• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kafama vurmaaaaa :oklava: sırnaşık şey aptal oldum yawww

ya bittim bittim kızım sadece kociş dil her hangi biri yazsa ben mafoldummmmm :sinifsinif:
msn de bile the_fts dim şimdi fts ama yıllarca the_fts unutmuşlarmıdır ki bilmiyorumkismile

offffffff ya silinmiyomu
hani geçmişi sil desek silse sanki benneyaptımki :roflol:

kızlar şimdi gazete okuyorum da sıra h.dümenin sayfasına geldi. sempatiksalakcinni çok komik ya.8 aylık bir kadının feryadı:"millet şakalaşırken hamile kalıyor,ben niye kalamıyorum" ...ortak dert resmen kafamçokkarıştı

Onu ben de söylüyom hep yaa , diyorum ki kocişe:
"Aşkitom, baban annenin üstüne ceketini atsa annen hamile kalmış maşallah (7 tane bilmiyorumkismile ) ama senin benim üstüme atmadığın şey kalmadı, ben hala kalamadım nasıl oluyo yaa" diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
:gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benim kociş biliyor nerde olduğumu adımı falan onun yanında da yazıyorum bazen :))

ama girip bakar mı bilemem aman bakarsa baksın :dilcikar:

kocişim seni çok seviyorum belki okursun kaydirigubbakcemile3

benim kociş biliyor nerde olduğumu adımı falan onun yanında da yazıyorum bazen :))

yalakaya bak sennnnn :mymeka:

bende çok seviyom da bu sayfa çıkmıyoooo

ay suuuu gülmekten ağlamaya başladım ben sinirden:gitme:

eskilerde ne ilaç,ne jel,ne bakım her yıl bitane .ay bu bebe bakımsızlıkta mı ürüyo ki.dilencilerin falan biri elinde biri belinde biri eteğinde durnaksızın üreme laelaelaelaelae

ya kızlar benim tek korkum var

oda hani malum bi olay vardı ya hani ben karşı çıkmıştım hani vermek istemiyordum hani borç falan

anlayabilene aşk olsunnn :roflol: :roflol:

Valla da çıkıyo kızlar,hem de çıkan şeye bakın, neler demişim :kedi: :kedi: :kedi:

Eklentiler

• $bayankarasu.webp
    $bayankarasu.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
hahaha ay benim derdime bak.taktım bu konuya herkes başka şeyden bahsediyo.ben takmışım eskilere sırnaşık şey

Back
X