• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haydaaa ne ısım var caydaaaa..nerden cıktı sımdı bu dıyecegım ama heralde gecmısı okuyunca cıkacak..ben bu aksam oturup gecmısı bır kurcalıyım barı..hayırlı olsun canım ..gule gule kullan yenı nıckını..:icecream:

haydaaa ne ısım var caydaaaa..nerden cıktı sımdı bu dıyecegım ama heralde gecmısı okuyunca cıkacak..ben bu aksam oturup gecmısı bır kurcalıyım barı..hayırlı olsun canım ..gule gule kullan yenı nıckını..:icecream:

saol cicim özet geçim gogleye eski nicki yazınca herşey çıkıodu...
aile faciası olmasın die

bakalım bende bu ay ogrencem artıkın...zaten sancımda oluyo..onemlı olan calısmak..daha da onemlısı tutması..hepsını yapıyom bı tutturma olayını yapamıyom yaa:uhm:

:)) boşver kız sen çalış o gidiceği yeri bilirrr zamanı geldiyse yerimseniben

:)) boşver kız sen çalış o gidiceği yeri bilirrr zamanı geldiyse yerimseniben

kıs calısmayı sevıyom ben zaten..aksam bıseyler okumustum da kafama takıldı..kayganlastırıcı bı krem varmıs..spermlerı koruyomusss...ama yurtdısında turkıyeye gelenlerın tarıhlerı gecık falanmıs..aslında mantıklı geldı ama krem degıl tabıı...kaygan olması..bızım akıntımızdakı asıtler spermlerı oldurebılıyormusya..once bızım akıntı olayo bıttıkten sonra spermler gelse nasıl olur dersınız..

Back
X