- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
made anlatım süperdi yalnız hihoyyyt
alla alla hamilelikte göğüs ölçüsü çok fazla değişmeyen bi ben varım galiba
önceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
made anlatım süperdi yalnız hihoyyyt
önceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.canım ben kendimi göremiyorum listede
bayankarasu'dan ne haber? hala adet olmadı dimi?
canım ben kendimi göremiyorum listede
olmak üzereymiş galiba,lekenmesi varmışkafamçokkarıştı
kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....
çok şükür iyiym abla bir problemm kalmadı..sen nasılsıın bebişin rahatı nasıl iyi mi? :CüvCüv:
kızlar ben bu ay ılk defa preseed kullanarak ve yumurtlama testlerı yaparak o gunlerde ılıskıde bulundu 3 gün üst üste ve ılıskıden sonra sag sol dönerek 2 saat yattım 3 gün üst üste yaklasık bır haftadır ıshalım son üç gündür bel agrım çok var dünden bu yana kasık agrıı basladı çok degıl ama arada ve yıne dün baslayan arada su gıbı 1-2 sefer akıntım geldı gögüslerımde çok bişi hissetmıyorum açıkçası benım en büyük belırtım lekelerımın gelmemesıydı ama yınede ınanamıyordum ve tatlı hiç canım çekmıyodu normalde adetıme yakın çok yerım böyle işte kızlar Allah ım ol dedıten sonra hiç bişi engel degıl
alla alla hamilelikte göğüs ölçüsü çok fazla değişmeyen bi ben varım galibaönceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.
sevindim çok hem de.biz iyiyiz ama şikayetler sona yaklaştıkça artıyo galiba.son günlerde bir ateş topuyla geziyoruz midemizde.:bbo:
alla alla hamilelikte göğüs ölçüsü çok fazla değişmeyen bi ben varım galibaönceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.
kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....
:roflol::roflol: değiştirim mi adını yerimseniben
ben görüyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
şenay sen misin kızbayanssulusmile
birileri hep görürmüş rüyasında zaten
senin gördüğün deilde, çünkü sen bilinçaltı etkileniyosun ya
ama başkaları görürse daha hayra yorulur hayırlısı olumunekankayizsmile
tabi yavrucum 7.aydan sonra biraz daha büyücek
zaten hamile kalındığının ilk 3ayında hormın değişikliği yüzünden
o memeler büyüyo şişiyo acıyomuş bazılarında tabi
sonra 4.aydan itibaren sönüyomuş. ama 7.aydan sonra bu kez süt dolmaya başladığı için
gene büyüyolarmış
Alah razı olsun çok tesekkür ederim...doğru senn az kaldı inş. agrısız sızısız olur inş. normal dogum mu düşünüyosun sen?
canım benide çok gören olmuş bende görüyordum rüyamda ama burda etkileniyorum sanıyordum başkları görünca iidir.
rica etsemolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3
sengözlerimebaksanab sence
kız bida değiştirmek zorunda kalcam nickimi haaa sonrada yönetimden bana sen en iiyisi git diycekler kapıyı gösteripkaydirigubbakcemile3
haklısın canım bendede olmuştu
ben bi yerde okumuştum, min. 300er gr. alırmış herbir göğüs.... :))) benim daha 6+1 bugün, maşallahım var yanii...
canım benide çok gören olmuş bende görüyordum rüyamda ama burda etkileniyorum sanıyordum başkları görünca iidir.
rica etsemolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3
sengözlerimebaksanab sence
kız bida değiştirmek zorunda kalcam nickimi haaa sonrada yönetimden bana sen en iiyisi git diycekler kapıyı gösteripkaydirigubbakcemile3
haklısın canım bendede olmuştu
yok canım asla cesaret edemiyorum ona.aslında çok isterim her anını yaşamayı ama göze alamıyorum.Sen nasıl düşünüyosun?
olması lazım yani mantık olarak da benim de maşallah popolar aldı kaydirigubbakcemile3göğüsler aynı nerdeyse.herkes diyo ya pamella gibi oldum falan ben de korkuyorum bebiş nasıl beslencek diye,beren söyledi 7. aydan sonra şişer diye.