Hoşbulduk canımcımmm nasılsın? :asigim:
iyiyim şükür canım biraz karnımda ağrı var azcık kanama var ama normalmiş..
sen nasılsın kuşum:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canımcımmm nasılsın? :asigim:
![]()
![]()
canım ilişkiden sonra mı görüyosun kanamayı ?
eğer yanmada hissediyosan bi doktora git iltihap başlangıcı olabilir
eyvahedigeldismile gerçektenmi...ay varmıdır bişeee....senağlama
e Su bak kendi ağzınla sölüyosun
adete yakın böyle olurdu çünkü o adet belirtisiydi
niya moralini bozuyosan artık kaydirigubbakcemile3
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize teker teker, en az benim kadar istediğinize hiç şüphem yok canlarım benim olumunekankayizsmile
Ben bütün belirtilere rağmen kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü biliyosunuz doktor 30mm lik yumurta gösterip çatlamamış, kistleşmiş demişti, bu durumda nasıl olur bilmiyorum ama doktor şunu da dedi, yine de hamile olabilirsin, adetini bekle, gecikirse yine gel bilmiyorumkismile
Şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum, bi yandan belirtiler ümit veriyo, bi yandan da kistten dolayı da gecikmiş olabilirim diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
En iyisi bugün yarın beklemek, cumartesi de test yapıp, çıksa da çıkmasa da doktora tekrar görünmek galiba boshayallersmile
ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı diyorlargöğüsler sızlıyor diyorlar ben de hiç biri olmadı bu ay ondan endişelendim aklinialirimsmile
iyiyim şükür canım biraz karnımda ağrı var azcık kanama var ama normalmiş..
sen nasılsın kuşum:1hug:
Canım bak çok ümitlenme yine de ama ben senin hamile olduğunu hissediyorum yaa, en başından beri de söylüyorum biliyosun, çok bekledin artık, git tekrar doktora bence, hatta gitmeden bi test de evde yapsana yaa yerimseniben
Hemen bugün :lepi:
geçmiş olsun canım :uhm:
Kızlar,
ben dün doktora gittim, anlattım herşeyi tek tek 5 aylık evli olduğumu 3 aydır bebek için uğraştığımızı filan.....doktor ''kafayı takma.hamile kalmak için ortalama süre 2 sene!'' dedi. ''hem çok gençsin o yüzden de gecikebilir'' dedi....
alttan bakmadı üstten baktı sadece herşey normal dedi...kan tahlili filan da vermedi...''bence sen nisanda hamile kalırsın'' dedi... hamile kalamazsam temmuz da geri gelmemi istedi
sonuna da şunu ekledi :kedi: : ''hadi iyi çalışın tembel olmayın'' :kedi:
kimisi aynı diyo evet
ama kimiside hep göğsü ağrıyıp hamile kaldığı ay hiç değişiklik olmamış
kimiside tam tersi ağrımazmış hiç ama o ay feci acımış falan
kiminde farklılıklar oluyo kiminde olmuyo işte
Canım bak çok ümitlenme yine de ama ben senin hamile olduğunu hissediyorum yaa, en başından beri de söylüyorum biliyosun, çok bekledin artık, git tekrar doktora bence, hatta gitmeden bi test de evde yapsana yaa yerimseniben
Hemen bugün :lepi:
berencimmm canımmm benimmm.sinirlenmeee...anlattım yaa..gittim geçen hafta..ilaç bitmeden bakamayız değerlere dedi..ilacımda yeni bitti..gidicem işte ya yarın ya hafta sonu...özele gidiyorum habire..bu sefer devletemi gitsem diyorum...çok sağol yardımların için..dr.a gidene kadar fikir ediniyorum işte...kızmayınnnızzz... :1hug:
evet canımcım herkesin farklı oluyor günüm yaklaştıkça belirti arıyorum elimde olmadan
neyse hayırlısı olsun sağol canım benim :1hug:
canım bende prolaktin yüksekliği vardı biliyosun..onun için ilacım vardı..yeni bitti..onu duyduğumda bile çok üzülmüştüm..başka bişey çıkarsa dayannamam..bunalıma girerim hemen... senağlama senağlamaelsoncum testte de bişeyler çıkmıştı ve sonra bişey olmadı şimdi kanamanda var
bu ya bebiş yada başka bişey şu işin peşinden koşsana azcıkklava:
Allah korusun bi rahatszılık varsa bile erken tanı tedavi diyorum ben kendim
geçmiş olsun canım :uhm:
Kızlar,
ben dün doktora gittim, anlattım herşeyi tek tek 5 aylık evli olduğumu 3 aydır bebek için uğraştığımızı filan.....doktor ''kafayı takma.hamile kalmak için ortalama süre 2 sene!'' dedi. ''hem çok gençsin o yüzden de gecikebilir'' dedi....
alttan bakmadı üstten baktı sadece herşey normal dedi...kan tahlili filan da vermedi...''bence sen nisanda hamile kalırsın'' dedi... hamile kalamazsam temmuz da geri gelmemi istedi
yok yaa.testte tek çizgi yetti artık... yapmıycam :umursamaz:
inşallah hislerin doğrudur tatlımmmmm.ağzın bal yesin yada kocişin öpsünnnn...sen seçç.... :roflol: