naptım kiii sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayrıca dün gece sana asılmıştım yaaa Okumamışsın senden vazgeçtimmmm aklinialirimsmile
nasıl terkedersin beni, duygularımla oynadın benim. affetmiyciim seniiiikaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptım kiii sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayrıca dün gece sana asılmıştım yaaa Okumamışsın senden vazgeçtimmmm aklinialirimsmile
burdayız kız nolduki:))
göremezsin çünkü yeni katılanları yazmıyoruz önce kanıtla kendini bizi bırakmıcagını kaydirigubbakcemile3
benide hep görüyolar yaaww gelinliklee
ben artık acaba boşanıp yenidenmi evlenece diom bebiş olmadıgına göre
BUrdayızzzzz Çok şükür bugünde görev başındayız sempatiksalakcinni
ay allah aşkına kızlar..test aldım.oncomed..ilk 3-4 dakika test çizgi bile çıkmadı..sıfır yani.geçersiz.bende sinirlendim.üç dört damla daha damlattım..ay şansa bak yaaa.bırak çifti teki bile çıkmadı..geçersiz sayılırmış tabi böyle..neyse ben duruldum en azından biraz...
ay allah aşkına kızlar..test aldım.oncomed..ilk 3-4 dakika test çizgi bile çıkmadı..sıfır yani.geçersiz.bende sinirlendim.üç dört damla daha damlattım..ay şansa bak yaaa.bırak çifti teki bile çıkmadı..geçersiz sayılırmış tabi böyle..neyse ben duruldum en azından biraz...
nasıl terkedersin beni, duygularımla oynadın benim. affetmiyciim seniiiikaydirigubbakcemile3
tamam canım eklerim 13 şubattı dimi..
bende de belirti yok maalesef....
evet yaa :CüvCüv: ay hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde inşallah :)
ipekcim bak burda diyoki doğum yaparyapmaz zaten 12 kilo gidiyomuş bak
tablosu var
![]()
![]()
başınız sağolsun canım
canım facem yok kullanmıyorum ben :)
ayy sen hem yasaklısın hem şişko olcannn ben suyu aldımmm kaydirigubbakcemile3
SESİNİZ ÇIKMIYODA Bİ KONTROL EDEYİM DEDİM KAYTARMAYIN DİYEkaydirigubbakcemile3
SÖZ VERİYORUM HM BAK HALA BURDAYIM HAMİŞ OLUPTA KAÇÇADIM YİNE BAKINIYOM BAŞKA SİTELERE AMA BURDAN AYRILMIYOM vereliniortak
KIZ DELLENDİMİ NE NE BOŞANMASI NE EVLENMESİ AAAAklava:
BAK BİŞE DİYİM BANADA RÜYALARINI ANLATTIKLARI ZAMAN SABIRSIZLANIYORDUM AMA YAKIN VADEDE DÜŞNME DEDİLER BENDE 1 AYI GEÇMİŞTİR MESELA RÜYADAN SONRA
İİ KAYTARMAK YOK YOKSA MAAŞDA YOKlmaz:
TEKRAR AL ÇATLIYCAM ELSON BİRAZDANNN
EH ELSON YA BECEREMEMİŞSİN :mymeka:
EĞER HAMİLEYSEN VARYA
BU BEBEK SANA ÇOOOK ÇEKTİRECEK SÖLİM :roflol:
:))))ama amaaa...haftaya yasak kalkıyo benim kocişşte sayıklamaya başladı. hergün izin vermez di mi diyoo.. ben dedim 10günde haftada 1 falan. delirdi adam alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anam benim yıl geçti beeee kaydirigubbakcemile3
sanki çok maaş verionuzda bide tehdt ediyonuz kaydirigubbakcemile3
adamı alıştırdın hergüne alışmış kudurmuştan beter demezler mi bilmiyorumkismile
Allah sabır versin eniştemeeee kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ben rahatım wallahaaa en güsel yani bu galiba bu aylarda!!!
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten yaaa.ama nasıl beceremiyim.herzamanki gibi üç damla damlattım işte...daha napıyımm..:gitme:EH ELSON YA BECEREMEMİŞSİN :mymeka:
EĞER HAMİLEYSEN VARYA
BU BEBEK SANA ÇOOOK ÇEKTİRECEK SÖLİM :roflol:
adamı alıştırdın hergüne alışmış kudurmuştan beter demezler mi bilmiyorumkismile
Allah sabır versin eniştemeeee kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ben rahatım wallahaaa en güsel yani bu galiba bu aylarda!!!
doğundan sonrada 40 günnn ohhhh tam benlik işşşş aklinialirimsmile