• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben çıkıyorum, eve gidip yemek yemem lazım acilen, yoksa ölücem açlıktan cokacimcoook
Kendinize iyi bakın, sizi seviyorum şekerlerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
ınşallah yarın geldiğimde nanem şekerimin müjdesiyle başlarım güne :Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum, eve gidip yemek yemem lazım acilen, yoksa ölücem açlıktan cokacimcoook
Kendinize iyi bakın, sizi seviyorum şekerlerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
İnşallah yarın geldiğimde nanem şekerimin müjdesiyle başlarım güne :Saruboceq:

bilgisayar öğretmeni bi çare bul bize nolcak halimiz

kızlar yaa..çok yoğundumm.napıyosunz naneşeker gelmedimi yaaa....bu arada beren yaptırıcam kan testi..prolaktin için zaten kontrol var.bu arada onada baktırırm...

Kızlar bu sefer kaçtım valla, muhabbet de en güsel yerinde ama napim, ölecem açlıktan valla, başım dönmeye başladı, bayılıp kalacam buralarda :bbo:
Hadi kocaman öptüm hepinizi, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Bence de aklinialirimsmile çaktırma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim korktugum 1 konu var

eşimde aramda olanlardan korkmuyomdaaaaa :kedi:

hee bide biz bi gece smartla sprem ne kadar gelio tartışması yapmıştık acaba 1 kaşık doluyomu die ayyyy bana bişiler oluyooosempatiksalakcinni

Back
X