vet ailem yanımda eşimde becerir sğaolsun görümcemin okulu da yeni bitti işte
kayınvalidem burda duracağına sende dursun yardım eder dedi iyi de oldu hani sağolsun :)
vete refleks olarak hazırlama oldugunu duymustum bende daha önce :) gercekten
çok garip herşey kendiliğindne hazırlanıyo gibi :)
canım yemek yedikten hemen sonramı yoksa 1 sat sonra fln mı tekrar acıkma
hissediyosun ? eğer yemek yedikten hemen sonra acıkma kazınma hissediyosan ve
arada bi hafif bi ağrında oluyorsa reflü başlangıcı olabilir....sen önlem olarak yemek yer
yemez yatma ve 2 yastıkla yat rahatlama hissedersin sanıyorum :) hamişken hem
acıkıyoruz yiyoruz hemde hep yatma isteği oluyo ya belki yemek yiyipte yatmışsan
reflü başlamış olabilir onun için diyorum ama büyük ihtimalle bebiş çok oburdur :CüvCüv:
evet canım yemekten hemen sonra baslıyo sankı okadar seyı ben yememıs gıbı...arada oluyo ...cok gıcık bı durum ya...ya bı de aklıma ne takılıyo sureklı ...hanı ben de hıpotıroıdı cıkmıstı ...4.haftadayken tedavıye basladım...su anda testlerım normal sevıyede ..4. haftadan 10 gun sonra yaptırdıgım da oleydı..gecen hafta yıne yaptırdım yıne normal..dr lar tedavı ettıgın surece bı sorun cıkmaz dıyo ama ben hep gec mı kaldım korkusu yasıyorum ..bebegıme bı zarar gelcek dıye cok korkuyorum ya...zeka gerılığı yapıyoomus tedavı edılmezse ama ben ettıgım halde ole korkum var..hamıle kalmadan farketmelıydım dıye kendımı sureklı sucluyorum...dr lar rahatlatıyo bı ılaaç ıçersın hıc bır sey kalmaz dıyolar ama ...gel de bana anlat..nette bazı yerlerde hamılelık oncesı tedavı edılmesı lazım ..hamıle kalma zorlaşıyomus..ama bı yanımda hamıle kaldıgıma gore hamılelıkle bırlıkte mı dustu acaba dıye tesellı edıyorum kendımı...