize verdiğimiz pozitif enerji sayesinde tabi allahında izniyle daha çabuk amacımıza ulaşırız diye düşünüyorum canım.. hoşgeldin tekrar

kızzz dün gece aklıma geldin eltim tüp bebek tedavisine başladı iğnesini yapıyordu
dedimki berende başladı kaydirigubbakcemile3 oda allah kolaylık versin dedi
Rabbim inşAllah çabalarınızı boşa çıkarmaz doldurur kucaklarınızı :Saruboceq:

Back
X