- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
canım aynı sıkıntıyı ablamda cektı o da yenı dogum yaptı .benım dr um baktırmadan onunda bundan haberı yoktu onun testlerıne baktım dr u hıc ıstememıs...ama hamılelık basında hormon testlerı ıcınde bakılıyo normalde...allahtan ablamın bebegınde bır sey cıkmadı..ama bu genetıkmıs aılende tıroıd hastası varmı..bır de bunun ıkılı testle bı malakası yok..ıkılı de down sendromu rıskı hesaplanıyo o kadar bu da ..tıroıd hormonu ılk 6 ayda anneden bebege gecıyo ya ..son uc ayda bebek kendı uretıyo...eger anneden aldıgı donemde annede eksıklık varsa bu bebekte zeka gerılıgıne sebep oluyo...ama ıcını bı yerde rahatlat cunku hıpotıroıdılı sannelerde erken dogum ve dusuk rıskı cok yuksek tedavı edılmedıgı durumda tabı...
saol canım paylaşım için benim için çok yararlı oldu.genetikte tiroid hastalığımız yok ama anlamıyorsun işte içerde neler olup bittiğini,neler görüyoruz değil mi anne baba sağlam çocukta ne hastalıklar çıkıyor.Artık Allah'a emanet bişey diyemiyorum.Kimseyi Allah bebeğiyle sınav yapmasın:Saruboceq: