• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eyvahedigeldismile gerçektenmi...ay varmıdır bişeee....senağlama

Canım bak çok ümitlenme yine de ama ben senin hamile olduğunu hissediyorum yaa, en başından beri de söylüyorum biliyosun, çok bekledin artık, git tekrar doktora bence, hatta gitmeden bi test de evde yapsana yaa yerimseniben
Hemen bugün :lepi:

e Su bak kendi ağzınla sölüyosun
adete yakın böyle olurdu çünkü o adet belirtisiydi
niya moralini bozuyosan artık kaydirigubbakcemile3

ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı diyorlar :( göğüsler sızlıyor diyorlar ben de hiç biri olmadı bu ay ondan endişelendim aklinialirimsmile

eyvahedigeldismile gerçektenmi...ay varmıdır bişeee....senağlama

elsoncum testte de bişeyler çıkmıştı ve sonra bişey olmadı şimdi kanamanda var
bu ya bebiş yada başka bişey şu işin peşinden koşsana azcık :oklava:
Allah korusun bi rahatszılık varsa bile erken tanı tedavi diyorum ben kendim

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize teker teker, en az benim kadar istediğinize hiç şüphem yok canlarım benim olumunekankayizsmile
Ben bütün belirtilere rağmen kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü biliyosunuz doktor 30mm lik yumurta gösterip çatlamamış, kistleşmiş demişti, bu durumda nasıl olur bilmiyorum ama doktor şunu da dedi, yine de hamile olabilirsin, adetini bekle, gecikirse yine gel bilmiyorumkismile
Şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum, bi yandan belirtiler ümit veriyo, bi yandan da kistten dolayı da gecikmiş olabilirim diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
En iyisi bugün yarın beklemek, cumartesi de test yapıp, çıksa da çıkmasa da doktora tekrar görünmek galiba boshayallersmile

bencede canım 1-2 gün daha bekle test yap çıksada çıkmasada görün doktora
hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlünüze göre versin :)

ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı diyorlar :( göğüsler sızlıyor diyorlar ben de hiç biri olmadı bu ay ondan endişelendim aklinialirimsmile

kimisi aynı diyo evet
ama kimiside hep göğsü ağrıyıp hamile kaldığı ay hiç değişiklik olmamış
kimiside tam tersi ağrımazmış hiç ama o ay feci acımış falan
kiminde farklılıklar oluyo kiminde olmuyo işte

berencimmm canımmm benimmm.sinirlenmeee...anlattım yaa..gittim geçen hafta..ilaç bitmeden bakamayız değerlere dedi..ilacımda yeni bitti..gidicem işte ya yarın ya hafta sonu...özele gidiyorum habire..bu sefer devletemi gitsem diyorum...çok sağol yardımların için..dr.a gidene kadar fikir ediniyorum işte...kızmayınnnızzz... :1hug:

iyiyim şükür canım biraz karnımda ağrı var azcık kanama var ama normalmiş..

sen nasılsın kuşum:1hug:

geçmiş olsun canım :uhm:

Kızlar,
ben dün doktora gittim, anlattım herşeyi tek tek 5 aylık evli olduğumu 3 aydır bebek için uğraştığımızı filan.....doktor ''kafayı takma.hamile kalmak için ortalama süre 2 sene!'' dedi. ''hem çok gençsin o yüzden de gecikebilir'' dedi....

alttan bakmadı üstten baktı sadece herşey normal dedi...kan tahlili filan da vermedi...''bence sen nisanda hamile kalırsın'' dedi... hamile kalamazsam temmuz da geri gelmemi istedi
sonuna da şunu ekledi :kedi: : ''hadi iyi çalışın tembel olmayın'' :kedi:

Canım bak çok ümitlenme yine de ama ben senin hamile olduğunu hissediyorum yaa, en başından beri de söylüyorum biliyosun, çok bekledin artık, git tekrar doktora bence, hatta gitmeden bi test de evde yapsana yaa yerimseniben

hamile olsa bile o kahverengi akıntı iyi değillll arkadaşlarrrrrrrr:çok üzgünüm:

Kızlar,
ben dün doktora gittim, anlattım herşeyi tek tek 5 aylık evli olduğumu 3 aydır bebek için uğraştığımızı filan.....doktor ''kafayı takma.hamile kalmak için ortalama süre 2 sene!'' dedi. ''hem çok gençsin o yüzden de gecikebilir'' dedi....

alttan bakmadı üstten baktı sadece herşey normal dedi...kan tahlili filan da vermedi...''bence sen nisanda hamile kalırsın'' dedi... hamile kalamazsam temmuz da geri gelmemi istedi

demekki sadece biz kullanmıyoz bu laflarrrr

kimisi aynı diyo evet
ama kimiside hep göğsü ağrıyıp hamile kaldığı ay hiç değişiklik olmamış
kimiside tam tersi ağrımazmış hiç ama o ay feci acımış falan
kiminde farklılıklar oluyo kiminde olmuyo işte

evet canımcım herkesin farklı oluyor günüm yaklaştıkça belirti arıyorum elimde olmadan:(
neyse hayırlısı olsun sağol canım benim :1hug:

yok yaa.testte tek çizgi yetti artık... yapmıycam :umursamaz:
inşallah hislerin doğrudur tatlımmmmm.ağzın bal yesin yada kocişin öpsünnnn...sen seçç....
:roflol:

berencimmm canımmm benimmm.sinirlenmeee...anlattım yaa..gittim geçen hafta..ilaç bitmeden bakamayız değerlere dedi..ilacımda yeni bitti..gidicem işte ya yarın ya hafta sonu...özele gidiyorum habire..bu sefer devletemi gitsem diyorum...çok sağol yardımların için..dr.a gidene kadar fikir ediniyorum işte...kızmayınnnızzz... :1hug:

evet ama elsoncum hamile olup olmadığını başka türlü anlayamassınız ki
yok devlete gitme ben diyorumki git bi polikliniğe yada tıp merkezine yaptır kan testini
getir burda ben yorumlıyayım kaydirigubbakcemile3
ilaçların betahcg ye nasıl etkisi olabiliyo onu anlamadım
progestan ilacı olsa neyse
prolaktin seninki :olmaz:

evet canımcım herkesin farklı oluyor günüm yaklaştıkça belirti arıyorum elimde olmadan:(
neyse hayırlısı olsun sağol canım benim :1hug:

bilmezmiyim her ay aynı terane
son 1haftaya girildimi ay şuram acıdı ay buram ağrıdı
ay grip oldum ay bacağım kastı kıçım uyuştu falan :roflol:
allah bize sabır versin gerçekten :1rolleyes:

elsoncum testte de bişeyler çıkmıştı ve sonra bişey olmadı şimdi kanamanda var
bu ya bebiş yada başka bişey şu işin peşinden koşsana azcık :oklava:
Allah korusun bi rahatszılık varsa bile erken tanı tedavi diyorum ben kendim
canım bende prolaktin yüksekliği vardı biliyosun..onun için ilacım vardı..yeni bitti..onu duyduğumda bile çok üzülmüştüm..başka bişey çıkarsa dayannamam..bunalıma girerim hemen... senağlama senağlama

idilcan gülüm sende acele etmişsin dr.a gitmekle
1yıl en az beklemelisin hem yaşın genç hemde 1sene sonunda hamile kalma şansı %85e çıkıyo
kalan %15i ( benim gibi) ya sorunlu yada sebepsiz infertilite oluyo. acele etme canım

Kızlar,

gerçekten 5 aylık mı evlisin ay ilahi ya bak doktorun doğru söylemiş
bende evliliğimin 10. ayında ilk kez hamiş olmuştum ve ilk zamanlar ya acaba
bi sorunumuz mu var niye olmuyo fln diyoduk gerçektende 1 sene dolana kadar beklemek
gerekıyo zaten doktorlar 1 senelik evli olmadan tedaviye başlamıyolar
bol bol çalışın bakalım :lepi:

yok yaa.testte tek çizgi yetti artık... yapmıycam :umursamaz:
inşallah hislerin doğrudur tatlımmmmm.ağzın bal yesin yada kocişin öpsünnnn...sen seçç....
:roflol:

Önceden olsa kocişim öpsün derdim ama bikaç gündür öpücükleriyle boğmaya başladı beni artık, öpmüyo yalıyo resmen yaa sempatiksalakcinni
Tam bi sevgi kelebeği oldu çıktı, çaktırmıyo ama o da iyice ümitlenmeye başladı galiba bilmiyorumkismile

Back
X